Įkraunama...
Įkraunama...

Tarpvietės susiuvimas

QUOTE(Saulužė @ 2007 06 14, 13:14)
Man irgi tik Microlac  thumbup.gif padėjo

thumbup.gif tikrai padeda,suveikia iskart.
Atsakyti
o as suzinojau geresni buda - naturalesni.. tongue.gif
mano daktare vakar patare valgyti kivius.. na, as nepatikejau, nes n visokiu budu buvau isbandziusi.. ir n metu nezinojau, kad yra tryda blush2.gif
tai vat per vakar ir siendien kiviu suvartojau apie kilograma.. pasekme - neiseinu is WC.. blush2.gif bet tikslas pasiektas drinks_cheers.gif ir dar skaniai, nes kiviai siuo metu pats tas - saldziai sunoke thumbup.gif tik kad buciau ta suzinojusi iskart po gimdymo doh.gif butu nereikeje man taip vargti (kadangi kiviai yra agrastiniu seimos, jie nesukelia elergijos vaikiukui, gerianciam MP)..

tikiuosi nesupyks moderatoriai, kad ta pacia zinute spausdinu keliose temose, tiesiog geromis mintimis noreciau pasidalinti su visomis.. gal kam pades.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KYM: 05 liepos 2007 - 17:49
o man slyvu sultys padejo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2007 07 05, 17:48)
o as suzinojau geresni buda - naturalesni.. tongue.gif
mano daktare vakar patare valgyti kivius.. na, as nepatikejau, nes n visokiu budu buvau isbandziusi.. ir n metu nezinojau, kad yra tryda   blush2.gif
tai vat per vakar ir siendien kiviu suvartojau apie kilograma.. pasekme - neiseinu is WC..  blush2.gif  bet tikslas pasiektas  drinks_cheers.gif  ir dar skaniai, nes kiviai siuo metu pats tas - saldziai sunoke  thumbup.gif  tik kad buciau ta suzinojusi iskart po gimdymo  doh.gif  butu nereikeje man taip vargti (kadangi kiviai yra agrastiniu seimos, jie nesukelia elergijos vaikiukui, gerianciam MP)..

tikiuosi nesupyks moderatoriai, kad ta pacia zinute spausdinu keliose temose, tiesiog geromis mintimis noreciau pasidalinti su visomis.. gal kam pades..  4u.gif

man irgi kivi padejo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir dar slyvu dziovintu nuoviras thumbup.gif labai bijojau eiti i tualeta po susiuvimo, bet tiek kivi, tiek slyvos padare savo thumbup.gif
Atsakyti
as rytais isgerdavau ant tuscio skrandzio stikline vandens ir dar suvalgydavau 3kivius.. drinks_cheers.gif thumbup.gif ..Jokiu problemu ir baimiu nebuvo einant i tuoleta..O taip bijojau pirma karta..atrodo plysiu prairsiu dar karta doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
o vaikuciui pilvuko nepucia prisivalgius kiviu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2007 07 07, 15:52)
o vaikuciui pilvuko nepucia prisivalgius kiviu?  g.gif

daktare sake, kad kiviai - agrastiniu seimos augalas, todel mirksiukas.gif nesukelia alergijos vaikiukui.
Atsakyti
Man irgi padejo kiviai,bet mazius uz tai "atsidekojo" kelias valandas garsiai klykdamas.
Atsakyti
nors ir labai bijojau pirmo vizito i tualeta fear.gif , buvau ir klizmučiu nusipirkusi, bet nieko neprireike thumbup.gif
Atsakyti
Jooo, kakojimas po gimdymo cia atskira tema turetu buti... verysad.gif

Ne tiek baisus buvo gimdymas, kiek pogimdyvinis laikotarpis su uzkietejusiais viduriais... doh.gif

2 savaites kankinausi, o dar ligonineje (Santariskese gulejom) normalaus tualeto nebuvo- tai isvis tragedija.. verysad.gif

Nepadejo man jokie Mikrolax (nebent kas reikejo 2 dienas statyti), o padejo vaistai-sirupas Dufolac. Padejo momentaliai- per 30 min. thumbup.gif Aisku dujos biski po to kaupesi man nuo jo, taciau jis tinka maitinancioms mamoms. Ir dabar retkarciais pavartoju.

Kas nebezinot kitos iseities- pabandykit!!!!
Atsakyti
Sakykit, kada po tarpvietės siuvimo galima pradėt sėdėti? Po gimdymo praėjo savaitė, bet man taip atsibodo tas varginantis "sėdėjimas" ant vienos arba kitos šlaunies. Nei prie stalo prisėsi pavalgyti normaliai, vis gulom gulom arba stačiom. Ir ant tuliko bijau prisėsti unsure.gif . Pamiršau ligoninėje paklausti kada visa tai pasibaigs ir galėsiu sėdėti kaip visi normalūs žmonės.

P.S. Kartais užsimiršusi klesteliu ant kėdės, bet taip išsigąstu, kad siūlės neprasiskirtų ir žaizda neišsižiotų, kad pašoku kaip nuplikyta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2007 08 13, 15:05)
Sakykit, kada po tarpvietės siuvimo galima pradėt sėdėti? Po gimdymo praėjo savaitė, bet man taip atsibodo tas varginantis "sėdėjimas" ant vienos arba kitos šlaunies. Nei prie stalo prisėsi pavalgyti normaliai, vis gulom gulom arba stačiom. Ir ant tuliko bijau prisėsti unsure.gif . Pamiršau ligoninėje paklausti kada visa tai pasibaigs ir galėsiu sėdėti kaip visi normalūs žmonės.

P.S. Kartais užsimiršusi klesteliu ant kėdės, bet taip išsigąstu, kad siūlės neprasiskirtų ir žaizda neišsižiotų, kad pašoku kaip nuplikyta verysad.gif

2 savaitės po siuvimo sėdėti negalima rolleyes.gif
Atsakyti