Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausiklis

QUOTE(viktosa @ 2014 02 12, 21:13)
Reiks išbandyti, nes Vagisan tai tikrai nepigiai kainuoja..

Nusiperku per akcijas, užtenka metam, visai nebrangiai gaunasi. Aš jo viso net neišnaudoju, tiesiog galiojimas 12 mėnesių.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 02 13, 14:21)
Nusiperku per akcijas, užtenka metam, visai nebrangiai gaunasi. Aš jo viso net neišnaudoju, tiesiog galiojimas 12 mėnesių.

Man irgi labai ilgam uztenka jo..bet eisiu ziureti savo galiojimo, nes man rodos as jau net daugiau nei metus ji turiu doh.gif kazkaip net negalvojau kad taip trumpai gali galioti blush2.gif
Atsakyti
O aš Lietuvišką produktą nusipirkus dabar - Smilgą biggrin.gif
Atsakyti
naudoju jau kelerius metus lietuviska margarita su pieno baltymais smile.gif man jis pats paciausias kiek esu bandzius 4u.gif
Atsakyti
As taip pat uz Margarita smile.gif
Atsakyti
Margarita, bet tik vienintelė su pieno baltymais, Vagisan arba Lactacyd femina. Aš apskritai Margaritą kaip dušo gelį naudoju visada, kitokio net neperku ax.gif
Atsakyti
Dabar Gentle Day naudoju,pats prausiklis toks neutralus, bekvapis, fainas man, tik pakuotė man jo kažkodėl nepatinka, nes dažnai per daug išsispaudžiu ax.gif
Atsakyti
Tik Vagisan ax.gif
Atsakyti
Sudomino tas Vagisan. Kuo gi jis toks geras, be to, kad labai skalsus ?
Atsakyti
Aš naudoju lietuvišką iš ,, Margarita" serijos.
Atsakyti
As irgi Margarita - viskas su juo gerai!
Atsakyti
o as naudoju "vagisan" nepigus, bet tikrai labai geras.. nezinau man nuo tu paprastu visokiu kur "maximose" parsiduoda iskart pienlige prasideda doh.gif
Atsakyti