QUOTE(Bulbulka. @ 2009 07 26, 13:01)
Mane irgi kirpo
dideli skausma jauciau pirmas 3-4 dienas, dabar jau nebe taip skauda, dar patare kai skauda isideti zvakes, tada isvis skausmo nesijaucia, sedziu tik "sonu", pilnai bijau, ir nezinau kada sesiu, pazistamai buvo kad pliso siulai
tai labai jau baisu, kad taip neatsitiktu....
Tik nezinau, kaip suprast jei plistu, skausmas turbut butu nezmoniskas

Tik nezinau, kaip suprast jei plistu, skausmas turbut butu nezmoniskas

Aš sąžiningai nesisėdau kokias 2 sav. paskui po truputį ant vieno šono pratinaus, po 3 sav jau sėdėjau normaliai,nors tempimas jautėsi. manau, kad nereik persistengt, kaip daktarė sakė, tai ir reik daryt, tada nebus tokių bėdų kaip siūlių plišimas

QUOTE(Agnesiute @ 2009 07 26, 21:33)
Sveikos,
gimdziau pries 13 dienu ir buvau labai daug siuta, nes gydytoja sake, kad prireike dvieju siulu. Pirma savaite po gimdymo savijauta buvo normali, galejau vaikscioti ir normaliai judeti, o po to prasidejo linksmybes. Galiu dabar tik guleti, nes tik tada nejauciu skausmo, o kai atsikeliu ir noriu trumpam kur nors paeiti plesia tarpviete nerealiai. Tai jau tesiasi 5 dienos. Nieko negaliu padaryti, tik guleti.
Siandien buvau pas gydytoja, tai sake, kad susiuta gerai ir israse Baneocin tepala. Ar kas ji naudojo? Nes instrukcijoje parasyta, kad nepatariama zindancioms jo vartoti. Bet gydytojui as sakiau, kad maitinu kudiki. Tai gal tas tepalas ir nekenkia zindancioms?
O ar kam buvo, kad po gimdymo buvo skausmas pakenciamas, o veliau jis stiprejo, kad buvo net paeiti neimanoma. Gydytojas man tai zvakutes liepe naudoti ir sake, kad praeis, bet juk zvakuciu visa laika irgi nenaudosiu. Gal kam buvo panasios problemos?
gimdziau pries 13 dienu ir buvau labai daug siuta, nes gydytoja sake, kad prireike dvieju siulu. Pirma savaite po gimdymo savijauta buvo normali, galejau vaikscioti ir normaliai judeti, o po to prasidejo linksmybes. Galiu dabar tik guleti, nes tik tada nejauciu skausmo, o kai atsikeliu ir noriu trumpam kur nors paeiti plesia tarpviete nerealiai. Tai jau tesiasi 5 dienos. Nieko negaliu padaryti, tik guleti.
Siandien buvau pas gydytoja, tai sake, kad susiuta gerai ir israse Baneocin tepala. Ar kas ji naudojo? Nes instrukcijoje parasyta, kad nepatariama zindancioms jo vartoti. Bet gydytojui as sakiau, kad maitinu kudiki. Tai gal tas tepalas ir nekenkia zindancioms?
O ar kam buvo, kad po gimdymo buvo skausmas pakenciamas, o veliau jis stiprejo, kad buvo net paeiti neimanoma. Gydytojas man tai zvakutes liepe naudoti ir sake, kad praeis, bet juk zvakuciu visa laika irgi nenaudosiu. Gal kam buvo panasios problemos?
Man trečioj dienoj pradėjo labiau ir labiau skaudėt, o ketvirtoj dienoj net paeit nebegalėjau, sienas ramsčiau, pasiskundžiau akušerei (mus laikė ilgiau nei 3 paras), tai pažiūrėjo, paspaudė siūlės vietoj, pūlių nebuvo, bet uždegimas taisėsi. Patepė su tuo antiseptiku, kur per operacijas tepa, nuskausminimos želė užtepė, dar paliko jos man pačiai pasitept.
Paskui apžiūrėjo daktaras, ir sakė su vandenilio perokcidu dezinfekuotis. Sąžiningai po kiekvieno apsiprausimo taip dariau

Nepadėjo man purškalas dezinfekcijai. O jokių tantum rosų nepirkau, nes man atrodo- kuo daugiau kvapiklių, tuo blogiau. Aš nusipirkau prausiklį su alaviju- ten beveik nėra kvapo, bet viskas

Beje, skausmas gali būt ir viduj. Aš po 6 sav nuėjau pasitikrint, ginė sakė, kad viskas dar žaizdota ir nėra ko stebėtis, po 4-6 mėn viskas iki galo pilnai susitvarko. Ypač kai vaikelis didesnis gimsta. dabar mano žvaigždutei du su puse, o mano savijauta visai