as tiesiog prausiuosi su normalia duso zele ir stengiuosi "ten" labai daug nemuiluoti zodziu minimaliom salygom stengiuos but svari nes kitaip tai prisidarau dideliu problemu, kurioms pasalinti paskui prireikia labai daug laiko
Na zinokit.. Isigyjau siandien Lactacyda ir labai pasigailejau, kad pries tai neperskaiciau sudeties... Man atrodo, sampunas, kuri naudoju, kur kas svelnesnes formules. Bent jau be Propylen Glycolio. KAM ji det i prausikli, skirta intymiai higienai???? Kiek zinau, jei neklystu, tas Glycolis naudojamas autokosmetikoje... Net kremuose jo pagal visas rekomendacijas protingu zmoniu neturetu buti... Na, surizikavau pameginti... Ir tiesa pasakius, jauciu, vel ismesti pinigai. Siaip sau pojuciai. Manau, gal tikrai sveikiau praustis vaikisku muilu (bet irgi pries tai pasiskaicius sudeti) ir uzvest gal atskira muila intymiai higienai, o ne tuo paciu praustis, rankoms naudot ir t.t. Nes vel gi, pagal visus tyrimus ant to muilo gabalo tiek brudo visokio susikaupia... Butent todel medikai ir naudoja TIK skysta muila. Tai vat tokie ispudziai is intymios kosmetikos naudojimo
bandziau cliven intimo, putos intymiai higienai.radau kazkada pas mama, man visai neblogas.Kadangi didesnies patirties neturiu prausikliu sferoje, tai nelabai ka turiu palygint.
uoj ne, as giliau neplaunu manau, kad ten ir taip issivalo, na ta prasme tam ir isteka tam tikros "gleives" ar kzk panasaus... o jei "giliai" plausit, tai galit kazka ir uzkresti
Naudoju stai si intumios higienos prausikli: Ir stai sias serveteles, tada, kai buna mano dienos Labai patogu darbe, ar siaip kur isejus.
"Didžioji turtų dalis yra nepastebima. Žmogus, vairuojantis gražų automobilį ir gyvenantis dideliame name, gali turėti daugiau skolų ir būti mažiau vertas nei santechnikas, vairuojantis seną sunkvežimį, bet dirbantis tik tada, kai jam nusibosta žvejoti. " A Little Something