QUOTE(Busiukas @ 2008 09 25, 09:36)
Na tai papasakok smulkiau kaip sekesi?
Na, jei nuo pradziu tai atvaziavau apie puse 3 sekmadieni, apgyvendino mane palatoj su dar viena moterele, jai mioma buvo isoperuota. Taigi, 5 valanda atejo sesute pranese "dziugia" naujiena, kad einam klizmuotis

Nakciai gavau kazkokia tabletyte kad ramiai miegociau, taigi iki 3 nakties miegojau o paskui - akys placios ausys stacios, miegas nebeima...Bandziau ieskot sesutes, galvoju dar duotu tablietka, pamiegociau. bet radau ja garsiai knarkiancia kabinete, pasibeldziau, bet negirdejo, tad grizau i palata ir prasivoliojau iki ryto. Kazkur apie puse 7 vel klizmute

Paskui atejo chirurgas, anestez.supazindino trumpai apie operacija kas ten ir kaip bus, pasirasiau dar dokus kzk nu ir sako 9 val jau bus paruosta operacine, pries tai nueik i vaistine nusipirkt narkozei vaistu lengvinanciu, nuo skausmo, ju reikes po operacijos ir dar kazkokiu miltuku i vena (nzn kam jie) ir dar pirkau kazkokia rankove laparoskopui

taip steriliai ipakuota, nesuprasi kas do daiktas is tikruju ir kur ji naudojo. Atnese sesute "vakarine suknele" operacija, pasiredzius laukiu tos 9 valandos....Nervas ima po truputi....Jokiu nei raminanciu nei kazkokiu nedave pries operacija. Tada atbega sesute sako dar neparuostas laparoskopas, dar plauk iki puse desimt

tai pralaukiau iki puse 11, pasikviete i operacine, dave kepure, naglas "tapkes" uzsimoviau ir nuzingsniavau su ja. Stalas operacinis toks nedidukas, isitaisiau, pririso rankas, kojas, sako nebijok, taip reikia kad migdama cia nesidraskytai

Prijunge pypsikus visoius, pamenu monitorius man virs galvos buvo ai uzvertus galva ziurejau, ziurejau kaip ten ka rodo monitoriuj

Ir anest.sako db suleisiu vaistuku ir ims galva svaigt, jei nesmagu bus, tai uzsimerk. Nu as uzsimerkiau, sakau jau sukasi

ir pamazu kauke uzdejo, sako dbr tuos uzmigsi

Toliau nebepamenu.....
Pooperacinej girdziu: - Ruta! Ruta! Kelkis!!! O as taip kazka idomiai sapnavau, tik nepamenu ka, ir pykau kas cia mane ir kokio velnio kelia, kai taip skaniai miegu ir graziai sapnuoju

Po keliu sekundziu verianti skausma pajutau (o gal isivaizdavau tik, ar tik atrode taip) pilve kazkur, ir pradejau verkt

Sesutes sako nu ko db verki, kas yra, sakau man laaaaabai skauda, o jos sako negali but, narkotiku suleista, nk nejaust turi

nu ir matyt kai truputi atsiciuchinau, gal po 15 min, nuveze mane i palata, is to skausmo liko tik maudimas kaip pries mmm tik truputi stipresnis

Netrukus atejo MB, pabuvo kiek galejo, pasnekejom kazka, net nepamenu gerai ka
Po kokiu 4 valandu po operacijos sesute sako gal pasislapint nori vistiek laseliniu daug pooperacinej gavai, sakau jo grj, einam i wc. Siaip ne taip atsisedau ant lovos krasto, pora sekundziu ir susisuko galvele, galima sakyt nuvirtau i lovyte

tiek is erelio pastangu eit i wc, kuris buvo visai kitam gale koridoriaus! Tai sesute sako pagulek dar truputi, atnesiu basona (ant to daikto nk neisejo nes sako buna zmoniu kurie gulint negali slapintis, neina psichologiskai), o jei ka tai veliau bandysim keltis. Vakare jau buvo stipriau, matyt praejo narkoze, ir sesutes lydima nuejau i wc, paskui dar karteli

Visi klausinejo ar lb pilva skauda, o as sakau ne pilva man, o sonkaulius, krutines lasta skauda, net kvepuojant diegia baisiai, taigi gaudavau ketanovo leidziamo, o nakciai kzk stipresniu ir grj budavo, eidavo kentet. Beje tie duriai jauciasi kai sedziu ar vaikstau o gulint ramiai beveik nk nejauciu. Nu aisku pilva ir db kaip pries mmm maudzia, bet kentet galiu...
Taigi man operacija sake ne is lengvuju buvo, rado labai daug saaugu mazajam dubeni ir gimdoj, kiausintakiai aklinai uzake buvo, bet saaugas atidalino, kiausintakius sutvarke, dbr jie pratekami, siulus ateiti isimti pirmadieni (bus savaite po operacijos) o

galima jau sekanti cikla

db kaip tik ant savaitgalio turi pareit mmmm jei nesujauke nieko laparoskopija, nu ir ziuresim kaip bus.
Ai, dar su rezultatais nuejau pas Klima, tai nk nekomentavo per daug, israse 100 tableciu kad saaugos neatsinaujintu, po 9 i diena tabletkas reik gerti tai kazkur 10 - 11 dienu, ir tada ateit pas ji ir ziuresim ka toliau darysim. Beje kad sekanti cikla jau galima bandyt tai chirurgas sake o Klimas apie tai nk nesake bet manau neuzdraus