Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Laimė @ 2008 09 04, 08:44)
o tu kada?

As si sekmadieni guluosi o pirmadieni operuoja. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2008 09 04, 18:48)
As si sekmadieni guluosi o pirmadieni operuoja.  rolleyes.gif

kelinta ciklo dieną tave operuos? jis man taikė į vidurį, tipo ovuliaciją. Kai grįžau ir tiksliai pasiskaičiavau, jau turbūt bus kaip ir po O. verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės, guluosi į KMUK rugsėjo 18 d. laparskopijai verysad.gif Gal kuri nors taip pat panašiu laiku busite KMUM, ieškau likimo draugių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2008 09 04, 21:46)
kelinta ciklo dieną tave operuos? jis man taikė į vidurį, tipo ovuliaciją. Kai grįžau ir tiksliai pasiskaičiavau, jau turbūt bus kaip ir po O. verysad.gif

Mane operuos 15cd.kadangi pas mane nevyksta O tai as del to visai nepergyvenu.
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif Man laparoskopija darys 16 d., 15 d guldo.Liepe atvaziuoti 11 ryte,butinai pavalgius,su tais vaistais laisvinamaisiais ir su 3 lt mineralinio.Oi,kaip nenoriu. unsure.gif
Papildyta:
Dar klausimelis iskilo kur apsidrausti. g.gif Gydytojas sake kazkokiam banke. Ar nueiti i snora ir sumoketi sveikatos draudima menesiui. g.gif Patarkit,kas zinot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2008 09 07, 15:57)
Sveikutes. 4u.gif Man laparoskopija darys 16 d., 15 d guldo.Liepe atvaziuoti 11 ryte,butinai pavalgius,su tais vaistais laisvinamaisiais ir su 3 lt mineralinio.Oi,kaip nenoriu. unsure.gif
Papildyta:
Dar klausimelis iskilo kur apsidrausti. g.gif Gydytojas sake kazkokiam banke. Ar nueiti i snora ir sumoketi sveikatos draudima menesiui. g.gif Patarkit,kas zinot ax.gif

Labukas, o kur tave operuos? Nes ir mane 15 d guldo o 16 operuos smile.gif bet man nk nesake nei pavalgyt nei nepavalgyt atvaziuojant, ir apie laisvinamuosius nk neuzsimine g.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2008 09 07, 15:57)

Dėl sveikatos draudimo reikia pasiskambinti į ligonių kasas, ten pasakys kiek kainuoja sveikatos draudimas ir kokiam banke už jį reikia susimokėti.
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2008 09 08, 07:33)
Labukas, o kur tave operuos? Nes ir mane 15 d guldo o 16 operuos  smile.gif  bet man nk nesake nei pavalgyt nei nepavalgyt atvaziuojant, ir apie laisvinamuosius nk neuzsimine  g.gif

Sveikute, 4u.gif
Mane operuos krikscioniskuose gimd.namuose Kaune.Bet kaip idomiai,kad tau nieko nepasake. g.gif Man tai liepe tu vaistu nusipirkt zarnyno valymui.O tau gal ten vietoj lieps nusipirkti arba klizma g.gif Arba nieko unsure.gif O kur tau darys? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Sella @ 2008 09 08, 09:26)
Dėl sveikatos draudimo reikia pasiskambinti į ligonių kasas, ten pasakys kiek kainuoja sveikatos draudimas ir kokiam banke už jį reikia susimokėti.

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

kadangi neteko guleti ligoninese tai kilo klausimas: kokia suma atsidekojama operavusiems daktarams? Operacija - laparaskopija.

Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, pasirodo man irgi gresia sis malonumas doh.gif
antradieni tarsimes su gydytoju del operacijos datos, bijau kaip nezinia kas... bet kita vertus pagalvoju jeigu nieko nedarysiu bus dar blogiau ir dar sunkiau... tiesiog laiko svaistymas.
O viso sito priezastis... kraujo tyrimas parode jog esu prasirgus chlamidioze.As net nezinojau to... visiskas absurdas.Pries 2 metus buvau pas ginekologe pasitikrint profilaktiskai, rado kazkokiu bakteriju israse zvakuciu polygynax.Pavartojau, nieko, lyg viskas tvarkoj.Pries metus buvau vel pasitikrint, nieko nerado.
Pikciausia yra tai kad is kur ta chlamidioze bash.gif turiu viena vieninteli partneri (savo vyra) jau 10 metu.... nieko nesuprantu blink.gif
Tai vat, norejau pasidalint tokiais dalykais..
gal yra kam panasiai buve?
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2008 09 04, 18:48)
As si sekmadieni guluosi o pirmadieni operuoja.  rolleyes.gif

Busiuk, laukiu tavo pasakojimo- kaip sekėsi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(umma @ 2008 09 09, 13:10)
Pikciausia yra tai kad is kur ta chlamidioze  bash.gif  turiu viena vieninteli partneri (savo vyra) jau 10 metu.... nieko nesuprantu  blink.gif

Chlamidijomis dažniausia užsikrečiama lytinių santykių metu. Daugiau apie ją galite susirasti per google.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 09 rugsėjo 2008 - 13:11
QUOTE(Laimė @ 2008 09 09, 14:10)
Busiuk, laukiu tavo pasakojimo- kaip sekėsi ax.gif
Papildyta:
Chlamidijomis dažniausia užsikrečiama lytinių santykių metu. Daugiau apie ją galite susirasti per google.lt

Sita ir as zinau.Per visa savo gyvenima turejau du partnerius ... suprantu jeigu ju butu buve daugiau...
Atsakyti