sveikos
as su tokiu klausimeliu gal kas galit parasyt sarasiuka daiktu, kuriu reikes pries/po operacijos. nesinori ka nors pamirst..
o ir nezinai ko gali prireikt - pirmas kartas gi
1. prausimosi priemones (tame tarpe ir savo ranksluostuku + iklotu)
2. tapkes, chalatuka, apatinius, kojinytes (nes po operacijos gali buti salta)
3. geriamo vandens ne gazuoto (nes kai kurioms po visko laabai norisi)
4. kazkoki "uzsiemima" (knyga ar pan.)
5. pinigeliu
6. VISUS REIKALINGUS POPIERIUKUS - siuntimus, asmens dokumentus (berods paso ir sodros paz.reikejo) ir tyrimus, kuriuos reikia iki oper. pasidaryti
Ir nebijot reikia
5. pinigeliu
6. VISUS REIKALINGUS POPIERIUKUS - siuntimus, asmens dokumentus (berods paso ir sodros paz.reikejo) ir tyrimus, kuriuos reikia iki oper. pasidaryti
Ir nebijot reikia
gal ne visada butina, bet as laaabai narkozes bijojau...
O su vienu is gydytoju, zinojau, kad ir tolaiu teks bendraut...
Papildyta:
o ir siaip juk gali prireikt kokiu vaistu nusipirkt
O su vienu is gydytoju, zinojau, kad ir tolaiu teks bendraut...
Papildyta:
o ir siaip juk gali prireikt kokiu vaistu nusipirkt
QUOTE(marlau @ 2008 05 21, 19:46)
1. prausimosi priemones (tame tarpe ir savo ranksluostuku + iklotu)
5. pinigeliu
Ir nebijot reikia
5. pinigeliu
Ir nebijot reikia
oi kaip aciu
kai paskaitau apie ta operacija plaukai pasisiause, sirdis plaka, skrandi suka
Papildyta:
QUOTE(Helė @ 2008 05 21, 19:48)
ir tas svarbus klausimas: kada kiek ir kam
QUOTE(editana @ 2008 05 21, 20:11)
oi kaip aciu
darbe atsiprinteriuosiu ir prie saldytuvo prisisegsiu
man Tv dave toki siuntima pas seimos gydytoja ir sake kad ta mano s.gydytoja turi i ta pati lapeli surasyt tuos tyrmus ir as su juo i KMUk - kibo tas lapelis kaip siuntimas galios
ar as gerai supratau??? ar man prasyt s.gydytojos kad israsytu atskira?
- o maniau kad as stipri, drasi
o pasirodo as - triusio sirdele

man davė gydytojas 2 siuntimus - šeimos gydytojui ir gydytojui, kuris operuos. tai nuėjau pas jį, padaviau siuntimą, susitarėm datą ir viskas.
o šeimos gydytoja žinojo ir taip kokius tyrimus daryt, nors ir buvo surašyta viskas jai. poryt sakė ateiti, atsiduos visų tyrimų rezultatus (vakar pasidariau)
QUOTE(Helė @ 2008 05 21, 20:15)
man davė gydytojas 2 siuntimus - šeimos gydytojui ir gydytojui, kuris operuos. tai nuėjau pas jį, padaviau siuntimą, susitarėm datą ir viskas.
o šeimos gydytoja žinojo ir taip kokius tyrimus daryt, nors ir buvo surašyta viskas jai. poryt sakė ateiti, atsiduos visų tyrimų rezultatus (vakar pasidariau)
gydytoja gydytojai nelygi : ant siuntimo parasyta Infertilitas (nevaisingumas reiskia), o maniske sake nesuskaitau kas cia - nestumas????? ne sakau - nevaisingumas
QUOTE(editana @ 2008 05 21, 20:12)
oi kaip aciu
darbe atsiprinteriuosiu ir prie saldytuvo prisisegsiu
man Tv dave toki siuntima pas seimos gydytoja ir sake kad ta mano s.gydytoja turi i ta pati lapeli surasyt tuos tyrmus ir as su juo i KMUk - kibo tas lapelis kaip siuntimas galios
ar as gerai supratau??? ar man prasyt s.gydytojos kad israsytu atskira?
- o maniau kad as stipri, drasi
o pasirodo as - triusio sirdele

Papildyta:
Papildyta:
Labutis
Man tai Tv kaip tik sake, kad seimos gydytoja ne ant jos to lapelio tyrimus surasytus o ant tokio paties bet naujo su prierasu kad siuncia pas ginekologus. Sake nelabai kaip ziuri kai ateinam vel su tuo paciu lapeliu. Bet jei neparasys naujai tai ne beda - priims ir su tu, jei jau tavo tokia gydytoja, kad net diagnoziu nesuskaito. As ne medike ir tai supratau kokia diagnoze uzrasyta. Gerai kad mano seimos gydytoja
QUOTE(mykolina @ 2008 05 21, 20:59)
Labutis
Man tai Tv kaip tik sake, kad seimos gydytoja ne ant jos to lapelio tyrimus surasytus o ant tokio paties bet naujo su prierasu kad siuncia pas ginekologus. Sake nelabai kaip ziuri kai ateinam vel su tuo paciu lapeliu. Bet jei neparasys naujai tai ne beda - priims ir su tu, jei jau tavo tokia gydytoja, kad net diagnoziu nesuskaito. As ne medike ir tai supratau kokia diagnoze uzrasyta. Gerai kad mano seimos gydytoja
tai gali but kad kazka ne taip supratau
QUOTE(editana @ 2008 05 21, 21:18)
tai gali but kad kazka ne taip supratau
kita savaite eisiu tyrimu pasiimt tai prasysiu kad parasytu ta siuntima
kaip sako gydytojai visi geri kol nesusergi 
Del to tai pritariu, bet mano s.gydytoja labai nori, kad mums pasisektu, vis galvoja apie mane. Kai man padare nuotrauka, tai sake jei pastosiu (nes sake ginius kad didesne tikimybe po jos), tai is karto ateiti psiimti nedarbinguma, kad tik isitvirtintu, bet neprireike eiti, nieko eisiu nedarbingumo pazymejimo po laparoskopijos. Man siaip nuo liepos 1 atostogos, tai jauciu prasites.
QUOTE(Helė @ 2008 05 21, 19:48)
Laba
QUOTE(Oksana74 @ 2008 05 22, 11:07)
Laba
Pinigu reikes ir vaistams.Man anesteziologe sake nupirkti papildomai vaistu,kad po narkozes bloga nebutu(ir tikrai nebuvo)
Jai pries operacija,kai pilde dokumentus,daviau 50lt(mano drauge irgi anesteziologe,sake,kad tiek uztenka),o ginei po operacijos MB nunese 100lt
Idek i voka pinigelius ir paduok
Sekmes 
mūsiškis neiima vokelių, tik palaidus pinigus
jau nusipirkau miltelių žarnynui valyti, nu ir didumas