Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas 4

esat minejusios, kad rozinius seselius derinat su pilkais, galima kokiu pvz, foto gauti?nes neimu i savo galva, kaip ten padarius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 07 21, 19:21)
Kaune šiaip jau nėra MAKE UP STORE..
kolkas.

Tiksliai doh.gif ten Klaipedos akropolis buvo blush2.gif Kažkaip pasimečiau tarp miestų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 07 21, 20:32)
esat minejusios, kad rozinius seselius derinat su pilkais, galima kokiu pvz, foto gauti?nes neimu i savo galva, kaip ten padarius doh.gif

Prasom bigsmile.gif
Parinkau kelis visiskai skirtingus variantus, gal ka pritaikysit mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kai nepasiseka rasti gero vizažisto
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 07 27, 20:38)

J.Lo paskutinėj nuotraukoj labai nevykęs makiažas, tokia išblyškusi atrodo unsure.gif Drew Berymore tai gal apšvietimas dar baisus, nejaugi taip baltai nupuduota, tikrai nekaip atrodo schmoll.gif
Atsakyti
Noreciau paprasyti patarimu. Kokiu spalvu akiu makiazas tiktu prie raudonos sukneles.(pati esu vidutinio tamsumo odos, melynu akiu, tamsiai rudu plauku). Galvoju apie pilka, dumini koki bet ar tiks vestuvems?
Atsakyti
prie raudonos suknutes tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Kuo geriau tepti šėšėlius: teptukais ar šepetėliais? Kuo jie skiriasi? g.gif
Atsakyti
Turiu klausimą - šian paziūrėjau veidrodyje, kad mano akys labai giliai, o antakių kaulai baisiai atsikišę. Paprastai to nepastebėdavau, tai jaučiu, kad makiažu dar pasiryškinau doh.gif . Gal turit patarimų, kaip dažyti akis?
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 07 30, 18:40)
Turiu klausimą - šian paziūrėjau veidrodyje, kad mano akys labai giliai, o antakių kaulai baisiai atsikišę. Paprastai to nepastebėdavau, tai jaučiu, kad makiažu dar pasiryškinau  doh.gif . Gal turit patarimų, kaip dažyti akis?

Paskaityk tema nuo pradziu, buvo ideta patarimu idubusioms akims 4u.gif
Atsakyti
RENATULYTE, gal turi dar kokių makiažų pavyzdžių? jau visai išsisėmiau. man labai patinka visoki spalvoti vaivorykštiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 07 31, 15:16)
RENATULYTE, gal turi dar kokių makiažų pavyzdžių? jau visai išsisėmiau. man labai patinka visoki spalvoti vaivorykštiniai smile.gif

user posted image
čia tikrai vaivorykštiniai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šaltute: 31 liepos 2008 - 15:30