Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė/transportas su kūdikiu

QUOTE(Pasariote @ 2005 06 13, 22:24)
Mamos-kas skridot su Lietuvos AL -ar leidzia iki lektuvo vaziuot su vezimuku ?

as ka tik skridau, bet vezima reikejo atiduoti, o vaika kenguroje nesiausi, jam 3 men. blush2.gif skrydis labai gerai praejo, daviau papa pakylant ir leidziantis, tai tiek prisivalge, kad po nusileidimo valge tik po 5 val. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos , mamikes ,
Nezinau , ar tokia temele jau yra , bet per paieska nepavyko man jos surasti , tai noriu paklausti , nuo keliu menesiu leliukus galima veztis i gamta , prie ezero , o gal ir prie juros? Mes esam 2 sav ir 5 dienu , arteja savaitgalis... Su teciu esam labai dideli keliautojai , o nezinom , ar toki mazyti galima veztis , o taip nesinori namie tupeti...
Pasidalinkit patirtim , ar reikes dabar sedet su lelium namie iki kokiu 6 menesiu?... sad.gif ...
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Na, mes su leliuku pradėjome drąsiai važinėtis sulaukus 1-ojo mėnesiuko. Buvo žiema. varydavo pas mano mamą 3 km. Buvo tik sveikesnis. Manau vasara galima žymiai anksčiau, tik reikėtų vengti žmonių susibūrimų. Prie ežero, gamtoje manau išeitų į naudą, nes grynas oras. Aš važiuočiau, tik saugok, kad nei sušaltų, nei perkaistų. Ir nelaikyk saulutėje, tik pavėsyje, dar nudegs odelę. cry.gif
Atsakyti
cia priklauso kaip tu pati jautiesi, ar istversi kelione. Vaikuciui tai svarbu nebutu per karsta ir patogu, miegoti gali vezimelyje, pienuko jei uztenka, tai maistu rupintis nereikia, butu kur nupraust ir pamigdyt, galit keliauti.
Atsakyti
Mūsų pirmoji kelionė buvo iš Vilniaus į Kauną. Gretutei buvo tik 2 savaitės. Aišku tai ne tas pats, kas važiuoti prie ežero, į palapinę, bet pati kelionė tokiam vaikiukui nėra labai sunki. Svarbu, kad ne per karšta būtų, kad uodai nesukąstų, kad būtų kur nusiprausti.
Jei visos šitos sąlygos išpildytos - laisvai galit keliauti rolleyes.gif
Atsakyti
Manau, viskas priklauso nuo pasitikejimo savimi ir vaikucio sveikatytes. Jei maziukas (-ė) ramus, tai gal ir aplinkos pakeitimas nebus baisus. Mano mama sese vezesi savaitgaliui prie ezero su nakvyne palapinese, kai ji tebuvo triju savaiciu. Bet viskas buvo puiku. Jei teveliai jaucia, kad susidoros su bet kokiom problemom, o blogiausiu atveju gales viska mesti ir grizti namo, tai kodel nepabandzius.
Atsakyti
Mano mažiukas, kur būdavo daug žmonių, po to labai sunkiai užmigdavo, tapdavo irzlesnis. Kaip čia jau minėjo, saugok nuo uodų, aš užmesdavau ant vežimėlio užuolaidą, kad neįskristų.
Atsakyti
QUOTE(neraska @ 2005 06 16, 14:21)
Mano mažiukas, kur būdavo daug žmonių, po to labai sunkiai užmigdavo, tapdavo irzlesnis. Kaip čia jau minėjo, saugok nuo uodų, aš užmesdavau ant vežimėlio užuolaidą, kad neįskristų.

Na , as del zmoniu daugiausiai ir bijau. Jei vaziuotume prie ezero , reiks miegot vienam name , bijau , jei nakti mazius verks , neduos kitiems miegot , o draugai gi irgi ilsetis vaziuoja! O be to , kai buna daugiau zmoniu , labai nenoriu visokiu pamokymu , visokiu "u tiu tiu" kai vaikui daro... Dar jis mazas , dar pati ne viska gerai jame pazistu... O svetimi nesupranta , kad labai lysti prie tokio maziaus negalima... Nors , pas mane jis atrodo ramus (ptfu ptfu ptfu) , tik siom dienom , kai karsta , tai daugiau zirzia...
O nuo uodu tai apsaugas turiu , visokius tinklelius ir t.t...
Turbut reiks organizuotis taip , kad vaziuotume kur nors vieni , nes kompanijos pati bijau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurea @ 2005 06 16, 13:30)
Na , as del zmoniu daugiausiai ir bijau. Jei vaziuotume prie ezero , reiks miegot vienam name , bijau , jei nakti mazius verks , neduos kitiems miegot , o draugai gi irgi ilsetis vaziuoja! O be to , kai buna daugiau zmoniu , labai nenoriu visokiu pamokymu , visokiu "u tiu tiu" kai vaikui daro... Dar jis mazas , dar pati ne viska gerai jame pazistu... O svetimi nesupranta , kad labai lysti prie tokio maziaus negalima... Nors , pas mane jis atrodo ramus (ptfu ptfu ptfu) , tik siom dienom , kai karsta , tai daugiau zirzia...
Turbut reiks organizuotis taip , kad vaziuotume kur nors vieni , nes kompanijos pati bijau... g.gif

Pritariu, važiuokit dviese, arba kokią dar savo mamą paimkit, kad valandėlę kitą ir sau galėtumėt laiko skirti mirksiukas.gif
Atsakyti
retkarčiais kur nors pavažiuodavom, bet visur, apart užsienio ir nakvynių gamtoj, drąsiai vežiojamės tik nuo 5,5-6mėn.
Atsakyti
mes savo dukrytę į gamtą vežtis pradėjom kokių 3 mėnesių, nes tada jau pradėjo oras pavasarėti. smile.gif Bet pavyzdžiui, mano pusseserė savo pirmagiymį berniuką į giminių balių atsivežė 10 dienų. blink.gif visa šeimyna išmiegojo palapinėje biggrin.gif Ir jokių problemų nebuvo thumbup.gif Leliukui svarbiausia buvo pieno baras šalia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurea @ 2005 06 16, 14:30)

na, kompanijai manau, galima mandagiai pasakyti, jei jie susimastytu neprashomi patarimus dalinti ar "utiutiukinti"... svarbeusia - kaip pati jautiesi...
ash savo vasarinuka nuo pirmu dienu visur su savim tampeusi...
mintis ishvazhiuoti tik sheimynelei - visai smagiai skamba smile.gif
Atsakyti