Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Laimė @ 2008 09 14, 18:32)
aaaa... tai aš vėliau guluosi, ten pat kur ir tu ax.gif

Aaaa.Aisku.As tikiuos treciadieni jau namie buti.Tai parasysiu kaip kas kur, kai grisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliuske: 14 rugsėjo 2008 - 18:25
QUOTE(ramaske @ 2008 09 14, 16:16)
Sveikutes

Noreciau paklausti kas daresi Laparaskopija, po kiek laiko pastojot?  Butu idomu suzinoti.  Aciu

Labas rytas... Tu tik nesupyk, bet sis klausimas jau buvo uzduotas sioje temoje, reikia netingeti paskaityti visa tema nuo pradziu, ten labai aiskiai viskas pasakyta... P.S. Nebuk naivi jog laparoskopija pades pastoti, nes tai ne nevaisingumo gydymas, tai visu pirmiausia tik diagnostika, del ko tau nevaisingumas. Cia mano nuomone ir tegul meraites mane pataiso jei suklydau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2008 09 15, 07:44)
Labas rytas... Tu tik nesupyk, bet sis klausimas jau buvo uzduotas sioje temoje, reikia netingeti paskaityti visa tema nuo pradziu, ten labai aiskiai viskas pasakyta... P.S. Nebuk naivi jog laparoskopija pades pastoti, nes tai ne nevaisingumo gydymas, tai visu pirmiausia tik diagnostika, del ko tau nevaisingumas. Cia mano nuomone ir tegul meraites mane pataiso jei suklydau smile.gif

Kodel klausiu, kad man paciai pernai lapkriti buvo daryta laparaskopija ir iki siol rezultatu jokiu:(
Nereikia cia taip karsciuotis...
Atsakyti
QUOTE(ramaske @ 2008 09 15, 15:14)
Kodel klausiu, kad man paciai pernai lapkriti buvo daryta laparaskopija ir iki siol rezultatu jokiu:( 
Nereikia cia taip karsciuotis...

O kokių rezultatų tikiesi, jeigu laparaskopija yra ne vaisingumo gydymas, o diagnostika g.gif
Taip, po jos dažniausiai sakoma, kad reikia stengtis pastoti. Bet jokiu būdu nesakoma, kad pastosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 15 rugsėjo 2008 - 14:33
QUOTE(Laimė @ 2008 09 15, 15:32)
O kokių rezultatų tikiesi, jeigu laparaskopija yra ne vaisingumo gydymas, o diagnostika g.gif
Taip, po jos dažniausiai sakoma, kad reikia stengtis pastoti. Bet jokiu būdu nesakoma, kad pastosi.

Pritariu thumbup.gif
Be to, nesikarsciuoju as visai tik rekomendavau pasiakaityti visa temele nuo pradziu....
Atsakyti
Pritariu, kad reiketu visa tema perskaityti, rasi atsakymus i savo klausimus.
Atsakyti
Merginos, ar priima Krikščioniškieji be kraujo krešumo tyrimo? Ar visos jį turėjot? Aš šiandien visai pamiršau pasidaryti, bedarydama bendruosius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2008 09 16, 08:09)
Merginos, ar priima Krikščioniškieji be kraujo krešumo tyrimo? Ar visos jį turėjot? Aš šiandien visai pamiršau pasidaryti, bedarydama bendruosius doh.gif

Turi buti visi tyrimai, o jei kas atsitiks operacijos metu (neduok Dieve), tai kad medikai imtusi tam tikru veiksmu, turi zinoti viska apie tave. Gal dar spesi pasidaryti?
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 09 16, 12:02)
Turi buti visi tyrimai, o jei kas atsitiks operacijos metu (neduok Dieve), tai kad medikai imtusi tam tikru veiksmu, turi zinoti viska apie tave. Gal dar spesi pasidaryti?

spėsiu cool.gif. Čia dėl savo žioplumo išsisukti noriu, nes turiu tą krešumo tyrimą, tik 4 mėnesių senumo...bet nemanau, kad kas pas mane pasikeitė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 16 rugsėjo 2008 - 11:05
QUOTE(Atzalele @ 2008 09 13, 16:34)
sveikos...o man kazkaip labai keista, kai LT butinai organizmo valyma daro...as dariausi ne LT (sia savaite) ir jau pries tai stebejausi, kad man apie valyma is viso nieko nesako...tik nenorejau nieko rasyti, kol pati neisbandziau...zodziu, cia taisykle paprasta - 6 val. pries operacija nieko nevalgyti ir negerti...na, as kad butu ramiau vakare paskutini karta apie 7 pavalgiau ir apie 11 vakaro atsigeriau vandens...10 ryte dare operacija...
ir taip ir likau po to nesupratus, kam tas valymas, kuris LT toks butinas, is tiesu reikalingas...nes as absoliutiskai sekmingai isgyvenau ir be jo  biggrin.gif

bet po operacijos ziauriai skaudejo gerkle....(kazkaip itariau kad nuo salto deguonies  g.gif )...tai va tada ir supratau, kodel negalima darytis persalus...nes kiekvienas kostelejimas sukelia tikrai didelius skausmus...
nors ir suprantu tave, kaip nenori tokio reikalo atidejineti, bet manau, jei nepavyks pasveikti per savaitgali, butinai pasisakyk gydytojui...

Man irgi nieko nesake del organizmo valymo, ryte nieko nevalgyt ir negert, tik tiek.

O po operacijos gerkle gali skaudet nuo (kaip cia teisingiau issireiskus) tokios triubeles, tam kad palaikytu kvepavima iveda triubele i tracheja.Mane vakar anesteziologas gerokai isgasdino pasakydamas kad padavus narkoze zmogus pats nustoja kvepuot, del to tuos ''daiktus'' ir ''deda'' tam kad palaikyti kvepavima.
Bet pasake tik tiek kad to nereikia visiskai bijot, ir tai yra labai normalu.
Nu jo, kam pasakyt kam padaryt.... man iki siol dar rankos dreba, visokios mintys galvoje sukasi, nieko negaliu daryt, niekuom negaliu uzsiimt.Tuo labiau kad siandien turi paskambint jeigu rytoj operuos, jeigu ne rytoj tai gruodzio menesi.
Tai va, ir sedziu nezinau ka daryt, ka galvot.Bijau taip, kaip dar gyvenime nesu bijojus.Ir klausimas, ar verta taip bijot?
Atsakyti
QUOTE(umma @ 2008 09 17, 12:28)
<...>.Ir klausimas, ar verta taip bijot?

tikrai neverta mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai neverta rolleyes.gif Žinote, laporoskopiją aš turėjau prieš 4 metus ir dabar jau turiu du vaikučius, aš pati nežinau kodėl vis paskaitau Jūsų mergaitės skyrelį g.gif , bet įdomu kuo dabar gyvena moterytės, kurios kaip ir aš labai labai laikė gandro.... 4u.gif
Atsakyti