QUOTE(Faustikas @ 2008 06 25, 22:07)
aga, ytik poziuris tai ir lemia! Mums pirstu sukioja del Dominykos ir 10 val skrydzio. Bet mes mes skrisim! Ir maze kaifuos!

na, musiske jau po valandziukes zirzia, nes nori sedet ir viska matyt. ir siai veiklos nori. susikraunam mylimiausius zaislus, grauzimui skirtas knygutes ir skaitymui skirtas, mama sedi gale, burzgia, burbulus pucia kartu, pakilnoja, pasedim ir vaziuojam toliau. tad tos 2-3 val kelio- visai normaliai.
Mano mazyle labai nemegsta kelioniu atomobiliu, isvaziuojam tada kai jai buna pietu miego laikas, tada ji uzmiega, o siaip zirzia ir pyksta.labai sunku, nes mes labai keliauti megstam, noreciau pakeliauti atomobiliu, bet turbut neiseis.planuojam nupirkti monitoriu ant sedynes pritaisoma, kad galetu ziureti filmukus, gal tada ramesne butu
bet lektuvu jokiu problemu
cia nuo vaikuciu priklauso.mano drauge su dukryte is lietuvos i airija automobiliu atvaziavo, maniske turbut butu uzsiklykus tokioje kelioneje

ziuriu kad nepopuliari si tema, nors man labai aktuali...
Nejaugi tikrai geriau nerizikuoti???
Mes labai noretumem pailseti graikijoj, bet pupai dar 4 men nesueis... Rugpjucio pabaigoj. Maitinu tik MP. Ar yra mamyciu kurioms teko atostogauti su tokiais mazyliais??? Labai lauksiu jusu nuomoniu...

Mes labai noretumem pailseti graikijoj, bet pupai dar 4 men nesueis... Rugpjucio pabaigoj. Maitinu tik MP. Ar yra mamyciu kurioms teko atostogauti su tokiais mazyliais??? Labai lauksiu jusu nuomoniu...

Mes veziojames vaika nuo 3 dienu, auto kedutej arba lopsyje. Jam labai patinka vazinetis, netgi kartais pajuokaujam, kad jei nakti jam nesimiega reiktu vaziuot pasivazinet, nes masinoj tuoj pat uzmiega.
na mes arba lopsi arba kedutei nes jau siandien sulaukem 3 menesiuku
QUOTE(*Bounty* @ 2008 06 29, 13:13)
ziuriu kad nepopuliari si tema, nors man labai aktuali...

mes ruosiames atostogauti rugseji gale Ispanijoe, mano pupeliai bus tik 5men nezinau, nematau as cia nieko blogo keliauti, gal mes lietuviai perdetai i viska ziurim, as manau kad jei galvosi kad tik kas nenutiktu, kad tik nesusaltu, kad tik nesukaistu ir t.t.. tai cia ne poilsis o tok stresas ne tik mamytei, bet ir lelytei reikia viska priimti naturaliai ir proto ribose

QUOTE(Agape @ 2008 06 29, 19:28)
mes ruosiames atostogauti rugseji gale Ispanijoe, mano pupeliai bus tik 5men nezinau, nematau as cia nieko blogo keliauti, gal mes lietuviai perdetai i viska ziurim, as manau kad jei galvosi kad tik kas nenutiktu, kad tik nesusaltu, kad tik nesukaistu ir t.t.. tai cia ne poilsis o tok stresas ne tik mamytei, bet ir lelytei reikia viska priimti naturaliai ir proto ribose
o jei jau bus kas lemta, tai gali ir namie nutikti, nes kaip sakoma nuo likimo nepabegsi, taigi besiruosiancioms keliauti palinkesiu sekmes, ir "relax" juk vaziuojam gerai pailseti o ne stresuoti 

Nu va padrasinai kazkiek mane...

Bet kad niekad as nemaciau tokiu maziuku kurortuose. Ar gal tiesiog neatkreipdavau demesio... Kai neturi vaiku tai ir aplinkui ju nematai...

iki 1,5 men lopsy, o paskui persikelem i kedute ir is jos neislipam

vaziavome kaip isleido is ligonines su mazyle o dabar vaziuosime i nida