Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausiklis

QUOTE(Dezdemona* @ 2009 04 10, 16:38)
Naudoju corine de farme melynaji, esu patenkinta.

as irgi naudoju corine de farme tik kolkas zaliaji , vis dar esu maloniai juo nustebinta ir patenkinta.
o ka gero daro melynas?
Atsakyti
QUOTE(naujakė2005 @ 2009 02 26, 18:05)
As irgi su Lactacyd draugauju smile.gif  Tik , kad brangus tie prausikliai, kaip uz muila tiek moket doh.gif

Man irgi Lactacyd geriausias. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 02 26, 18:35)
Nusipirkau pabandymui CorineDeFarme  ta zailaji ,itin sausai terpei , nu likau maloniai nustebinta , naudoju antra savaite tai labai geras daiktas (ko atvrai kalbant nesitikejau),man sakyciau prilygsta Lactacyd feminai ,tik pigesnis  thumbup.gif  kai ji pabaigsiu butinai reiks kitus is tos serijos pasibandyti... nes nueme ir perstejima ir niezejima ,kuris budavo nuo sausumo tik ka nusiprausus

as rozini turiu, man ir labai patinka good.gif ir kaina nedidele
Atsakyti
kokia kainyte jei ne paslaptis, reikia jau man naujo, naudoju siuo metu margaritos prausikli, kaina tikrai atitinka kokybe, patinka visai, tik noriu ka nors naujo ismegint, kur geresnis poveikis butu ;D
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 04 11, 22:10)
kokia kainyte jei ne paslaptis, reikia jau man naujo, naudoju siuo metu margaritos prausikli, kaina tikrai atitinka kokybe, patinka visai, tik noriu ka nors naujo ismegint, kur geresnis poveikis butu ;D

dabar tiksliai nepasakysiu , as kai pirkau buvo nuolaida mokejau 9Lt, taip tai jis kazkur netoli 11Lt. ( bet bijau sumeluoti kiek tiksliai nes neatsimenu doh.gif senai jau pirkau )
Atsakyti
QUOTE(naujakė2005 @ 2009 02 26, 17:05)
As irgi su Lactacyd draugauju smile.gif  Tik , kad brangus tie prausikliai, kaip uz muila tiek moket doh.gif

Ir as ji turiu, anksciau turejau Carefree, tai sitas geresnis thumbup.gif del kainos tai jis brangokas, bet juk uztenka pakankamai ilgam ax.gif
Atsakyti
naudoju ne pirma pakuote margaritos su alijosiumi, patinka, nedirgina odos rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkau jau anra buteliuka prausiklio Corine de Farme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 04 14, 19:32)
naudoju ne pirma pakuote margaritos su alijosiumi, patinka, nedirgina odos  rolleyes.gif

Man taip pat jis patinka, jau pakuote turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar baiginėjasi Generos prausiklis su medetkom. Jau nusipirkau naują į jo vietą - Margaritos su pieno baltymais mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš turejau Darcome Femme (dabar Vagisan vadinasi), tai visai neblogas, pirkau ir Margaritos su pieno baltymais. Naudojau tik pora kartu, po to sunaudojau kojom-rankom plauti, nes nepatiko (poveikis kaip ir kitų, bet nepatiko labiau psichologiškai, dėl mažos kainos lotuliukas.gif ) O dabar jau apie menesį naudoju Lactacyda, jei ne toks stiprus kvapas, butu pats geriausias
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Becky: 16 balandžio 2009 - 13:08
As naudoju Cliven,man visai patinka ax.gif
Atsakyti