Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(m.jurga @ 2008 05 20, 20:51)
slapimo kateteri tik gal cia pas mus Siauliuose tik deda laugh.gif
bet as jo nei jauciau ir nebuvo diskomforto...

gal lotuliukas.gif
bet buvo liuks drinks_cheers.gif
pamenu Kaune, kai po op. į basoną reikėjo daryt doh.gif
Atsakyti
O man kateteris buvo isvestas tik is pilvo, kuri istrauke kita diena. Bet man jis visai nemaise. I basona teko padaryti tik viena karta, pamenu, kateterio maiseli po pazastim pasikisau ir antra karta i WC jau keliavau pati biggrin.gif Zinoma su MB pagalba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2008 05 20, 20:05)
O tai kodel neduoda valgyti dar ta diena po operacijos? Tai jeigu kelti paciai i tulika reikia tai ir valgyti kaip ir turetu duoti.

manau, čia pagal individualią situaciją su tuo toletu - jeigu kažkiek paeini - gali šliaužti biggrin.gif bet pvz iš manęs nieks nesitikėjo, kad aš nueisiu iki tuliko... O apie valgymą iš viso nė minties neturėjau, nieko nenorėjau... į pavakarę tik atsipaipaliojau nuo narkozės... blaivesnėm akim pradėjau žiūrėti biggrin.gif

QUOTE(Ūlla @ 2008 05 20, 22:53)
gal  lotuliukas.gif
bet buvo liuks  drinks_cheers.gif
pamenu Kaune, kai po op. į basoną reikėjo daryt  doh.gif

nieko baisaus tas basonas hihihi.gif nereik čia gasdintis irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darule: 21 gegužės 2008 - 08:46
QUOTE(Darule @ 2008 05 21, 08:45)

nieko baisaus tas basonas hihihi.gif nereik čia gasdintis irnesakyk.gif

aš jo ir nebijau, bet įsivaizduok, rūros pakelt neina, nuo menkiausio judesio skauda, o čia pakelt užpakalį ant tos plasmasės lotuliukas.gif (arba dar baisiau ant senovinio šalto emaliuoto basono lotuliukas.gif )
Šiauliuose katerį deda visoms, išima pagal situaciją.
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2008 05 21, 09:54)
aš jo ir nebijau, bet įsivaizduok, rūros pakelt neina, nuo menkiausio judesio skauda, o čia pakelt užpakalį ant tos plasmasės  lotuliukas.gif (arba dar baisiau ant senovinio šalto emaliuoto basono  lotuliukas.gif )
Šiauliuose katerį deda visoms, išima pagal situaciją.

a, na taip, įsivaizduoju, jeigu labai skauda, tai ne kas. Man buvo pakenčiamai.
Atsakyti
nerašykit man tokių baisybių, o širdis tuoj sustos wacko.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2008 05 21, 10:16)
nerašykit man tokių baisybių, o širdis tuoj sustos  wacko.gif  swoon.gif

nesinervink, viskas bus gerai, Tavimi pasirūpins sesutės, viskas vyks savo vaga, nė nejusi kad čia kas baisaus - iš šono tik gal atrodo baisiai, o šiaip irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Darule @ 2008 05 21, 10:30)
nesinervink, viskas bus gerai, Tavimi pasirūpins sesutės, viskas vyks savo vaga, nė nejusi kad čia kas baisaus - iš šono tik gal atrodo baisiai, o šiaip irnesakyk.gif

tai kad 3 puslapius šiurpina biggrin.gif
Atsakyti
po operacinis laikas palyginus niekai, kai dabar laukia didziule nezinomybe (endo gydymas, pastojimas)
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2008 05 20, 23:32)
O man kateteris buvo isvestas tik is pilvo, kuri istrauke kita diena. Bet man jis visai nemaise. I basona teko padaryti tik viena karta, pamenu, kateterio maiseli po pazastim pasikisau ir antra karta i WC jau keliavau pati biggrin.gif Zinoma su MB pagalba lotuliukas.gif

Kaip suprantu tau į pilvą buvo įvestas drenas.

Jaučiu, kad čia skaitantys gydytojai prisijuokia iš mūsų rašliavų. biggrin.gif
Atsakyti
man jokiu katateriu nebuvo tongue.gif Operavo ryte, o jau ~12val. pati be jokios pagalbos i wc nuejau
Ir nepasakyciau, kad po operacijos labai skaudejo, tik siaip jegu nebuvo pvz., kelias dienas nesugebejau atsukti vandens butelio kamstuko blush2.gif (veiksmas vyko buvo KMUK)
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2008 05 21, 17:00)
Kaip suprantu tau  į pilvą buvo įvestas drenas.

Jaučiu, kad čia skaitantys gydytojai prisijuokia iš mūsų rašliavų. biggrin.gif

Joo esu nekokia rasytoja lotuliukas.gif Na taip, drenas i pilva tongue.gif I viena is dvieju laparoskopiniu "skyluciu" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avvka: 21 gegužės 2008 - 17:26