As visa laika AVON - arba kvepianti, arba bekvapi. Bet manyciau, jau reiketu pabandyti koki nauja... nes "N" metu is eiles naudoju ta pati.
aš tai Carefree,man jis patinka labiausiai.
Margaritos su pieno baltymais. Nieko ypatingo as jame nepastebejau, bet ir nieko blogo, toks visai malonus. Seniau su vaikisku muiliuku prausdavaus tai skirtumo kaip ir nepastebejau...

O pagal ka jus sprendziat, kad prausiklis yra geras, ar tai geriausias, kaip sakot...Man tai jie visi vienodi. Kiek benaudociau - skirtumo jokio

QUOTE(Uksnė @ 2009 01 30, 23:24)
O pagal ka jus sprendziat, kad prausiklis yra geras, ar tai geriausias, kaip sakot...Man tai jie visi vienodi. Kiek benaudociau - skirtumo jokio 

man tai buvo viena turejau, tai kvapas buvo siaubingas, tiesiog erzino tai labai nepatiko...

tiesiog kaip pati jautiesi nusiprausus tai ir ivertini prastas prausiklis ar geras, bent jau as taip sprendziu

Avon kolkas geriausias

QUOTE(Uksnė @ 2009 01 30, 22:24)

as tai su vienu buvau labai susialergizavus, o kad geras, sprendziu is to, kad labai seniai 3*tfu

naudoju vagisan. perku vaistineja, kaina 50 lt

QUOTE(Tangi @ 2009 01 28, 10:08)
Naudoju Avon bekvapį. Man tinka ir patinka
Bet girdėjau, kad Oriflame geresnis, tai mąstau įsigyt pabandymui 

jei reikia oriflame konsultantes kreipkites

as frezyderm naudoju bet brangus jis, kai baigsiu irgi galvoju oriflame isigyt, labai isgyre ji man, gal kas naudojat ir galit parasyt daugiau atsiliepimu, man netgi sake kad naudoja ji pazastim plaut ir tada neprkaituoja

QUOTE(angi @ 2009 02 19, 17:26)
as tai su vienu buvau labai susialergizavus, o kad geras, sprendziu is to, kad labai seniai 3*tfu
seniai turejau visokiu grybu ir pan. negerumu.
bet pakanka ilgam, kokiem 4 men. 

hmm, reikes pabandyti, nes kazkaip nepasitikiu tais paprastais kosmetiniais prausikliais uz kelis Lt...