QUOTE(Busiukas @ 2008 06 19, 15:46)
Stiprybes tau Zarza,neuzilgo ir manes laukia ta pati procedura.Taip,kad turesi papasakot kas ir kaip.
oi aciu, aciu, butinai papasakosiu

Sveikutes, as jau po laparaskopijos. Kam idomu papasakosiu kas ir kaip buvo. Taigi man isoperavo 6 cm cista is kiausides. Diena pries nuo 16 val nieko nevalgiau bet skyscius geriau. O operacijos diena jau nei valgiau nei geriau, ir klizmos niekas nestate. Nuvaziavau i antakalnio klinikas ryte ant 8 val. Padaviau priimamajam siuntima. Po kiek laiko mane pakviete uzeiti, uzpilde visus popierius, nuvede i palata, kur dave persirengti marskinius. Su manimi buvo mama, kuri kol mane operavo daigtus priziurejo, bet priimamajam sake kad daigtus galima kazkokioj saugykloj palikti. Tada nuvede i operacine.
Biski nukrypsiu nuo temos, kas liecia "sukuosena". Na ji pas mane buvo nelabai jau tvarkinga
, bet niekam neuzkliuvo ir nieks jos nekoregavo.
Tesiu toliau. Pagulde, visokius elektrodus prijunge, dave narkoze ir as atsijungiau. Nieko nemaciau, nieko negirdejau, bet dabar 3 papildomas skyles turiu (prie bambos viena ir dvi apacioj sonuose). Tada po operacijos peikejausi kazkokioj palatoj, krete saltis, ziauriai salta buvo. Nieko neskaudejo, nes buvo duoti nuskausminamieji. Kai atsipeikejau nuejau pati i savo palata. Po valandos pati ejau i tualeta. Israse kitos dienos ryte, tai yra siandien. sake galiu po dusu praustis, valgyti, gyventi kaip iki siol gyvenau. jei skaudes nusipirkti zvakuciu, bet man nieko neskauda, tik uzeina po sonkauliais maudimas ir kaklo raumenys lyg butu patempti (kazkodel).
O del atsidekojimo, tai daviau operavusiam gydytojui 300, ir sesutei kur priziurejo kol po narkozes atsipeikesiu 50. Anestioziologui nedaviau, nes ju ten tiek lakste aplink kad nesupratau kuris yra kuris ir kam duoti ir kaip
.
Taigi laparoskopija nera taip baisu kaip atrodo is pradziu. ziuresiu kaip vyks gyjimas.
Biski nukrypsiu nuo temos, kas liecia "sukuosena". Na ji pas mane buvo nelabai jau tvarkinga

Tesiu toliau. Pagulde, visokius elektrodus prijunge, dave narkoze ir as atsijungiau. Nieko nemaciau, nieko negirdejau, bet dabar 3 papildomas skyles turiu (prie bambos viena ir dvi apacioj sonuose). Tada po operacijos peikejausi kazkokioj palatoj, krete saltis, ziauriai salta buvo. Nieko neskaudejo, nes buvo duoti nuskausminamieji. Kai atsipeikejau nuejau pati i savo palata. Po valandos pati ejau i tualeta. Israse kitos dienos ryte, tai yra siandien. sake galiu po dusu praustis, valgyti, gyventi kaip iki siol gyvenau. jei skaudes nusipirkti zvakuciu, bet man nieko neskauda, tik uzeina po sonkauliais maudimas ir kaklo raumenys lyg butu patempti (kazkodel).

O del atsidekojimo, tai daviau operavusiam gydytojui 300, ir sesutei kur priziurejo kol po narkozes atsipeikesiu 50. Anestioziologui nedaviau, nes ju ten tiek lakste aplink kad nesupratau kuris yra kuris ir kam duoti ir kaip

Taigi laparoskopija nera taip baisu kaip atrodo is pradziu. ziuresiu kaip vyks gyjimas.
QUOTE(zarza @ 2008 06 21, 12:26)
Sveikutes, as jau po laparaskopijos.
Smagu girdet, kad viskas gerai. As tai atsisakiau viso sito paskutine diena,supratusi, kad dabar,kai atostogos "jau ant nosies" man nebe "i tema".

O kokiam laikui isduoda biuleteni? Trim dienom?
QUOTE(Niridė @ 2008 06 21, 11:43)
Smagu girdet, kad viskas gerai. As tai atsisakiau viso sito paskutine diena,supratusi, kad dabar,kai atostogos "jau ant nosies" man nebe "i tema".
Ziuresiu, jei dar reiks, tai gal rudeni tada...

Man atrodo kad 4 dienos biletenis, bet as jo neimiau. Man tai jau reikejo operuoti, nes cista pradejo dideti, sake ji gali kazkaip apsisukti ar uzsisukti arba sprogti, vienu zodziu negerai. O jei pastociau tai del cistos grestu persileidimas, todel ir operavau.
QUOTE(Niridė @ 2008 06 21, 12:43)
Aš turėjau biuletenį tris savaites

Sveikutes
As jau irgi po visko. Operavo ketvirtadieni KMUK. Penktadieni issiprasiau namo
Laparoskopijos metu nieko nerado, atsigavau labai gerai ir greitai. 9val. mane uzmigde o 11 as jau buvau savo palatoj ir bendravau su vyru. Tai va tokia kaip nebaisi ta laparoskopija. Nors aisku as jos laaaabai bijojau. Taip kad sekmes visoms kuriu dar tik laukia si procedura

As jau irgi po visko. Operavo ketvirtadieni KMUK. Penktadieni issiprasiau namo

Laparoskopijos metu nieko nerado, atsigavau labai gerai ir greitai. 9val. mane uzmigde o 11 as jau buvau savo palatoj ir bendravau su vyru. Tai va tokia kaip nebaisi ta laparoskopija. Nors aisku as jos laaaabai bijojau. Taip kad sekmes visoms kuriu dar tik laukia si procedura

Dar noriu paklausti kurioms anksciau dare laparoskopija, kada sumazejo pilvas, nes dabar tai issiputes, kaip kad laukciausi. Neitelpu i savo rubus. Gerai kad turiu vienas platesnes kelnes tai su jom ir vaikstau

QUOTE(mykolina @ 2008 06 22, 16:09)
Dar noriu paklausti kurioms anksciau dare laparoskopija, kada sumazejo pilvas, nes dabar tai issiputes, kaip kad laukciausi. Neitelpu i savo rubus. Gerai kad turiu vienas platesnes kelnes tai su jom ir vaikstau 

Sveika, man dare laparoskopija penktadieni ryte, tai dar pilvas issiputes. Ryte buvo lyg sumazejes, bet pavalgiau ir vel didziausias
QUOTE(Niridė @ 2008 06 21, 12:43)
max mėnesiui.. na o ilgiau jeigu reikia...
QUOTE(mykolina @ 2008 06 22, 17:09)

Padekit, ar jums buvo, kad po laparoskopijos skyle prie bambos neuzsitraukia!!!!! Apacioj skylutes uzsitrauke, o prie bambos krastai sugijo, nekraujuoja bet yra atvira skyle, net pirsta galima ikisti. Eina sau, nezinau ka daryti, gal skambinti ten kur operavo ir prasyti, tegu susiuna ar suklijuoja. Ka daryti!!!!!!!!!