Akys atrodo įspūdingai su tais šešėlių pravedimais.
Pati taip nemokėčiau.
dekui
Manau, jei isdrystumet, tai ir pavyktu
cia ne tik seseliai, bt ir juodas piestukas lb padeda sukurti "ilgos" akies efekta
QUOTE(Renatulyte @ 2008 10 15, 20:05)
dekui
Manau, jei isdrystumet, tai ir pavyktu
cia ne tik seseliai, bt ir juodas piestukas lb padeda sukurti "ilgos" akies efekta
tikrai labai graziai akytes atrodo... bet jei pati ir daryciau, tai garantuotai akytes gautusi skirtingos
QUOTE(Renatulyte @ 2008 10 15, 21:52)
imetu pavyzduka, kuris artimas smokey makiaziukai. taciau tai yra "kates akies" efektas. Nemoku as fotkint

ir spalvytes is arciau

na ir "lengvesnio" (ne klubui skirto, turiu omeny

Na tikrai ispudingai
na, taip... drasos pasirodyt zmonese reikia
Bt juk su tokiu makiaziuku ir einam tik kur tamsu
Tik i kluba tinkamas.
Aciu, mergaites uz mielus zodelius
QUOTE(Renatulyte @ 2008 10 15, 22:14)
na, taip... drasos pasirodyt zmonese reikia
Bt juk su tokiu makiaziuku ir einam tik kur tamsu
Tik i kluba tinkamas.
labai grazi moteris esat
Va čia mano skaitose smokey eyes, kažko nuotraukoj labai blyškiai
iš tiesų spalva sodresnė, nu tiek to, nemoku fotografuot

Ai bandžiau čia kaip tame filmuke voko raukšlę su šepetėliu makaluoti atmerkus akį, tai man labai net nesigavo, bet aš naudojau MAC217, matyt kažkokio kitokio šepetėlio reikia, gal kas nors žinote, kokio?

Ai bandžiau čia kaip tame filmuke voko raukšlę su šepetėliu makaluoti atmerkus akį, tai man labai net nesigavo, bet aš naudojau MAC217, matyt kažkokio kitokio šepetėlio reikia, gal kas nors žinote, kokio?
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 10 16, 09:55)
Va čia mano skaitose smokey eyes, kažko nuotraukoj labai blyškiai
iš tiesų spalva sodresnė, nu tiek to, nemoku fotografuot

MAC 224
Renatulyte, fantastika
pries kelias dienas experimentavau ir pabandziau kates akis pasidaryt. forma nupiesiau piestuku, tik vat man klausimas iskilo kokiu kampu tas tamsiausias seselis turetu but pasvires? as visada vedu antakio kampo link, nes tada akys atrodo maziausiai pasvire zemyn, ar cia nera nustatytu normu?
beje as jau lietuvoj

Papildyta:
ingeliuke, gaila nemaciau tavo nuotraukeles
beje as jau lietuvoj
Papildyta:
ingeliuke, gaila nemaciau tavo nuotraukeles
Man irgi nesimato Ingeliukės foto...
Almante, visam laikui grįžai?
Almante, visam laikui grįžai?
nea, porai savaiciu pasidziaugt namiskiais beje mergaites, dabar negalesiu artimiausiu metu zadetu nuotrauku det nes fotiko laidas airijoj liko
Mano makiažas.