Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(sauda @ 2008 09 03, 09:03)
Labas rytas  4u.gif
Mergaitės,norėčiau paklausti,ar galima pavalgyti pusryčius,jei guldo dieną prieš  laparaskopijos operaciją ( pvz.: ryt  iš ryto guldo,o poryt operuoja )  blush2.gif

Mane guldė operacijos dieną, tai liepė nevalgyti dieną prieš nuo pietų (guldė ir operavo antradienį, tai pirmadienį nuo pietų jau nevalgiau ir negėriau nieko) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2008 09 03, 09:19)
Mane guldė operacijos dieną, tai liepė nevalgyti dieną prieš nuo pietų (guldė ir operavo antradienį, tai pirmadienį nuo pietų jau nevalgiau ir negėriau nieko)  mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Ir man liepė dieną prieš nuo pietų nevalgyti, o vakare davė miltukus gerti organizmui valytis...
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 09 03, 09:03)
Labas rytas  4u.gif
Mergaitės,norėčiau paklausti,ar galima pavalgyti pusryčius,jei guldo dieną prieš  laparaskopijos operaciją ( pvz.: ryt  iš ryto guldo,o poryt operuoja )  blush2.gif

Geriau nevalgyti, nes po narkozės gali labai pykinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2008 09 03, 09:19)
Mane guldė operacijos dieną, tai liepė nevalgyti dieną prieš nuo pietų (guldė ir operavo antradienį, tai pirmadienį nuo pietų jau nevalgiau ir negėriau nieko)  mirksiukas.gif

guldys pusdienį prieš, t.y. 13val.- liepė pusryčius pavalgyti normaliai. Sakė dar ir pietų sriubos gausiu smile.gif . Paskui jau aišku 3 ltr.vandens+ laisvinantys.
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2008 09 03, 15:39)
guldys pusdienį prieš, t.y. 13val.- liepė pusryčius pavalgyti normaliai. Sakė dar ir pietų sriubos gausiu smile.gif . Paskui jau aišku 3 ltr.vandens+ laisvinantys.

O kur tave operuos?
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2008 09 03, 16:24)
O kur tave operuos?

Krikščioniškuose gimd.namuose
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2008 09 03, 16:37)
Krikščioniškuose gimd.namuose

O kada guliesi?Nes as irgi ten pat laukiu eiles.
Atsakyti
O mane operavo ryte 9 val, tai diena pries nevalgiau jau nuo pietu. Nedave nei miltuku, nei klizmos, nei laisvinanciu. Pagulde ir isoperavo.
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2008 09 03, 16:24)
O kur tave operuos?

09.28d. guldo, 29d. operuos
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2008 09 03, 19:40)
09.28d. guldo, 29d. operuos

Ai tai veliau uz mane,o as jau galvojau,kad drauge turesiu,bus linksmiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2008 09 03, 21:03)
Ai tai veliau uz mane,o as jau galvojau,kad drauge turesiu,bus linksmiau  verysad.gif

o tu kada?
Atsakyti