Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausiklis

QUOTE(volkiene @ 2012 11 27, 14:06)
Cia tas kur buvo Dercome femme?
Nes niekur negaliu jo rasti  doh.gif
Kaip dabar jis tiksliai vadinasi?

Vienas psl. atgal net foto įdėta ax.gif

Man jis irgi nepamainomas smile.gif
Atsakyti
Margarita arba Intyma altermed smile.gif
Atsakyti
Taip, anksciau buves Dercome Femme dabar Vagisan vadinasi smile.gif
Atsakyti
aš naudoju Abena - superinis thumbup.gif su pieno rūgštimi ir pH 3,5! Man ginekologe patarė tai ir nesiblaškau daugiau. Perku ir Maximoj , ir vaistinėse yra, kainos santykis l.geras, nes ten daug jo. Man labai jis patinka thumbup.gif
Pradėjau bandyti ir kitus jų produktus - kol kas man l.patinka dar cinko tepalas ir vaikams išbandžiau jų itin riebų tepalą (šalčiui alergiją turim, pasirodo) - super padėjo , užskaitau!
va, radau jų puslapį:
intymke

Atsakyti
As naudoju avon prausikli ir esu labai patenkinta, svelniai prausia nekvepia, naudoju ta pati kokius 5 metus is eiles, man patinka ax.gif
Atsakyti
Aš naudoju "Feminelle" raminamąjį intymios higienos prausiklį iš Oriflame. smile.gif
Atsakyti
Ilgą laiką naudojau Omnia Botanicos, bet paskui ar jie sudėtyje kažką pakeitė, nežinau.. labai priparfumuotas būdavo. O dabar kuris laikas Lactacyd thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Migliuka @ 2012 11 19, 18:20)
Vagisan (anksciau vadinosi Dercome) ir tik jis!

Brangus, taciau uztenka laabai ilgai  thumbup.gif

P.s. Naudoja ir MB, cia jam buvo atradimas taip pat smile.gif

Koks jo PH ?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2014 02 02, 19:49)
Koks jo PH ?

Parašyta PH apie 5. Man jis irgi pats geriausias thumbup.gif
Atsakyti
Seip visada naudojau vagisan - bet prigriebiau dabar droge Faciele putas , na tiesiog super smile.gif o ir kaina labia patinka
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2014 02 05, 19:21)
Seip visada naudojau vagisan - bet prigriebiau dabar droge Faciele putas , na tiesiog super  smile.gif o ir kaina labia patinka

Reiks išbandyti, nes Vagisan tai tikrai nepigiai kainuoja..
Atsakyti
As uz Vagisan ir Lactacyd mat man daznai tie grybai uzauga doh.gif
Tai reikia ziureti kur pieno rugstys yra ir kokybiskesni o tai is kart automatiskai ir brangesnis tampa
Atsakyti