Naudoju si prausikli:

Ir si intymios higienos purskala:

QUOTE(aga1 @ 2010 04 05, 04:37)
Naudoju si prausikli:
Kur perkat, kaip kainos?
Ir kokia paskirtis to purškalo?
Papildyta:
QUOTE(Bri66 @ 2010 04 05, 00:52)
daug metu naudoju CLIVEN INTIMO prausikli ir jis man pats geriausias
buvau isbandziusi kitus prausiklius tarp ju ir margaritos, bet man kazkaip nelabai 
Aš laukiu nesulaukiu, kada baigsiu jį
Naudoju Kleraderm Gaia - intymios higienos prausiklis pH 4,5
Švelniai valo, nesuardo makšties pH balanso, išlaiko natūralų apsauginį gleivinės sluoksnį. Augaliniai vaistinių svilarožių, miškinių dedešvų, pipirmėčių ir varpučių ekstraktai turi antiseptinio poveikio, ramina, šalina gleivinės nešvarumus, suteikia ilgalaikį gaivumą. Saikingai dozuoti ant delno arba ištirpinti vandenyje.
Veikliosios medžiagos: arbatmedžų aliejus, miškinė dedešva, vaistinė svilarožė, paprastasis varputis, pipirmėtė.
Talpa: 250 ml
Švelniai valo, nesuardo makšties pH balanso, išlaiko natūralų apsauginį gleivinės sluoksnį. Augaliniai vaistinių svilarožių, miškinių dedešvų, pipirmėčių ir varpučių ekstraktai turi antiseptinio poveikio, ramina, šalina gleivinės nešvarumus, suteikia ilgalaikį gaivumą. Saikingai dozuoti ant delno arba ištirpinti vandenyje.
Veikliosios medžiagos: arbatmedžų aliejus, miškinė dedešva, vaistinė svilarožė, paprastasis varputis, pipirmėtė.
Talpa: 250 ml
O aš dabar naudoju Carefree su aloe, visai neblogas tačiau kažkokio kitokio pabaigus norisi
Mąstau apie Rasos prausiklį intymiai higienai
Aš jau daug metų naudoju, apie 8-9 tai tikrai AVON intymios higienios prausiklį, man jis
....nors ne vienas gydytojas yra sakęs, kad geriausia- kūdikių muiliukas
QUOTE(murce @ 2010 04 22, 12:43)
Aš jau daug metų naudoju, apie 8-9 tai tikrai AVON intymios higienios prausiklį, man jis
....nors ne vienas gydytojas yra sakęs, kad geriausia- kūdikių muiliukas 
O man nuo jo uždegimas gavos
Man irgi gydytoja sake vaikiska muila naudoti, bet nerealiai sausina
Patinka Lactacyd, bet ir Margaritos ne ka prastesni prausykliai, manau greitai prie ju sugrisiu, pigiau, o didelio skirtumo su Lactacyd neizvelgiau
As irgi dazniausiai nauduoju CLIVEN INTIMO arba BIONSEN
Klausykit merginos o niekas nenaudoja MULTI GYN produktus? girdejau kad labai geri. Uzsieni daznai naudoja, yra visuose beveik grozio parduotuvese, o Lietuvoje kaip skaiciau tik vaistenese.
As radau internete aprasa. Va galit paskaityti
multi gyn gelis
o dar ten yra maksties plovimo prietaisas, irgi niekados nebuvau maciusi. Bet perskaiciusi pamaciau kad naudingas. keliu linka ir Jums paskaityti.
multi gyn prietaisas
Klausykit merginos o niekas nenaudoja MULTI GYN produktus? girdejau kad labai geri. Uzsieni daznai naudoja, yra visuose beveik grozio parduotuvese, o Lietuvoje kaip skaiciau tik vaistenese.
As radau internete aprasa. Va galit paskaityti
multi gyn gelis
o dar ten yra maksties plovimo prietaisas, irgi niekados nebuvau maciusi. Bet perskaiciusi pamaciau kad naudingas. keliu linka ir Jums paskaityti.
multi gyn prietaisas
as irgi pritariu daugelio nuomonei del Cliven.naudojau ne viena bonkute,bet margaritos prausiklis nepalyginamai geresnis.dabar laukiu is Faberliko prausikli esu uzsisakius
Aš naudoju ABENA prausiklį, man labai geras
O Multi-gyn produktai tikrai geri, kiek yra tekę naudoti, viskas puikiai tiko
O Multi-gyn produktai tikrai geri, kiek yra tekę naudoti, viskas puikiai tiko