Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausiklis

QUOTE(spilgiukee @ 2010 09 21, 22:38)
ta pati situacija ir man, tik man ne tik persti, bet atsiranda grybelis doh.gif negaliu naudoti jokiu specialiu prausikliu blush2.gif

Maniau, kad man vienai taip yra smile.gif O ką pati naudoji? Gal ką nors iš muilų bandei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdelyte @ 2010 09 22, 16:45)
Maniau, kad man vienai taip yra smile.gif O ką pati naudoji? Gal ką nors iš muilų bandei? g.gif

as tiesiog prausiuosi su normalia duso zele ir stengiuosi "ten" labai daug nemuiluoti doh.gif zodziu minimaliom salygom stengiuos but svari blush2.gif nes kitaip tai prisidarau dideliu problemu, kurioms pasalinti paskui prireikia labai daug laiko doh.gif
Atsakyti
Dabar Margaritos naudoju su alaviju, bet nezinau ar pirksiu dar
Atsakyti
Na zinokit.. Isigyjau siandien Lactacyda ir labai pasigailejau, kad pries tai neperskaiciau sudeties... Man atrodo, sampunas, kuri naudoju, kur kas svelnesnes formules. Bent jau be Propylen Glycolio. KAM ji det i prausikli, skirta intymiai higienai???? Kiek zinau, jei neklystu, tas Glycolis naudojamas autokosmetikoje... Net kremuose jo pagal visas rekomendacijas protingu zmoniu neturetu buti... Na, surizikavau pameginti... Ir tiesa pasakius, jauciu, vel ismesti pinigai. Siaip sau pojuciai. Manau, gal tikrai sveikiau praustis vaikisku muilu (bet irgi pries tai pasiskaicius sudeti) ir uzvest gal atskira muila intymiai higienai, o ne tuo paciu praustis, rankoms naudot ir t.t. Nes vel gi, pagal visus tyrimus ant to muilo gabalo tiek brudo visokio susikaupia... Butent todel medikai ir naudoja TIK skysta muila. Tai vat tokie ispudziai is intymios kosmetikos naudojimo
Atsakyti
bandziau cliven intimo, putos intymiai higienai.radau kazkada pas mama, man visai neblogas.Kadangi didesnies patirties neturiu prausikliu sferoje, tai nelabai ka turiu palygint. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*orchideja* @ 2008 05 09, 15:07)
O man netinka Avon'o kazkoks nemalonus jausmas paskui ...  mastau.gif gal kuri isbandziusi pvz: Margaritos ar kokius nors kitus  blush2.gif

Ir man tas pats doh.gif taip ir stovi padetas, reikia naujo ieskotis..
Atsakyti
Kol kas naudoju Margarita smile.gif Naudojau kažkada Bionsen - labai neblogas buvo smile.gif
Atsakyti
turiu klausimą.. ar naudojat tik išorėj? ir aplamai, ar kada nors plaunat giliau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(murrrr @ 2010 10 06, 22:34)
turiu klausimą.. ar naudojat tik išorėj? ir aplamai, ar kada nors plaunat giliau?  blush2.gif

uoj ne, as giliau neplaunu schmoll.gif biggrin.gif manau, kad ten ir taip issivalo, na ta prasme tam ir isteka tam tikros "gleives" ar kzk panasaus... o jei "giliai" plausit, tai galit kazka ir uzkresti g.gif
Atsakyti
Margarita. Man jie l.patinka thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš pasisakau už "Margaritą" thumbup.gif visada tik šita naudoju smile.gif
Atsakyti
Naudoju stai si intumios higienos prausikli:
user posted image
Ir stai sias serveteles, tada, kai buna mano dienos smile.gif Labai patogu darbe, ar siaip kur isejus.
user posted image
Atsakyti