Įkraunama...
Įkraunama...

Tarpvietės susiuvimas

QUOTE(Bulbulka. @ 2009 07 26, 13:01)
Mane irgi kirpo unsure.gif  dideli skausma jauciau pirmas 3-4 dienas, dabar jau nebe taip skauda, dar patare kai skauda isideti zvakes, tada isvis skausmo nesijaucia, sedziu tik "sonu", pilnai bijau, ir nezinau kada sesiu, pazistamai buvo kad pliso siulai blink.gif  tai labai jau baisu, kad taip neatsitiktu....
Tik nezinau, kaip suprast jei plistu, skausmas turbut butu nezmoniskas verysad.gif

Aš sąžiningai nesisėdau kokias 2 sav. paskui po truputį ant vieno šono pratinaus, po 3 sav jau sėdėjau normaliai,nors tempimas jautėsi. manau, kad nereik persistengt, kaip daktarė sakė, tai ir reik daryt, tada nebus tokių bėdų kaip siūlių plišimas mirksiukas.gif

QUOTE(Agnesiute @ 2009 07 26, 21:33)
Sveikos,
gimdziau pries 13 dienu ir buvau labai daug siuta, nes gydytoja sake, kad prireike dvieju siulu. Pirma savaite po gimdymo savijauta buvo normali, galejau vaikscioti ir normaliai judeti, o po to prasidejo linksmybes. Galiu dabar tik guleti, nes tik tada nejauciu skausmo,  o kai atsikeliu ir noriu trumpam kur nors paeiti plesia tarpviete nerealiai. Tai jau tesiasi 5 dienos. Nieko negaliu padaryti, tik guleti.
Siandien buvau pas gydytoja, tai sake, kad susiuta gerai ir israse Baneocin tepala. Ar kas ji naudojo? Nes instrukcijoje parasyta, kad nepatariama zindancioms jo vartoti. Bet gydytojui as sakiau, kad maitinu kudiki. Tai gal tas tepalas ir nekenkia zindancioms?
O ar kam buvo, kad po gimdymo buvo skausmas pakenciamas, o veliau jis stiprejo, kad buvo net paeiti neimanoma. Gydytojas man tai zvakutes liepe naudoti ir sake, kad praeis, bet juk zvakuciu visa laika irgi nenaudosiu. Gal kam buvo panasios problemos?

Man trečioj dienoj pradėjo labiau ir labiau skaudėt, o ketvirtoj dienoj net paeit nebegalėjau, sienas ramsčiau, pasiskundžiau akušerei (mus laikė ilgiau nei 3 paras), tai pažiūrėjo, paspaudė siūlės vietoj, pūlių nebuvo, bet uždegimas taisėsi. Patepė su tuo antiseptiku, kur per operacijas tepa, nuskausminimos želė užtepė, dar paliko jos man pačiai pasitept.
Paskui apžiūrėjo daktaras, ir sakė su vandenilio perokcidu dezinfekuotis. Sąžiningai po kiekvieno apsiprausimo taip dariau thumbup.gif ir dabar viskas ok, netgi sakyčiau, peroksidas man labiausiai padėjo greičiau sugyt g.gif Rimtai. Kokias 2 sav aš su juo vis pasitepdavau (su marlės tamponėliu ) Jokių žvakučių nenaudojau, labai nuimdavo nemalonų pojūtį peroksidas. Todėl kartais ir neapsiprausus su juo pasitepdavau- iškart pagerėdavo.
Nepadėjo man purškalas dezinfekcijai. O jokių tantum rosų nepirkau, nes man atrodo- kuo daugiau kvapiklių, tuo blogiau. Aš nusipirkau prausiklį su alaviju- ten beveik nėra kvapo, bet viskas thumbup.gif
Beje, skausmas gali būt ir viduj. Aš po 6 sav nuėjau pasitikrint, ginė sakė, kad viskas dar žaizdota ir nėra ko stebėtis, po 4-6 mėn viskas iki galo pilnai susitvarko. Ypač kai vaikelis didesnis gimsta. dabar mano žvaigždutei du su puse, o mano savijauta visai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridastar: 27 liepos 2009 - 13:18
mane ir kirpo ir siuvo doh.gif iki siol gyja viskas, neseniai normaliai pradejau sedet, bet kartias taaaip tempia doh.gif laukiu visishko sugijimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesiute @ 2009 07 27, 12:57)
Tai man dabar belieka tik laukti ir naudoti toliau zvakutes nuo skausmo

as irgi naudojau zwakutes ir labai padejo nuo skausmo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2009 07 27, 17:04)
mane ir kirpo ir siuvo  doh.gif  iki siol gyja viskas, neseniai normaliai pradejau sedet, bet kartias taaaip tempia  doh.gif  laukiu visishko sugijimo  bigsmile.gif

Sugis sugis 4u.gif Dar nedaug laiko labai, kantrybės smile.gif
Atsakyti
4u.gif

Norėjau paklausti gimdžiusių ne vieną kartą...
Jei gimdai antrą kartą ir tenka vėl kirpti, tai kerpa toje pat pusėje, kaip ir pirmą ar jau kitoje? Įdomu, g.gif kaip tada gyja?
Atsakyti
QUOTE(Fionna @ 2009 08 01, 01:36)
4u.gif

Jei gimdai antrą kartą ir tenka vėl kirpti, tai kerpa toje pat pusėje, kaip ir pirmą ar jau kitoje? Įdomu,  g.gif kaip tada gyja?

g.gif cezario pjūvį netgi daro toj pačioj vietoj , kartais , ir sugyja netgi gražiau nei pirmasis mirksiukas.gif mano sesės atveju thumbup.gif
Atsakyti
sveikos per gimdyma kirpo,jau savaite praejo ir pradejau kraujuoti kresuliukais nedideliais tokiais,cia taip turi but? g.gif
Atsakyti
QUOTE(hello @ 2009 08 01, 17:55)
sveikos per gimdyma kirpo,jau savaite praejo ir pradejau kraujuoti kresuliukais nedideliais tokiais,cia taip turi but? g.gif

nieko baisaus turetu greit praeit juk walosi organizmas nuo wisokiu nesamoniu smile.gif as irgi kraujawau wisaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hello @ 2009 08 01, 18:55)

4u.gif Man ir nuo pradžių su krešuliukais tokiais buvo. Va neseniai skaičiau žurnale Tavo vaikas, ten kaip tik šita tema yra. Na, rašo, jei iš pradžių nebuvo, paskui atsirado- reiktų gydytojo pasiklaust, pasikonsultuot. g.gif Kad nebūtų ko negerai. Na, bet jei temperatūros nėra, gerai jautiesi, tai turbūt tik valymasis mirksiukas.gif
Tai iki mėnesio turi išsivalyt viskas, nieko stebėtina. man po 2 sav pradėjo mažėt po biški, po 3 sav jjau tik taip sau tepliojo.
Atsakyti
Mane siuvo po abiejų gimdymų, bet pirmą kartą buvo geriau susiuvę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fionna @ 2009 08 01, 00:36)
4u.gif

Jei gimdai antrą kartą ir tenka vėl kirpti, tai kerpa toje pat pusėje, kaip ir pirmą ar jau kitoje? Įdomu,  g.gif kaip tada gyja?

asmeniskai man kirpo per ta pacia vieta, tik jau prireike zymiai mazesnio pjuvio, sake perpus maziau ikirpo nei pirmakart, sugijo viskas vel labai graziai 4u.gif
Atsakyti
Per antra gimdyma man kirpo kitoj pusej. smile.gif
Atsakyti