Įkraunama...
Įkraunama...

Tarpvietės susiuvimas

QUOTE(Kudliukas @ 2008 01 08, 19:13)
Gimdziau penktadieni, plysau ir susiuvo. Prie pat klitorio, pacioje skausmingiausioje vietoje. LAbai persti kai einu i Wc. Kazin kiek laiko tai truks? g.gif

2 savaites jausi skausma,nes sedet irgi negalesi,o paskui tik tempima,man taip pat yra.... 4u.gif ir dar kraujuoju.o taip noriu i kokia vonia paguleti,putu,aliejuko,nes duse pastoviu,bet ne toks efektas.siaip manau,akd uzgijus zaizda,tai gal kokia 10 min, nepakenks pagulet. g.gif
Atsakyti
ax.gif ir as suplysus ir kirpta,susiuta,skausmo jau kaip ir nera,bet tempimas liko,jau 25 dienos o ir siulo dar yra like g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantika @ 2008 01 15, 19:33)
2 savaites jausi skausma,nes sedet irgi negalesi,o paskui tik tempima,man taip pat yra.... 4u.gif ir dar kraujuoju.o taip noriu i kokia vonia paguleti,putu,aliejuko,nes duse pastoviu,bet ne toks efektas.siaip manau,akd uzgijus zaizda,tai gal kokia 10 min, nepakenks pagulet. g.gif

tikrai nepakens vonia, man net patare gyd, tik nereikia labai karsta vonia daryt. tikrai geriau thumbup.gif
Atsakyti
g.gif .... o man 2 plysimai buvo viduje ir vienas isoreje - tik susiuvo labai tankiai - nes kazkodel labai plonyte oda - kai siuvo net pati akusere sake - kad tik kur sukabina - ir kraujuoja iskart toje vietoje - tai susegiojo kaip reikalas - dabar jau uzsimirso viskas - tik siulu buvo atsibode laukti kol istirps - jie kristi lauk pradejo kokia 4-ta sav ... bet vat kas mane nervina - tai gemarojus doh.gif po gimdymo jis isnyko kazkur antra sav , bet vat velniukas vis atsinaujina ir atsinaujina doh.gif o pas gyd kolkas nera kada lekti - nebezinau ka su juo daryti blink.gif
Atsakyti
Ir kirpo ir siuvo. Pirmom dienom nervavo mazgelis, kuris truputuka kliudavo. Pirmas 4 dienas ziauriai skaudejo, nors kirpo nedaug, tai net baisu pasidare, kad gal kokia infekcija.Veidrodzio pagalba "demaskavau" melyne ikirpimo gale, tai ja taip ir skaudejo.Po truputi pamasazavau kelias dienas, kraujas issivaiksciojo ir su visu skausmu dingo ir melyne ir guziukas.Matyt siuvant neleido nuteketi kraujui, tai uzsistovejo ir toki va finta man padare blink.gif
Atsakyti
Man tai gimdant pirma vaika kirpo ir susiuvo tirpstanciais siulais. Po keturiu dienu tie siulai iskrito ir atsivere nemaza zaizda- pasirodo isimete infekcija. Tai ilgai ir skausmingai teko paskui su visnevskio tepalu gydyti. Tai visa menesi kaip krabas vaiksciojau.
Per antra gimdyma siek tiek plyso praeito kirpimo vietoje. Bet kazkaip sekmingai gyja ir jau 5 diena po gimdymo ir sedausi ir namus laisvai galejau susitvarkyti drinks_cheers.gif , tik vat nesulaukia kada i lauka jau galesim eiti- atsibodo tarp keturiu sienu sedeti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamania @ 2008 01 16, 14:58)
Man tai gimdant pirma vaika kirpo ir susiuvo tirpstanciais siulais. Po keturiu dienu tie siulai iskrito ir atsivere nemaza zaizda- pasirodo isimete infekcija. Tai ilgai ir skausmingai teko paskui su visnevskio tepalu gydyti. Tai visa menesi kaip krabas vaiksciojau.
Per antra gimdyma siek tiek plyso praeito kirpimo vietoje. Bet kazkaip sekmingai gyja ir jau 5 diena po gimdymo ir sedausi ir namus laisvai galejau susitvarkyti drinks_cheers.gif , tik vat nesulaukia kada i lauka jau galesim eiti- atsibodo tarp keturiu sienu sedeti verysad.gif

nu as cia viski ne i tema, bet ar reikia taip jau moteriai 5 diena po gimdymo pulti namus tvarkyt blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhani: 17 sausio 2008 - 00:31
man irgi kirpo tarpviete,sutvarke labai gerai,aisku nebuvo labai maloni procedura ir gijimas,bet be jokiu komplikaciju ir pan.aciu daktarei Jucienei thumbup.gif
Atsakyti
bet ka tavo mamka veike? g.gif cia juik ne juokas..negali pora valandziuku vaiko paziuret..butina konsultacija...man panasiai taip buvo tik kad man neskaudejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano po siuvimo tai 2 savaites gijo, o paskui kaip ir nieko, bet kai pagalvoju kad vel reiktu 2 savaites kenteti blink.gif fantazija atsoksta dar vaiku tureti doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos.
Papildyta:
pasnekesi jus jau baigete, bet parasysiu. mane taip siusiuvo kad net vaikscioti, guleti negalejau.per daug susiuvo.3 savaites kaip lavonas gulejau, skambinom daktaram sako turi praeiti. ne velnio nepraejo.vaziuodavau siulu traukti. istraukia 3 siulus, skamba mazai bet skausmas didesnis nei gimdant.pasako dabar turi buti geriau, isvaziuodavau laiminga.nes kai tik isimdavo galedavau paeiti.kelios dienos ir vel tas pats. negalejau nei vaiku dziaugtis, normaliai pamaitinti, jeigu likdavau 1na turedavau sliauzti kad vaika pasiimciau is loveles, o vaikui pilvo diegliai prasidejo reikejo supt, ramint.
zodziu 3 kartus vaziavau siulu imt kol pradejau normaliai vaiksioti, miegoti.. jausmas kad prisiuta koja, tik siek tiek pasijudini ir sakis, siaip as labai stipri skausmui, nebijau nei operaciju, esu istverminga, kiek visko dare bet sito skausmo nelinkiu niekam patirt. gimdziau klaipedos ligonineje, buvo ir pazystamu, pinigu primoketa o va kas gavosi...
nelinliu nei vienai kad taip nutiktu..
Atsakyti
Mane kirpo ir siuvo g.gif Akusere sake nesedet ant vienos puses 2 sav, o kaip tycia mazoji gulejo vaiku intensyvios prieziuros palatoj, tai eidavau maitinti, o ten taburetes doh.gif Nu tai vargdavau, vaikas nemoka valgyti, kol paima papuli, kol istraukia, o pasedet negali, prasikankinau as ten sakes blink.gif
Dabar praejo jau dvi savaites, bet skausma ir perstejima vis dar jauciu, na netoki baisu kaip ispradziu, bet nelabai galiu dar sedeti. Ir tie siulai tintaluojantys jau nervina, vis bijau kad nezkliutu kur ir vel kas neplystu. Idomu kada jie tiksliai turi istirpti g.gif Be to ligoninej nuo paketu pradejo susti tarpviete, tai dabar kai jau namie stengiuos kuo ilgiau ventiliuoti, sakau gal taip greiciau uzgis viskas g.gif
Kaip as sakau gimdymas, palygint su pogimdyviniais skausmais ir nepatogumas, yra zuikio dainos. Pagimdei ir pamirsai mirksiukas.gif
Atsakyti