Įkraunama...
Įkraunama...

Tarpvietės susiuvimas

QUOTE(Nerenata @ 2008 03 30, 11:29)
Sedeti nerekomendavo visa menesi. Tai taip ir darysiu.

QUOTE(PUCA @ 2008 03 30, 18:07)
Saugausi, nieko nekeliu, nesedu, jau visas alkunes iki kraujo nutryniau lovoj bsivartydama.

Klausykit nieko nesuprantu - gimdymo namuos sake, kad sedet galima is karto g.gif Taip ir dariau, na pirmas dienas ant soniuko biski pasikreipus ax.gif Kodėl jums visa menesį neleidžia sėdėt? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(robertutee19 @ 2008 04 06, 17:32)
mane ir siuvo,siulai tirpo patys...jau 11 dienu paejo betn vis dar skauda...tai galvoju gal kas negerai,ar kam taip buvo?

user posted image

Viskas tau gerai. Man su abiem vaikučiais taip buvo. Po pirmojo ilgiau biškuti skaudėjo, o po antrojo greičiau išgijau. Bet tie visi siuvimai ir randai dar ilgai jaučiasi verysad.gif . Oi, kaip užaučiu jus unsure.gif .
Papildyta:
QUOTE(SiDo @ 2008 04 09, 15:24)
Klausykit nieko nesuprantu - gimdymo namuos sake, kad sedet galima is karto g.gif Taip ir dariau, na pirmas dienas ant soniuko biski pasikreipus ax.gif Kodėl jums visa menesį neleidžia sėdėt? g.gif  g.gif

Tai gal tu neplyšai ir taves nesiuvo? mirksiukas.gif O gal siuvo viduj? Jei taip, tai iškart gali sėdėti smile.gif
Atsakyti
Kaip manote, jei du kartus kirpo, tai ir trečią reiks, ar čia nuo to nepriklauso?
Atsakyti
QUOTE(Rusniukas @ 2008 04 10, 11:22)
Kaip manote, jei du kartus kirpo, tai ir trečią reiks, ar čia nuo to nepriklauso?

Ne, nebūtinai. Mano mama, kai gimdė mano sesę (gimė apie 3500 g), tai plyšo verysad.gif . Kai gimdė mane (gimiau virš 4000 g), tai pagimdė be jokių plyšimų thumbup.gif . O aš gimdydama plyšau abukart verysad.gif . Žodžiu, nesuprasi... Kiekvienai kiekvienu atveju skirtingai.
Na, o tau - gero ir sklandaus susitikimo su mažiuku mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaušiukas @ 2008 04 10, 10:59)
Ne, nebūtinai. Mano mama, kai gimdė mano sesę (gimė apie 3500 g), tai plyšo  verysad.gif . Kai gimdė mane (gimiau virš 4000 g), tai pagimdė be jokių plyšimų  thumbup.gif . O aš gimdydama plyšau abukart  verysad.gif . Žodžiu, nesuprasi... Kiekvienai kiekvienu atveju skirtingai.
Na, o tau - gero ir sklandaus susitikimo su mažiuku  mirksiukas.gif  4u.gif

4u.gif Ačiū 4u.gif . Kuo arčiau tuo baugiau, nors jau ir net ne antras kartas g.gif
Atsakyti
Mane irgi kirpo abų kartus doh.gif Sedėti leido po dviejų savaičių,o ir visi nemalonūs pojūčiai dingo po 14 dienų,nors per pirmas 5-6 dienas negalėjau apsieiti be žvakių nuo skausmo verysad.gif Aš apiplaudavau tarpvietę kikvieną kartą eidama į tualietą ir vakarais purškiau su Pantenoliu ir ramiai gulėdavau kokias 10 min. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rusniukas @ 2008 04 10, 12:32)
4u.gif Ačiū  4u.gif . Kuo arčiau tuo baugiau, nors jau ir net ne antras kartas  g.gif

Tai jau taip... ax.gif Aš ir penkto gimdymo bijočiau mirksiukas.gif Toks jau ten malonumas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaušiukas @ 2008 04 10, 07:08)
Papildyta:
Tai gal tu neplyšai ir taves nesiuvo?  mirksiukas.gif O gal siuvo viduj? Jei taip, tai iškart gali sėdėti  smile.gif

Mane kirpo ir siuvo. Kirpo išorėj, pačią tarpvietą (na kaip aš suprantu, ten tarpvietė vadinasi ax.gif ) g.gif
Atsakyti
mano dukra gime 4,570 kg ir as visai neplysau ir net nekirpo. clap_1.gif
Atsakyti
Man kirpo link uzpakalio, daabr 12 dienu po gimdymo. Pasiziurejus ten su veidrodziu matosi siule (vaje, kaip baisu) ir kazkoks baltas gumbelis, gal siulo mazgas? g.gif Atrodo baisiai, bet tikekimes istirps..... Sedet persikreipus galiu, bet stengiuosi kuo maziau, del viso pikto kaip sakoma.
Atsakyti
Mane irgi kirpo. Ir jauciu, kad nelabai gerai susiuvo. Na, siaip gal ir gerai, bet per mazai. ax.gif O gal cia tik man taip atrodo. Vistik gimdymas. Gal issitampe? blush-anim-cl.gif
Ginekologe sake, kad viskas tvarkoje, diskomforto nejauciu, tik kazkaip keistoka.
Atsakyti
Dziaugiausi, kad siuvimai gyja, kad kasdien vis maziau skauda, o dabar atrodo infekcija nori kabintis, patino visos siules. As dezinfekuoju briliantine zaluma, bet gal zinot ka nors padoresnio? Cia UK daktarai nelabai rupinasi sad.gif
Atsakyti