Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas 4

F_A butinai parasik keip seseliukai, o kokia spalva nupirkai?
Atsakyti
sveikutes. 4u.gif
turiu klausimeli 4u.gif .cia buvo minima tokia knyga"grozio pamokos" berods taip vadinas blush2.gif ja maciau lietuvoj,tikrai gera knyga,bet svoris neleido pirkti verysad.gif ,gal yra budas ja kaip nors uzsisakyti i uk?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 06 14, 01:27)
sveikutes. 4u.gif
turiu klausimeli 4u.gif .cia buvo minima tokia knyga"grozio pamokos" berods taip vadinas blush2.gif ja maciau lietuvoj,tikrai gera knyga,bet svoris neleido pirkti verysad.gif ,gal yra budas ja kaip nors uzsisakyti i uk?
aciu 4u.gif

taigi paprašyk kokio giminaičio, kad atsiųstų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 06 12, 21:11)
F_A, kometuok  clap.gif: bigsmile.gif

QUOTE(v-i-k-a @ 2008 06 12, 21:18)
F_A butinai parasik keip seseliukai, o kokia spalva nupirkai?

Pas mane H10, jei mes apie tuos pacius Shiseido kreminius biggrin.gif parasiau atsiliepimus seseliu temoje, neblogi man jie, bet antru nepirkciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 06 15, 21:10)
Pas mane H10, jei mes apie tuos pacius Shiseido kreminius biggrin.gif  parasiau atsiliepimus seseliu temoje, neblogi man jie, bet antru nepirkciau blush2.gif

Pasiskaičiau aciuks.gif
Atsakyti
Noreciau prisijungti prie visu geru zodziu tartu Renatulytes darbams 4u.gif Labai maloni panele ir dirba tikrai profesionaliai thumbup.gif
Nezinau ar matysis makiazas bet bandau ideti kelias nuotraukas
user posted image

ir po baliaus, blizgancia kakta biggrin.gif
user posted image
user posted image

pamazinau siek tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 15 birželio 2008 - 22:29
Grazu mirksiukas.gif skaisciai oda atrodo, seseliai graziai padazyti, tik blakstienas galejo biski ryskiau padazyti... 4u.gif Matosi kad labai ilgos, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 06 15, 23:22)

cia naturalios tokios blakstienos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 06 16, 17:54)
cia naturalios tokios blakstienos?  bigsmile.gif

ne, kampuciuose priklijuoti 2 kuoksteliai smile.gif
Atsakyti
Delfyje straipsniukas yra apie vasaros makiažus. Nu ką galiu pasakyt-visai ne vasariški, pudra šviečia, ne itin kokie. Trečias tai išvis baisus! blink.gif blink.gif doh.gif Vasaros makiažas
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2008 06 18, 16:17)
Delfyje straipsniukas yra apie vasaros makiažus. Nu ką galiu pasakyt-visai ne vasariški, pudra šviečia, ne itin kokie. Trečias tai išvis baisus! blink.gif  blink.gif  doh.gif Vasaros makiažas

drinks_cheers.gif labiau panašūs į megėjiškus makiažus, negu į profesionalius ax.gif
Atsakyti
aha, ten truksta profesionalumo, bet tas turkio zydras seselis ,panelem su sviesiom akim tikrai gerai atrodo, tiesa gal kik ryskokai, bet to nebijanciom tai liux! rolleyes.gif
Atsakyti