Įkraunama...
Įkraunama...

Tarpvietės susiuvimas

QUOTE(Ievukis @ 2008 05 18, 23:27)
Po keliu dienu uzejo auksta temperatura ir as nuvaziavau atgal i ligonine,ten man iseme siulus ir paliko tokia "atsivepusia
O siaube blink.gif blink.gif blink.gif Ir ko tik nebūna doh.gif Gerai, kad viskas gerai baigėsi g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olgacka @ 2008 04 12, 13:24)
mano dukra gime 4,570 kg ir as visai neplysau ir net nekirpo. clap_1.gif

4u.gif Tau pasiseke.O as ir plysau,ir kirpo ir siule nutare isardyt.Priedo dar antibijotiku prifarsiravo,kad,ginkdie,neuzsilenkciau wub.gif Ligonineje laike visa savaite,sedeti negalejau gera pusantro menesio(nors sake 2sav.)Paskui dar kokias 3savaites uodegikauli skaudejo.Zodziu smagumelis schmoll.gif
Kol gulejau GN siules dezinfekuodavo tai su jodu,tai su peroksidu,tai su octaniceptú(cia kaip kuri akusere,nes kaip tycia ju nuomones issiskirdavo tuo klausimu)
Apsiprausti irgi-vienos patare su vaikisku,kitos grieztai-tik su ukiniu muilu.Pradzioje naudojau tena iklotus,paskui tik sterilia marle.
Atsakyti
Tas ir baisiausia kai jos neturi vienos nuomones ir taso i visas puses... o kentet tai mums reikia...
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 05 18, 23:27)
Labutis.Mane taip pat kirpo-siuvo.Ligoninej pirmas 3 paras viskas buvo gerai,bet kai gryzau namo besiprausiant pajutau kad ten kazkas ne taip g.gif lyg siulai isire.Po keliu dienu uzejo auksta temperatura ir as nuvaziavau atgal i ligonine,ten man iseme siulus ir paliko tokia "atsivepusia"...Pagulde i ligonine nes buvo uzdegimas isimete i gimda tai sake kad del to ir negijo (bet ir siulai neatlaike).Galiausiai viska man sutvarke (gimdoj) ir iseme dar likusius siuliukus.Sake sutvarkys.Taciau sveikata buvo labai silpna,be to dar maitinau tai nedare nieko.Dabar ten viskas surandejo.Sake tvarkys kai baigsiu maitin bet as nebenoriu nes man jokio diskomforto nebera.Gal susitvarkysiu kai bus antras ax.gif Ir myletis visai netrukdo blush2.gif

Jei siūlo tvarkyti dykai, patariu susitvarkyti. Nes paskui gali tekti pakloti didelius pinigus rolleyes.gif
Atsakyti
Ir as buvau siuta,susiuta,persiuta,bent jau man atrode,kai palieciau po gimdymo savo vietele,vyrui sakiau,ar ten liko sveika vieta?Tikrai daug plysimu buvo ir sedet negalejau.Bet uzsiuvo tvarkingai ir dabar viskas thumbup.gif
Atsakyti
mane taip pat siuvo,bet jokių siūlų nieks netraukė,tai kur dingo g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiprute @ 2008 08 12, 15:18)
mane taip pat siuvo,bet jokių siūlų nieks netraukė,tai kur dingo g.gif  g.gif  g.gif

jos istirpo mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi kirpo bei siuvo. Viskas uzgijo, jau ir sedeti galiu. Tik vakarais labai uztirpsta ta vietele ir toks nemalonus jausmas buna (nors jau beveik 3 savaites praejo).
O kaiip jums, ar jauciat kokius nemalonius pojucius? smile.gif
Atsakyti
Labukas

Na, man tokie nemalonus isgyvenimai buvo jau senokai (po pirmo gimdymo), bet ir kirpo daug, ir skaudejo labai, ir ilgai gijo, ilgai sedeti negalejau, viskas atsistate po geru dvieju menesiu...
Atsakyti
Mergytes, gelbekit, mirstu, kaip skauda... nei paeit, nei miegot, nei ka nors kita daryti negaliu, kaip skauda tie susiuvimai verysad.gif Ar galima naudoti kazkokiu zvakuciu nuo skausmo, kad nekenktu kudikeliui? Nes baigiu numirt doh.gif blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasyte @ 2008 08 12, 22:50)
Mergytes, gelbekit, mirstu, kaip skauda... nei paeit, nei miegot, nei ka nors kita daryti negaliu, kaip skauda tie susiuvimai verysad.gif  Ar galima naudoti kazkokiu zvakuciu nuo skausmo, kad nekenktu kudikeliui? Nes baigiu numirt  doh.gif  blush2.gif  verysad.gif

Sveika, yra naklofen zvakutes, nusipirk ir bus geriau, man kmuk jas duodavo ir nuimdavo skausmus, jos nereceptines mirksiukas.gif
Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasyte @ 2008 08 12, 22:50)
Mergytes, gelbekit, mirstu, kaip skauda... nei paeit, nei miegot, nei ka nors kita daryti negaliu, kaip skauda tie susiuvimai verysad.gif  Ar galima naudoti kazkokiu zvakuciu nuo skausmo, kad nekenktu kudikeliui? Nes baigiu numirt  doh.gif  blush2.gif  verysad.gif

O man VGN diklofenaco dave, labai gerai visus skausmus ir kitus nemalonius pojucius nuima 4u.gif
Atsakyti