Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Busiukas @ 2008 09 19, 23:04)
Man tai iskilo toks klausimas ar yra tokia galimybe pastoti po laparoskopijos nesulaukus pirmu mm,turbut nelabai  verysad.gif .Mano mm turetu pasirodyti siomis dienomis bet kazkaip jauciu kad neskuba jos pas mane.
Treciadieni kai buvau pas daktare tai ji patare pasidaryti NT,bet as matavau BT tai ji nesiekia 37,o pilva skauda jau kelinta diena,tai va ir esu pasimetusi.Gal kas gali atsakyti i man iskilusi klausima.  g.gif
Dar galvojau kad koks uzdegimas, nes pilva tai gana stipriai skaudena kaip pries mm,bet pakiltu temperatura.

manau,kad viskas imanoma rolleyes.gif Neveltuj gydytojai liepia iskart atlikt namu darbus mirksiukas.gif o dar tavoji BT labai nestukiska thumbup.gif taip kad nieko nelaukus pasidaryk NT,tada viskas paaiskes..galu gale,jei itari uzdegima,tai tuo labiau nereiktu laukti,o kuo greiciu kreiptis i gydytoja! parasyk,kaip sekesi..gal jau galesim sveikinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2008 09 20, 10:16)
manau,kad viskas imanoma rolleyes.gif  Neveltuj gydytojai liepia iskart atlikt namu darbus mirksiukas.gif  o dar tavoji BT labai nestukiska thumbup.gif  taip kad nieko nelaukus pasidaryk NT,tada viskas paaiskes..galu gale,jei itari uzdegima,tai tuo labiau nereiktu laukti,o kuo greiciu kreiptis i gydytoja! parasyk,kaip sekesi..gal jau galesim sveikinti wub.gif

Tai kad kaip tiktai BT visiskai ne nestukiska,vat tas ir kalia didziasia rupesti.Na dar palauksiu keleta dienu,nes labaqi skaudu paskui pamatyti viena bruksniuka.
Atsakyti
O man daktaras pasake,kad jei pastociau per ta laika kai leisiuos vaistus,tai reikes valyma daryt. blink.gif Taip kad liepe pasisaugot geriau,o pradeti darbuotis kai baigsiu vaistus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2008 09 20, 20:59)
Tai kad kaip tiktai BT visiskai ne nestukiska,vat tas ir kalia didziasia rupesti.Na dar palauksiu keleta dienu,nes labaqi skaudu paskui pamatyti viena bruksniuka.

prazioplinau,pabaisiuk,tavo poste zodeli NESIEKIA 37,kazkaip uzsiciklinau paciam geriausim rolleyes.gif kaip tavo sveikatele?
Papildyta:
QUOTE(pliuske @ 2008 09 20, 22:45)
O man daktaras pasake,kad jei pastociau per ta laika kai leisiuos vaistus,tai reikes valyma daryt. blink.gif Taip kad liepe pasisaugot geriau,o pradeti darbuotis kai baigsiu vaistus. doh.gif

matai,kaip cia visom skirtingai g.gif gal buna skirtingi gydimai po to,gal priklauso nuo to ka aptinka,nezinau...tik daug kur perskaiciau kad gydytojai darbuotis liepia kuo greiciau unsure.gif ziuresim kaip man cia bus po operacijos cool.gif
Atsakyti
tikiuosi,jog viskas mum visom bus gerai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ORDI: 21 rugsėjo 2008 - 10:11
QUOTE(ORDI @ 2008 09 21, 11:10)
tikiuosi,jog viskas mum visom bus gerai..

drinks_cheers.gif Daugiau nieko ir nelieka mum,kaip tik tiketis kad kada nors mum pasiseks ir pagaliau sulauksim taip laukiamo 2.gif
Atsakyti
[quote=ORDI,2008 09 21, 09:41]
prazioplinau,pabaisiuk,tavo poste zodeli NESIEKIA 37,kazkaip uzsiciklinau paciam geriausim rolleyes.gif kaip tavo sveikatele?
[QUOTE]
Laba dienele,tai va kad ta BT tokia tai neperku NT nes nenoriu nusivilti,o sveikatele tokia,ryte buna gerai,diena uzeina tokie silpnumo priepuoliai akyse pradeda viskas lietis ir dar tie pilvo skausmeliai tai uzeina tai praeina,nebesuprantu jau nieko doh.gif .O mm dar vis laukiu,bet jau nebesitikiu kad jos pas mane savaime ateis,turbut ir vel reikes vaistuku pagalba sauktis.Taip as ju nenoriu gerti verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2008 09 19, 20:04)
Man tai iskilo toks klausimas ar yra tokia galimybe pastoti po laparoskopijos nesulaukus pirmu mm,turbut nelabai  verysad.gif .Mano mm turetu pasirodyti siomis dienomis bet kazkaip jauciu kad neskuba jos pas mane.
Treciadieni kai buvau pas daktare tai ji patare pasidaryti NT,bet as matavau BT tai ji nesiekia 37,o pilva skauda jau kelinta diena,tai va ir esu pasimetusi.Gal kas gali atsakyti i man iskilusi klausima.  g.gif
Dar galvojau kad koks uzdegimas, nes pilva tai gana stipriai skaudena kaip pries mm,bet pakiltu temperatura.

Manau, kad tai visu pirma pirklauso nuo to, kada tau laparoskopija dare...nes kiek skaiciau cia, visoms daro skirtingai...
kitas dalykas - vis gi tai issikisimas ir po to organizmas sureaguoja skirtingai - gali ateiti anskciau ar veliau (man pavydziui atejo 3 dienoms anksciau)...
manau, kad sikart geriau neprisisvajoti, nes is tiesu butu geriau, jei NT teigiamas butu kita menesi...
o gydytojai, sakydami "skubeti" po to, dazniausiai turi minty antra, trecia menesi po operacijos, nes tada kelias spermiukams labiausiai atviras...

tai ir palinkekim to viena kitai... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, ir aš jau po operacijos, nu man tai kažkaip šitą procedūrą sunku vadinti tik tyrimu. Mane operavo penktadienį KMUK gyd. Koženiauskas, po operacijos atsikelti leido tik vakare, nes kelias valandas buvo pajungta lašelinė, tai apie važiavimą namo galėjau pagalvoti, nebent tik kartu su lova lotuliukas.gif Namo parvykau tik šiandien, bet apie darbą ar kažkokią namų ruošą tai nėra net minčių, beje, ir gydytojai patys sako, kad du - tris mėnesius po operacijos moteriai reikia prisižiūrėti. Tai ir bandysiu tuo pasinaudoti ir pasilepinti.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2008 09 22, 17:59)
Sveikutės, ir aš jau po operacijos, nu man tai kažkaip šitą procedūrą sunku vadinti tik tyrimu. Mane operavo penktadienį KMUK gyd. Koženiauskas, po operacijos atsikelti leido tik vakare, nes kelias valandas buvo pajungta lašelinė, tai apie važiavimą namo galėjau pagalvoti, nebent tik kartu su lova  lotuliukas.gif  Namo parvykau tik šiandien, bet apie darbą ar kažkokią namų ruošą tai nėra net minčių, beje, ir gydytojai patys sako, kad du - tris mėnesius po operacijos moteriai reikia prisižiūrėti. Tai ir bandysiu tuo pasinaudoti ir pasilepinti.

Kaip saunu kad jau viskas praeiti.O kokios isvados?Kada leido bandyt?
Atsakyti
Sveikos paneles smile.gif
Noriu pranesti, kad Rutele S jau po laporoskopijos, jauciasi neblogai, rado pas ja nemazai saaugu, jas atidalino, kiausintakiai pratekami. ryt turetu paleisti namucio. ji prase jums tai pranesti, todel vykdau isakyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nurija @ 2008 09 23, 09:43)
Sveikos paneles  smile.gif
Noriu pranesti, kad Rutele S jau po laporoskopijos, jauciasi neblogai, rado pas ja nemazai saaugu, jas atidalino, kiausintakiai pratekami. ryt turetu paleisti namucio. ji prase jums tai pranesti, todel vykdau isakyma  ax.gif

Aciu kad pranesei,smagu kad viskas gerai.
Atsakyti