Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas 4

Ačiū mergužėlės rožužėlės 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 06 06, 10:30)
user posted image
cia tipo grazus makiazas? g.gif as aisku mazai ka suprantu makiazo gudrybese bet atrodo man tragiskai doh.gif

Juk cia Twiggy, tada tokia mada buvo, 70taisiais smile.gif Ner ko lyginti su siandieniniu makiazu, be to cia tik paryshkintos akys ir blakstienos riebiai pateptos, bet na ir milizinishkos jos akys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 06 09, 14:25)
Juk cia Twiggy, tada tokia mada buvo, 70taisiais smile.gif Ner ko lyginti su siandieniniu makiazu, be to cia tik paryshkintos akys ir blakstienos riebiai pateptos, bet na ir milizinishkos jos akys  wub.gif

na ok, gal 70-ais tai atrode pakenciama bet as gyvenu XXI amziuje ir vertinu mano amziaus kriterijais, ir man tai atrodo tragiska! biggrin.gif
Atsakyti
labai nesaziningas vertinimas tada gaunasi... unsure.gif reikia ir vertinti siuometines madas o ne 70uju... Tarkim musu anukems, pamacius musu dabartinisu makiazus gal jie irgi tragiski atrodys, o is musu puses pasiteisinimas bus toks pats... tada buvo taip madinga ir grazu smile.gif
Atsakyti
Tai klasika, o tai, kaip ir klasikinė muzika - ne visiems patinka mirksiukas.gif

Man super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 06 09, 18:14)
na ok, gal 70-ais tai atrode pakenciama bet as gyvenu XXI amziuje ir vertinu mano amziaus kriterijais, ir man tai atrodo tragiska! biggrin.gif

Idomus poziuris sakyciau...

Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 06 09, 16:14)

Em...o kas ten tragisko, kurioj vietoj? g.gif Kad tas makiazas gi jis labai simple + paziurek biski realiu mados diktatoriu diktuojamu tendenciju ir tada papasakok apie XXI amziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 06 09, 14:25)
Juk cia Twiggy, tada tokia mada buvo, 70taisiais smile.gif Ner ko lyginti su siandieniniu makiazu, be to cia tik paryshkintos akys ir blakstienos riebiai pateptos, bet na ir milizinishkos jos akys  wub.gif

drinks_cheers.gif
Nerealūs man tų laikų makiažai, šarmingi tokie, super.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 06 08, 08:30)
Breskese ju ira. As tei gal ten pirksiu. tongue.gif

QUOTE(Ingeliukė @ 2008 06 08, 10:31)
Yra, net ne ta spalva ten  blush2.gif
Tos tikros turkio šitos nėra, yra tik tokia labiau žydra, kur pirmai įdėjau (nuotraukoj atrodo truputį ktaip nei realybėj)  mirksiukas.gif

Tai va šiandien dar kartą Sarmoj apžiūrėjau, vistik suklydau dėl spalvos, man fainesnė H5. Dar paskaičiavau, kad 45 litai mažiau už 96 (sarmos kaina) laugh.gif ir užsisakiau jau iš braškių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 06 12, 16:12)
Tai va šiandien dar kartą Sarmoj apžiūrėjau, vistik suklydau dėl spalvos, man fainesnė H5. Dar paskaičiavau, kad 45 litai mažiau už 96 (sarmos kaina) laugh.gif ir užsisakiau jau iš braškių  mirksiukas.gif

Ot tei malacius. thumbup.gif Dabar as palauksiu kol gausi...poto isbandisi ir parasysi, jai tau tikrai patiks tei ir as pirksiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 06 12, 16:18)
Ot tei malacius. thumbup.gif  Dabar as palauksiu kol gausi...poto isbandisi ir parasysi, jai tau tikrai patiks tei ir as pirksiu. mirksiukas.gif

F_A jau gavo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 06 12, 19:17)
F_A jau gavo  drinks_cheers.gif

F_A, kometuok clap.gif: bigsmile.gif
Atsakyti