Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė/transportas su kūdikiu

QUOTE(sandrilt @ 2007 03 17, 19:11)
tai kad su tais latviais esu girdejusi visokiu bajeriu, tai baisu rizikuot

tai jau gausi aukotis ir geriau anksciau nuvaziuot, nei paskui problemu turet, mums irgi neleido imt kedutes i lektuva - tipo nesaugu, mama pasiima mazyli ant ranku ir prisisega kartu su juo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monikagreimiene @ 2007 03 18, 12:51)
tai jau gausi aukotis ir geriau anksciau nuvaziuot, nei paskui problemu turet, mums irgi neleido imt kedutes i lektuva - tipo nesaugu, mama pasiima mazyli ant ranku ir prisisega kartu su juo mirksiukas.gif

tagi labiuasiai gaila mazyles, reiks taip anksti kelti, na bet gal ka nors sugalvosim, jauciu reiks su rubeliais uzmigdyti, o isvaziuojant i silta kombinezona ikist. Na kedute,tai pasiimsim kelionei iki orouosto, kad latviai isileistu, nes jiems daznai daug kas neitinka biggrin.gif
Atsakyti
Mes skraidom nuo 3 menesiu. Per savo 2.5 metu musu maze jau beveik puse pasaulio isskraide. Man atrodo kad mazdaug nuo 3 men. drasiai galima pradeti skraidyti. Dar labai svarbu kad vaikas gerai jaustusi. Su mano pupa jokiu problemu nekyla, nebent tai, kad per daug isiduksta lektuve biggrin.gif
Atsakyti
Mes skridome kai mums buvo vos 1,5 men. Dabar mums jau 10 men. per ta laika skridom 6 kartus ir jokiu problemu nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Pirma karta skridome, kai dukrytei buvo ne pilni 2 menesiai. Skridome daug kartu ir nieko blogo, dazniausiai pupa miega. Kylant ir leidziantis lektuvui duodu gerti arba ciulptuka, kad neuzgultu ausyciu.
Atsakyti
Dabar laukiuosi pirmagimio, tai nelabai dar nusimanau, ka su tais padareliais galima daryti blush2.gif
Gimimas planuojamas birzelio pradzioj. Esu tikra, kad Vilniuj vasara nesedesiu, vaziuosiu kur nors i soda, i kaima, i pajuri ar dar kur nors - negaliu pakest sedet mieste, ypac, kai nedirbu.
bet draugai eme ikalbinet vaziuot su jais toliau i pasauli... taigi maziukui bus 1-2 menesiai.
idomu, ar kas turi tokios patirties. kaip pernesa tiek vaikas, tiek "sviezia" mamyte tolimesnes keliones. kazkaip nujauciu, kad labai aktyvios keliones nereiketu, uztektu kur pajury po medziu pasedet, ar ne?

nors del draugu, kadangi jie vaiku neturi, esu beveik tikra, kad jiems bus tiesiog neidomu su mumis, nes jiems reikes veiksmo, o mes busim letesni, reikes daugiau patogumu ir t.t.
jau dabar, kai esu nescia 8men, buvom kartu pajury, tai jie vakare dar nori sen ten, pasivaiksciot, issimaudyt juroj biggrin.gif o man jau tik lovyte galvoj. turbut bus panasiai ir vaikui gimus?
Atsakyti
Na, pirmus menesius, tai tik po Vilniu malemes, nes toleliau nebuvo man nei jegu, nei noro. O i tolimesne kelione- pajuri vaziavom pirma karta si savaitgali- mano mazutei dabar beveik 6 men. Viskas buvo gerai thumbup.gif . O anksciau keliaut nenorejom, ypac kai ziema uz lango schmoll.gif
Atsakyti
na kai salta tai taip... ner didelio noro kazkur grustis, bet vasara... ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mes sekančią dieną gryžę iš ligoninės išvažiavom į gastoles mirksiukas.gif
Atsakyti
mes kazkur po menesio, kai pirma syk apsilankem poliklinikoj. Tai nuo td vazinejam ir po kt miestus. Vasara tai galima ir daugiau sau leist, ir kur kas anxiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2007 04 12, 12:27)
Mes sekančią dieną gryžę iš ligoninės išvažiavom į gastoles  mirksiukas.gif

thumbup.gif mes irgi biggrin.gif
idomu, kokia ten daktare tokius patarimus duoda g.gif
mums vokieciu daktarai kaip tik patare vaika veziotis visur thumbup.gif
Atsakyti
mes visa lietuva ismaisem kai mum buvo 2 savaites o budani biski didesni isskridome i uk.gydytoja sake kad ju savaites laiko vaikas gali net lektuvu keliauti smile.gif gali lekti drasiai nieko nenutiks
Atsakyti