Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė/transportas su kūdikiu

QUOTE(Miglele @ 2008 06 16, 17:53)
Ar keliauti, ar ne dar ir nuo paties mažylio priklauso.
Mūsų mergelei greit 7 mėn. Nusivežę pas vyro tėvus buvom. Košmaras kažkoks. Labai mažylė prastai miegojo, irzli pasidarė. Grįžo namo ir iškart atsigavo. Na, turbut mūsų vaikas naminis  smile.gif Net neįsivaizduoju, kaip reiktų toliau keliauti...

va tas ir man neduoda ramybes g.gif bet zadam isbandyti Lietuvoje pradzioj, o po to jau kazkur toliau jei viskas gerai bus ax.gif
Atsakyti
na nezinau as tai tikriausiai keliauciau , mes dvieju savaiciu kudiki vezemes i klaipeda prie juros ir nieko jam neatsitiko (tiesa is vilniaus) pabuvom pora savaiciu ir gryzom namo ir taip kiekviena menesi keliaudavom vis kur nors ir nieko, tiesa musu teveliai gyvena ne taip jau arti vieni klaipedoj kiti panevezi, tai juos dar aplankom karta nuo karto, gal maziukas jau priprato prie kelioniu ax.gif
Atsakyti
na mes kadangi vasara gimem tai visur vaziavom nuo pirmu dienu, tiesa gal parduotuves su vaiku tik reikalui dideliam esant, nes nebudavo kam palikti maziuko, o pas senelius i soda tai nuo dvieju savaiciu ir tik automobilinej kedutej, man kazkaip nesaugu atrodydavo ant ranku laikyti.
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2008 06 16, 19:01)
na toki maziuka tikrai i kedute nesodinciau, nors kas ka ir besakytu, kad tai saugiausia vieta jam. mes vaikui nupirkome supyne, tai ten raso, kad irgi nuo gimimo, bet ja dedavome tik kai buvo virs menesio.
nezinau kaip kitiems vaikams, bet musu labai susyla keduteje, o isemus i lauka, vejas supucia. tai jau savaite laiko kankinames su sloga ir gerklyte.

uzjauciu del ligos, va as ko labiausiai ir bijau, tai to perkaitymo ir suputimo
Atsakyti
į kėdutę įdėjau mažyliui sulaukus mėnesio, bet tai netrukdė ir ankščiau su lopšiu visur važinėti. kai mažyliui buvo savaitė važiavom į sodą. pradžioje tokios išvykos buvo nedrąsios, nes nebuvau pripratusi maitinti ne namie, bet dabar tai labai džiaugiuosi , kad pati maitinu, nes labai patogu su mažyliu visur keliauti smile.gif
Atsakyti
o gal galit man paaiskint kaip ji i ta kedute idet, ten yra kazkokia apsauga galvutei, tai ten tik atremti ja ar kazkaip itvirtint reikia?

ir kur kedute geriau deti ar i prieki ar i gala?
Atsakyti
QUOTE(baggyra55 @ 2008 06 19, 13:37)
o gal galit man paaiskint kaip ji i ta kedute idet, ten yra kazkokia apsauga galvutei, tai ten tik atremti ja ar kazkaip itvirtint reikia?

ir kur kedute geriau deti ar i prieki ar i gala?

jei viena važiuoji, tai į priekį patogiau (jei tik nėra oro pagalvės, arba ją galima atjungti). jei ne pati vairuoji, kaip tau patogiau. aš su mažiuku gale sėdėdavau.

dėl apsaugos galvutei - sunku pasakyt nematant. pas mus šiokia tokia apsaugėlė galvai buvo, ir tik paguldydavom vaiką, nieko tvirtinti nereikėjo.
Atsakyti
mes veziojam zuiki nuo pat gimimo kedutei.is ligonines net neisleis jei neturi, su ja ir isnesi vaikuti.(cia airijoj taip). tai kad be problemu transportuojam zuiki. namuose niekad nesodinau i ja, nemaciau reikalo, nes kaip buna vezimeliai su baby siteriais,,,nu man atrodo vargsta ten lialiukas guledamas-sededamas g.gif pakanka kiek sedi masinoj
Atsakyti
Sėdynė šalia vairuotojo - statistiškai pati nesaugiausia. Niekada nedėčiau ten vaiko sėdynės, net jei ir nėra oro pagalvės. schmoll.gif
O kokybiška ir gerai prisegta kūdikio kėdutė yra šiek tiek gulsčia, tad galvytė normaliai ir guli. Nors, aišku, visko būna: užmiega, nusvyra.... Yra ir kaklo pagalvyčių, ir ant diržų segamų paminkštinimų, kurie kažkiek ją prilaiko, ir prie pačios sėdynės prisegamos pagalvytės (neretai pati kėdutė jau būna su ja).
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
vazinejom nuo pat pirmos dienos kaip grizom is ligonines ir su viena ir su kita savo pana.
Atsakyti
Kadangi gimdziau Kaune o gyvenam KLP tai namo parisveziau lopsyje,jis prisisega,nes keduteje sodinti ka tik gimusia mazyle pasirode nelabai gerai ir sedeti juk reikejo apie 2 valandas.
dar ir dabar kazkaip neramu man ja sodinti i autokedute,man toks jausmas,kad ji ten per daug sedi ir nugarytei tas nera gerai..todel iki sios dienos vezioju lopsyje.
Atsakyti
Sodinam tik kedutej. Bet dabar vasara susidurem su ta pacia problema - sukaista, net slapia nugara buna. Bet greit persesim i kita kedute, tai tikiuosi, problema bus isspresta.
Beje, jus naudojat kondicionieriu automobilyje, ar atsukat langus?
Atsakyti