Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausiklis

Naudoju Margaritos su pieno baltymais.
Atsakyti
naudoju vagisan ir super thumbup.gif
Atsakyti
jau koki trecia karta is eiles perku Lirene prausikli su lukrecijomis ir tikrai nekeisiu i joki kita bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif naudoju margaritos su pieno baltymais ir man patinka
Atsakyti
Collette su aloe vera, super thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Naudoju margaritos su alijošiumi - super daikčiukas thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju margaritos prausiklius.. Bandziau su alijosium, dabar nusipirkau su pieno baltymais ir abu man thumbup.gif
Atsakyti
As naudoju carefree sensitive, labai patenkinta. Taip pat turiu ir tokias pat intymios higienos serveteles, labai pravercia kelioneje ar kai nera galimybes nusiprausti thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif as labai daug bandziau prausikliu bet vis kazkas nelabai, dabar man pasiule vagisan ir lactacyd , ka manote? kuris geresnis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 09 19, 16:26)
4u.gif as labai daug bandziau prausikliu bet vis kazkas nelabai, dabar man pasiule vagisan ir lactacyd , ka manote? kuris geresnis? ax.gif

as dabar naudoju vagisan, nes man toki pasiule ginekologe, tikrai kiek esu bandziusi ir naudojusi, sis man geriausiai tinka ir patinka, tik kainyte truputi kandziojasi blush2.gif bet toks svelnus, malonus kvapas ir ilgam uztenka vieno buteliuko.
Papildyta:
QUOTE(evkau @ 2009 05 06, 11:00)
siulyciau nenaudoti jokiu, juose yra tokios medziagos, kuri isbalanduoja moteriska mikroflora ir paskui atsiranda ivairus uzdegimai, pienliges
Papildyta:
geriau naudokit medetku nuovira, tai ymiai pigiau ir sveikiau smile.gif

sita esu girdejusi, kad geriausia, ypac toms, kurios turi problemu ten, bet man nusibostu kiekviena ryta ir vakara ta nuovira ruosti doh.gif
Atsakyti
Naudoju oriflame. Visai neblogas
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 19, 19:47)
Naudoju oriflame. Visai neblogas

Ir man oriflame patinka!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti