Įkraunama...
Įkraunama...

Tarpvietės susiuvimas

Nu va mumi jau 4-ta savaite eina, ir tikrai kaip kazkas cia rase, pradejo tirpti siulai, na ziuresim kaip bus toliau, tikiuos dabar viskas greit jau susitvarkys blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikyte @ 2008 01 27, 10:54)
Nu va mumi jau 4-ta savaite eina, ir tikrai kaip kazkas cia rase, pradejo tirpti siulai, na ziuresim kaip bus toliau, tikiuos dabar viskas greit jau susitvarkys blink.gif
aš net neįsivaizduoju kas ten darosi smile.gif Nežiūriu, bet kažką užčiuopiu smile.gif

QUOTE(lbj @ 2007 11 12, 09:26)
ir dar , prisiskaičiau forume, kad visai neskauda kerpant tarpvietę, nu bet  tokias arijas paleidau kai kirpo doh.gif , žiauriai skauda, va verysad.gif
Kai pasakė, kad nieko nebus, reikia kirpti, aš mintyse maldavau, kad kirptų, nes norėjosi, kad palengvėtų, jaučiaus tokia pritvinkus biggrin.gif . Kai kirpo nieko nejaučiau, visiškai nieko doh.gif nes visa kita labai skaudėjo
QUOTE(Zhani @ 2008 01 17, 00:21)
nu as cia viski ne i tema, bet ar reikia taip jau moteriai 5 diena po gimdymo pulti namus tvarkyt  blink.gif  blink.gif  blink.gif
O kas mes, šventos karvės, stabai kokie tai? Norim ir tvarkomės, normalu kiekvienam įgaliam žmogui pajudėt. Kai grįžom iš ligoninės, vyra ssu dukrele buvo, o aš tvarkiausi, man malonumas buvo.
Papildyta:
QUOTE(zuikyte @ 2008 01 18, 14:40)
o kaip tycia mazoji gulejo vaiku intensyvios prieziuros palatoj, tai eidavau maitinti, o ten taburetes doh.gif  Nu tai vargdavau, vaikas nemoka valgyti, kol paima papuli, kol istraukia, o pasedet negali, prasikankinau as ten sakes blink.gif ]
priminei tu man tą laikotarpį biggrin.gif
Man tas pats buvo, tik dar priedų turėjau, dreną po CP biggrin.gif Tai rankinuku jį vadinau, ateinu susisukus (rankų pakelt negaliu, kad plaukus susirišt, o jie į kaltūnus po gimdymo pavirtę), tept tept, "rankinuką" pasikabinu ant kažkokio laido, vaiką paimu ir stovėdama maitinu doh.gif nes sėdėt po kirpimų negaliu, nu taip pavargdavau, kad kartais krisdavau ant tos taburetės, ir kentėdavau, o ką daryt. Jau slaugės kaip ten manęs gailėdavo, o dabar man toks juokas ima prisiminus lotuliukas.gif gerai, kad vaikai pirmą mėnesį nelabai mato, tokią raganą susisukusią būt pamačius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 27 sausio 2008 - 13:06
QUOTE(Abo @ 2008 01 27, 13:05)
aš net neįsivaizduoju kas ten darosi smile.gif Nežiūriu, bet kažką užčiuopiu smile.gif

As tai pasiziuriu su veidroduku, tai man ten taip baisiai viskas atrodo doh.gif Is pradziu siulu vietose buvo raudoni spuogiukai, dabar vienas kaip isbujojo doh.gif tai toks skaudus yra ir nezinau ar cia taip turi buti ar ne g.gif
O jum mergytes ar buvo taip, ar nustojo skaudet, kai siulai istirpo?
Atsakyti
QUOTE(zuikyte @ 2008 01 27, 15:22)
As tai pasiziuriu su veidroduku, tai man ten taip baisiai viskas atrodo doh.gif  Is pradziu siulu vietose buvo raudoni spuogiukai, dabar vienas kaip isbujojo  doh.gif  tai toks skaudus yra ir nezinau ar cia taip turi buti ar ne g.gif

Zuikyte, žinok, aš taip pat patyriau šitą "malonumą"....Iš pradžių maniau, kad mane ten ne su siūlais , o su kokia viela sukabino, nes taip styrojo....Skaudėjo gana ilgai, nei atsisėst negalėjau, skausmas lėgti pradėjo tik gal po 2 savaičių.... Viskas buvo išbujoję, kaip tu sakai. Tiesa,jei spuogiukai yra, manau, reikėtų daktarei pasirodyt....šiaip jų neturėtų būti. Gal netinkamas higienos priemones naudoji?
Siulai man ištirpo tik po 2 mėnesių, nežinau dėl ko taip ilgai užtruko....Tada jau visai nebeskaudėjo...aišku, viskas vis tiek gana jautru buvo.....
Atsakyti
QUOTE(zuikyte @ 2008 01 27, 14:22)
As tai pasiziuriu su veidroduku, tai man ten taip baisiai viskas atrodo doh.gif  Is pradziu siulu vietose buvo raudoni spuogiukai, dabar vienas kaip isbujojo  doh.gif  tai toks skaudus yra ir nezinau ar cia taip turi buti ar ne g.gif

Jo man irgi sitas dalykelis buvo doh.gif As irgi prisimenu, istikro atrode baisiai ir kazkokia nepanasi i save ta vieta, isdarkyta doh.gif Po to susitvarko, sugyja. Skaudejo ilgokai, dvi svaites negalejau sedeti doh.gif O del spogiuku nezinau, man nebuvo, gal visgi nueik pas ginekologe, siaip ar taip po gimdymo lygtai menesiui praejus turi pasirodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tigra_111 @ 2008 02 17, 10:37)
Jo man irgi sitas dalykelis buvo doh.gif As irgi prisimenu, istikro atrode baisiai ir kazkokia nepanasi i save ta vieta, isdarkyta doh.gif Po to susitvarko, sugyja. Skaudejo ilgokai, dvi svaites negalejau sedeti  doh.gif O del spogiuku nezinau, man nebuvo, gal visgi nueik pas ginekologe, siaip ar taip po gimdymo lygtai  menesiui praejus turi pasirodyti mirksiukas.gif

Nu nuejau pas gine praejus 6 savaitems, tai siulai jau po 5 sav buvo iskrite, o ir kai ziurejau, jau graziai atrode ir gine patvirtino, kad viskas graziai sugije thumbup.gif o tie spuogiukai isnyko, baigus keisti siulams thumbup.gif Aisku skausminga dar ta vieta, bet siaip viskas ciki thumbup.gif
Atsakyti
Specialiai nežiūrėjau į tą vietą, galvojau, kad susitraumuosiu schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, mane taip pat kirpo, bet is karto leisdo sedeti, tik sake, gal pradzioj ant vienos pusikes labiau, bet as jau antra diena sedejau normaliai, nes leliu reikejo maitinti ir kitaip nemokejau papuko iduot smile.gif
Bet siaip dabar jau 5 -ta diena eina ir nieko lyg ir normaliai sedziu, bet aisku kai apsiprausineju skauda ir siaip su dzinsais nemalonu labai schmoll.gif Tai su treniginem vaikstau thumbup.gif
man sake, kad siulai istirps, bet nesake kada unsure.gif , tik sake mazgeliai gali iskrist, tai neisigasti ir vsio smile.gif
Ai, beje zinaojau, kad ziuret negalima, nes tetai buvo depresija issivysciusi pamacius ta vieta, o daktaras nusijuoke ir sake - gali ziuret, tai as ir neiskenciau grizusi namo pasiziurejau, bet ten tikrai baisiai neatrodo happy.gif tik viena siulike, tikiuosi gis gerai, o prausiuos vaikisku muiliuku, o kuom jus ta vietike plaunat?
Atsakyti
vaikų gydytoja atejusi pirmą kartą aplankyti į namus, davė tokį patarimą iš savo patirties: jeigu skauda, tempia, pjauna, nusipirkit Patentex putų, užpurkškit ant merliuko ir pridėkit prie tos vietos - iškarto palengvės mirksiukas.gif Šių putų sudėtyje yra kažkoks balzamas, kuris ir nuima visus nemalonius pojučius smile.gif Aš nebandžiau, nes man jau tiek nebeskaudėjo, bet gal kas pabandys ax.gif
Atsakyti
Plysau ir as pusantros valandos bestumdama mazyli,siuvo dar pusantros valandikes,tai gal 8 men.praejus jau nieko lyg ir nejauciau.O tas tempimas visada lydejo,Man vien pagalvojus apie ta laikotarpi po gimdymo gimdyt antra kart la bijosiu blink.gif As ramuneliu nuovira pasidarydavau ir kai vaikutis uzmigdavo,uzdejusi laikydavau,tai nustodavo perstet ir siaip po savaites jau sedejau normaliai.Va jau metukai ir menesiukas beveik praejo po gimdymo bet randa uzciuopiu.Gyd.ginek.sake,jei butu kirpe,butu la graziai sugije ir ne tiek daug siuvinejimu.Gaila kad paprasyt per gimdyma negali,cia jau ginekologas sprendzia.
Atsakyti
mane irgi kirpo, siuvo. praėjo dvi savaitės, bet dar du sukabinimai laikosi. tik tiek, kad jau po truputį sėdžiu. o skaudėt vistiek dar skauda doh.gif

ir aplamai siuvimas man kone skaudesnis už patį gimdymą buvo blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Smilgel @ 2008 02 21, 13:54)
vaikų gydytoja atejusi pirmą kartą aplankyti į namus, davė tokį patarimą iš savo patirties: jeigu skauda, tempia, pjauna, nusipirkit Patentex putų, užpurkškit ant merliuko ir pridėkit prie tos vietos - iškarto palengvės  mirksiukas.gif Šių putų sudėtyje yra kažkoks balzamas, kuris ir nuima visus nemalonius pojučius  smile.gif  Aš nebandžiau, nes man jau tiek nebeskaudėjo, bet gal kas pabandys  ax.gif

man irgi tą patį sakė.
berods šaltalankio minėjo, kad yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senoji Lakūdra: 04 kovo 2008 - 09:55
QUOTE(Abo @ 2008 01 27, 14:05)

o kam ten ciuopei? g.gif as nei ziurejau, nei ciuopiau, neseniai tik paziurejau, kad viskas po senovei smile.gif tik tas siuvimas kazkur viduj vis dar atsisedus t.t. padety jaucias, kiek zinau, dar ilgai ilgai jis jausis... doh.gif
Atsakyti