Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas 4

QUOTE(bliuskė @ 2008 10 11, 20:58)
Ale gi tu vis gundai gundai...  bigsmile.gif  Šiandien jau užsinorėjau Diorskin forever, dabar dar trintuko noriu  blush2.gif  doh.gif  totalus bankrotas...

tie trintukai nera brangus, tik kad LT nemaciau unsure.gif
Atsakyti
Tas trintukas manau labai praverčia ne tik darantis makiažą, bet ir dienos bėgyje, jei pavyzdžiui, tušas tepa vokus. Reikia įtraukti į pirkinių sąrašą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2008 10 11, 20:49)
Almante, tau tikrai tinka smokey eyes  rolleyes.gif

aciu 4u.gif sitas idetas variantas tai tiksliai tinka, bet ta kita, tai reikia kad jus pamatytumet ir ivertintumet, nes paciai nelabai patinka smile.gif
F_A o tu tikras lobis kad vis naudingu dalyku pridedi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 10 11, 21:08)
Tas trintukas manau labai praverčia ne tik darantis makiažą, bet ir dienos bėgyje, jei pavyzdžiui, tušas tepa  vokus. Reikia įtraukti į pirkinių sąrašą  ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(almantė_k @ 2008 10 11, 21:20)
aciu  4u.gif sitas idetas variantas tai tiksliai tinka, bet ta kita, tai reikia kad jus pamatytumet ir ivertintumet, nes paciai nelabai patinka smile.gif
F_A o tu tikras lobis kad vis naudingu dalyku pridedi  thumbup.gif

dekoju blush2.gif
Atsakyti
Almante, labai gražus smokey eyes makiažiukas, puikiai atliktas thumbup.gif ir labai tinka, o pravedimas nematant viso vaizdo man pasirodė kiek per "sunkus" g.gif bet gal tiesiog taip atrodė matant tik vieną akytę, o ne pilną vaizdą blush2.gif

F_A, ačiū, kad prirodei naują daiktą į "reikia būtinai nuspirkti" sąrąšą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 10 09, 23:52)
cia smokey eye tas neblogas variantas ( to man nepatinkacio nespejau pasidaryt)

user posted image
user posted image

Almante grazu , ir toks makiazas tau tinka thumbup.gif
Atsakyti
nu nesitikejau tiek komplimentu gaut nu aciu jums kad teigiamai vertinot, tikrai nesitikejau blush2.gif Amura, smagu kad ir sitoj temoj pasirodei smile.gif
Renatulyte, dabar atsimenu, kad per viena rugsejo pirmaja buvau pasidarius smokey eyes ir pakraupinau visus mokytojus biggrin.gif tada, atsimenu judria voko dali daziau su tamsia Navy melyna (jurininku spalva), ji buvo beveik juoda, o voko rauksle ryskinau su anglies juoda doh.gif: efektas buvo nerealus, viena konservatyvi mokytoja labai manimi nepatenkinta buvo biggrin.gif
Ingeliuke, tas pravedimas man labai tinka, ji derinu prie raudonu lupu wink.gif kazkaip jau pasiilgau Barbie makiazo...
Papildyta:
oi dar, Renatuliukulyt ( tongue.gif ) del to grafito spalvos smokey eyes, kaip jis turetu but, ar panasus kaip mano idetam pavyzdy,t.y. su paryskinta voko rauksle ar nuo blakstienu linijos sviesejantis i virsu?
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=pWIk5c7jRuw
kol dar neturiu savo smokey eyes varianto, tai dedu video, pagal kuri bandziau pasidaryt smokey eyes ir man netiko. aisku modelis, kuriai dare, turi idealios formos ir dydzio akis, tai jai manyciau viskas tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 10 12, 13:11)
Ingeliuke, tas pravedimas man labai tinka, ji derinu prie raudonu lupu wink.gif kazkaip jau pasiilgau Barbie makiazo...

Gali būti, kad tinka, sakau, nematydama pilno vaizdo galėjau suklyst, čia tik sprendžiau iš to, ką matau, kad odos spalva blyškoka, akys šviesios ir pan. bet jei lūpytės raudonos tai tikiu, kad super atrodo thumbup.gif

Grafito spalvos smokey eyes aš asmeniškai darau (aš visada smokey eyes taip darau doh.gif ) neryškindama voko raukšlės, o tiesiog tamsėjant nuo blakstienų linijos aukštyn. Ir darau pravedimą juodą tuo atveju. Kada nors parodysiu blush2.gif

O šiaip labai nusistovėjęs pas mane braižas, visada dažausi vienodai keliais "atidirbtais" būdais doh.gif reikia kažką naujo išmokt rolleyes.gif

O pas tą moelį filmuke tai ne tik akys tobulos lotuliukas.gif išvis jaučiu tokiam veidui visokie makiažai gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingeliukė: 14 spalio 2008 - 12:42
ok ingeliuke, pasirodyk savo smokey eyes, nes idomu pamatyt wink.gif o del pravedimo ir raudonu lupu, tai siandien kaip tik buvau pasidazius taip smile.gif tik vedziau piestuku, dejau kazkokius kaip slyvu spalvos seselius(tik voko reljefa paryskinau), isbalinau oda, tiksliau pabreziau baltuma ir pasidaziau raudonu blizgesiu man patiko kaip atroodziau wub.gif
o del braizo, kiekviena savo stiliu turi, as irgi ieskau ka pakeist, bet besidazydama ir vel griztu prie nusistovejusiu tradiciju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 10 12, 15:11)
oi dar, Renatuliukulyt ( tongue.gif ) del to grafito spalvos smokey eyes, kaip jis turetu but, ar panasus kaip mano idetam pavyzdy,t.y. su paryskinta voko rauksle ar nuo blakstienu linijos sviesejantis i virsu?

biggrin.gif Taip, grazesnis efektas kai nuo blakstienu linijos sviesejantis i virsu, o po antakiu sviesi i balksvuma spalvyte wink.gif
isivaizduoju, kaip mokytojus kraupina drasios merginos lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif
imetu pavyzduka, kuris artimas smokey makiaziukai. taciau tai yra "kates akies" efektas. Nemoku as fotkint blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ir spalvytes is arciau smile.gif
user posted image
user posted image

na ir "lengvesnio" (ne klubui skirto, turiu omeny tongue.gif ) makiaziuko:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 15 spalio 2008 - 20:03