Įkraunama...
Įkraunama...

Tarpvietės susiuvimas

kol isdrysau nueiti praejo gal pora val doh.gif kai jau uzlauze nuejau bet nieko baisaus kazkaip nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
man siuvo vos truputi taciau siulai buvo ilgai viduje kai jie iskrito irgi jauciau perstejima kazkoki diskonforta toks jausmas kad dar plyso labiau ...bet po vizito pas gyd viskas gerai vienoms greiciau kitoms leciau gyja ir tiek!
Atsakyti
na o as po gimdymo tai klinikose gavau vaistu tik neatmenu jupavadinimo tai kai lekdavau i WC jei padaugindavau dozes, o kai jau jie baiges tai valgiau jogurta activia. Taip nemegau jogurtu, bet teko pamegti mirksiukas.gif , tai padejo mano zarnynui thumbup.gif
Atsakyti
As dar gimdymo namuose slyvu sultis geriau, nors sesele ir apibare, kad negalima, nes vaikui vidurius paleis. Bet kadangi man sultis rekomendavo mama, tai nelabai as tos seseles klausiau. Ir man jos padejo, o vaikui nepaleido viduriuku.
Atsakyti
Po to kai susiuvo negalejau sedeti dvi savaites.Nors siulai istirpo savaime,bet randas jauciasi,nors po gimdymo praejo 2 menesiai.Kai su vyru bandem wub.gif mums nelabai kas gavosi,nes man labai skaudejo,jautesi labai didelis tempimas verysad.gif
Atsakyti
mūsų pupai jau 4 mėnesiukai, ir jokių nesklandumų nekyla.. assa.gif nors kai buvo tik 2 mėn, kaip rašė Nyssa, man taip pat buvo.. ir iš viso dabar pradedu pamiršti, kad apskritai gimdžiau tongue.gif
manau, praėjus normaliam laikui (4-6 mėn), visoms pamažu susitvarko ir stoja į buvusias vėžes.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KYM: 23 rugpjūčio 2007 - 21:25
Praėjo beveik pusė metų, o reikalai lovoje tragiški. Man vis dar skauda. Toks jausmas, kad per smarkiai susiuvo. Pradėjau bijoti to skausmo, tai nė nesudrėkstu dabar. Man atrodo likau invalidė aggressive.gif scare.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa25 @ 2007 08 27, 00:12)
Praėjo beveik pusė metų, o reikalai lovoje tragiški. Man vis dar skauda. Toks jausmas, kad per smarkiai susiuvo. Pradėjau bijoti to skausmo, tai nė nesudrėkstu dabar. Man atrodo likau invalidė  aggressive.gif  scare.gif  cray.gif

man visus metus taip buvo.bet zinai pries smileysex.gif negalvok ir nelauk skausmo tada ir pati nepanatysi kaip viskas susitvarke mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama liala: 27 rugpjūčio 2007 - 08:57
Duok Dieve, kad susitvarkytų, nes kažkaip jau man neramu verysad.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
as dar tik pora savaiteliu, kaip mama, bet atrodo jau randai tvarkosi, sedeti as nuo primu dienu galiu,aisku buvo skausmas, bet jau prima nakti visa issedejau salia savo stebuklo wub.gif
o del siulo man sake, kad gali buti,kad tik per 4 ar net ilgiau savaiciu gali istirpti blush2.gif g.gif tai va vis laukiu kada viskas bus uzgija, nes tiesa sakant, labai jau pasiilgau artumo su vyru blush2.gif wub.gif bet irgi yra nerimas kaip ten viskas bus pirma karta, gal tikrai pasijusim kaip pirma karta lotuliukas.gif
o kas del randu gijimo, tai gydytoja patare, prisileisti i vonia siek tiek vandens, kad apsemtu ka reikia ir pasedeti druskos tirpale ( i 1 litra vandens atrodo 3 sausktai druskos jeigu neklystu), gal ir tas padejo, kad viskas gerai,aisku dar jauciasi kartais kai einu i tualeta, nhesbuvo uzkieteja viduriai, o plysau tikrai daug, mn kaip paziurejau per veidrodi net negera buvo pasidare, bet dabar jau nieko tokio blush2.gif
Atsakyti
Man paskutiniai siūlai iškrito maždaug po 7 savaičių.
Atsakyti
Man visas tas gijimas baisesnis uz gimdyma buvo.Puikiai prisimenu kaip nebepriejau iki siuksliu dezes pampersiuko ismest.Nors nebuvo nei infekcijos ar ko nors panasaus.Normaliai pradejau vaikscioti gal po menesio.
Atsakyti