Aš Carefree, Cliven naudoju..Patys geriausi...Jei lygint Cliven geresnis nei Carefree, kaina panaši...
aš lactacyd jau 3 pakuotęs sunaudojau, tikrai geras daiktas, pirkčiau ir toliau, bet atėjo laikas bandyt ką nors kitą. paieškosiu ko nors ekologiško ir pasidalinsiu pojūčiais:)
QUOTE(perpetuum mobile @ 2009 07 22, 13:11)
aš lactacyd jau 3 pakuotęs sunaudojau, tikrai geras daiktas, pirkčiau ir toliau, bet atėjo laikas bandyt ką nors kitą. paieškosiu ko nors ekologiško ir pasidalinsiu pojūčiais:)
as irgi Lactocyd naudoju ilga laika. Bet jei keisciau ,tai noreciau isbandyt Multi Gyn prausikli-putas.
vagisan
seniau Derkome jis vadinosi

kaip man netiko tas MArgaritos,tai ne tas žodis.. siaubas.. aš ir šampūnų nemėgstu šios firmos:) teks ieškoti ko nors kito:)
Naudojuos Margaritos su alavijais ir tikrai esu patenkinta

Naudoju Margaritos su pieno baltymais. Nepastebėjau skirtumo tarp jo ir seniau naudotų brangesnių prausiklių.
Lactacyd...

naudoju Avon int.higienos prausiklį jau gal trečią pakuotę ir nenusivyliau

turejau Cliven, is pradziu buvo viskas gerai, bet paskui pasikeite jo kvapas, pasidare nemalonus, tai ismeciau, o dabar turiu is Oriflame Feminelle, tai labai patinka, toks malonus, svelnus kvapas.
Siuo metu naudoju rasos intymke, esu patenkinta
As irgi Lactacyd, tinka ir patinka, gal kai pabaigsiu vien smalsumo vedina pabandysiu kazka kita, bet dar reiks gerai pagalvot