Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas 4

QUOTE(Egliukasz @ 2008 07 17, 16:52)
Gal kas turit issisaugoje makiazu, kuriuose modelis butu sviesios odos, sviesiu plauku, zaliu akiu ir tamsoku antakiu? g.gif

Turiu, tik makiazas labai jau naturalus biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Egliukasz, o jei taip pamegintum? rolleyes.gif man i galva iskart atejo Agyness Deyn doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 07 18, 22:13)
ACIU,supratau viska laugh.gif
odel spalvu, man kazkaip sunku eksperimentuoti..nors kitaip ir nesuzinosiu, kas tinka doh.gif
sepeteliu?pasijutau atsilikus lotuliukas.gif

štai toks mirksiukas.gif

user posted image

Krempudra užsitepa melejoną kartų gražiau biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 07 18, 23:57)
Turiu, tik makiazas labai jau naturalus biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Egliukasz, o jei taip pamegintum? rolleyes.gif man i galva iskart atejo Agyness Deyn doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Aciu labai, reiks bandyti thumbup.gif O kazin kokie skaistaliukai graziausiai atrodytu ant skruostu? g.gif galvoju apie Dior ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 07 19, 01:41)
štai toks  mirksiukas.gif

user posted image

Krempudra užsitepa melejoną kartų gražiau  biggrin.gif  wub.gif

vaje, zinok, pirma k girdziu umn.gif frusty.gif pirkai krsitianoj ar netu?

beje, nejau jus seselius labai derinat prei rubeliu? ar tik prie akiu? nes paletej rodo, jog man tiktu alyvines, rozines spalvos, tai tokiu rubu neturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 07 19, 09:04)
vaje, zinok, pirma k girdziu umn.gif  frusty.gif  pirkai krsitianoj ar netu?

beje, nejau jus seselius labai derinat prei rubeliu? ar tik prie akiu? nes paletej rodo, jog man tiktu alyvines, rozines spalvos, tai tokiu rubu neturiu lotuliukas.gif

Geriausia vilktis koky juoda drabuzely,tada viskas dera biggrin.gif O siaip tai bent as ziurau bendra vaizda, prie rubeliu labai jau taip nederinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 07 19, 08:04)

Paskaityk tema nuo pradziu,senesnes temas - buvo ideta ne viena palete 4u.gif spalvos, esancios priesais tavo akiu spalva - ja paryskins, o spalvos esancios salia tavo akiu spalvos yra ja papildancios 4u.gif Rusvi, odos spalvos seseliai tiks kiekvienai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 07 19, 09:04)

netu mirksiukas.gif forume apie jį daugiau atsiliepimų rasi, jei sudomino smile.gif
man jis nepamainomas, net pudrosm, kurios negražiai tepesi pirštais, su tuo šepetėliu tepasi nuostabiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 07 19, 15:30)
Paskaityk tema nuo pradziu,senesnes temas - buvo ideta ne viena palete 4u.gif  spalvos, esancios priesais tavo akiu spalva - ja paryskins, o spalvos esancios salia tavo akiu spalvos yra ja papildancios 4u.gif Rusvi, odos spalvos seseliai tiks kiekvienai 4u.gif

aciu, labai padejai thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2008 07 19, 11:05)
Geriausia vilktis koky juoda drabuzely,tada viskas dera biggrin.gif  O siaip tai bent as ziurau bendra vaizda, prie rubeliu labai jau taip nederinu blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 07 19, 15:30)
Paskaityk tema nuo pradziu,senesnes temas - buvo ideta ne viena palete 4u.gif  spalvos, esancios priesais tavo akiu spalva - ja paryskins, o spalvos esancios salia tavo akiu spalvos yra ja papildancios 4u.gif Rusvi, odos spalvos seseliai tiks kiekvienai 4u.gif

o dar tiktu persikinis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 20 liepos 2008 - 16:07
QUOTE(Baltija @ 2008 07 19, 13:59)
netu  mirksiukas.gif  forume apie jį daugiau atsiliepimų rasi, jei sudomino  smile.gif
man jis nepamainomas, net pudrosm, kurios negražiai tepesi pirštais, su tuo šepetėliu tepasi nuostabiai  wub.gif

pas mus toks šepetukas yra pirkt wub.gif
ale superinis tikrai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 07 21, 11:25)
pas mus toks šepetukas yra pirkt    wub.gif
ale superinis tikrai. blush2.gif

o kuo jis skiriasi nuo paprasto krempudrai tepti sepetelio? bigsmile.gif
Atsakyti
pas mus toks šepetukas yra pirkt
ale superinis tikrai.

Kur galima nusipirkti tokį ir kiek kainuoja 4u.gif
Atsakyti