Nusipirkau pabandymui CorineDeFarme ta zailaji ,itin sausai terpei , nu likau maloniai nustebinta , naudoju antra savaite tai labai geras daiktas (ko atvrai kalbant nesitikejau),man sakyciau prilygsta Lactacyd feminai ,tik pigesnis kai ji pabaigsiu butinai reiks kitus is tos serijos pasibandyti... nes nueme ir perstejima ir niezejima ,kuris budavo nuo sausumo tik ka nusiprausus
kokia kainyte jei ne paslaptis, reikia jau man naujo, naudoju siuo metu margaritos prausikli, kaina tikrai atitinka kokybe, patinka visai, tik noriu ka nors naujo ismegint, kur geresnis poveikis butu ;D
kokia kainyte jei ne paslaptis, reikia jau man naujo, naudoju siuo metu margaritos prausikli, kaina tikrai atitinka kokybe, patinka visai, tik noriu ka nors naujo ismegint, kur geresnis poveikis butu ;D
dabar tiksliai nepasakysiu , as kai pirkau buvo nuolaida mokejau 9Lt, taip tai jis kazkur netoli 11Lt. ( bet bijau sumeluoti kiek tiksliai nes neatsimenu senai jau pirkau )
O aš turejau Darcome Femme (dabar Vagisan vadinasi), tai visai neblogas, pirkau ir Margaritos su pieno baltymais. Naudojau tik pora kartu, po to sunaudojau kojom-rankom plauti, nes nepatiko (poveikis kaip ir kitų, bet nepatiko labiau psichologiškai, dėl mažos kainos ) O dabar jau apie menesį naudoju Lactacyda, jei ne toks stiprus kvapas, butu pats geriausias