Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandzio refliuksas gal kas susidurete?

QUOTE(Reniss @ 2009 01 05, 21:32)
as klausiau, gal cia sakau man nuo vaistu, sake greiciausiai ne, ir jei ka reikia galiu vartoti.
bet kiek skaitau cia tai daznai atsinaujina si liga verysad.gif o man sake isgersiu tuos vaistus ir turi susitvarkyti ax.gif

refliuksas visam gyvenimui, bet dauguma be dideliu nepatogumu nugyvena visa gyvenima ir nesiskundzia. gali buti , kad ir tau daug metu jokiu pozymiu nebus, o po to vel koki menesiuka tereiks vaistu. mes gi visos skirtingos ir vienodu atveju nera mirksiukas.gif
Atsakyti
Malibu tau didziausios kantrybes ir sveikatos, skaitau ir baisu daros kap tau sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 01 05, 21:40)
Malibu tau didziausios kantrybes ir sveikatos, skaitau ir baisu daros kap tau sunku doh.gif

Aciu, sveikatos negalavimai palyginus menkniekis su aplinkiniu reakcijom ir vyro izdivonais. Sunku ne tik fiziskai, bet ir moraliskai ( 70 proc) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 05, 21:39)
refliuksas visam gyvenimui, bet dauguma be dideliu nepatogumu nugyvena visa gyvenima ir nesiskundzia. gali buti , kad ir tau daug metu jokiu pozymiu nebus, o po to vel koki menesiuka tereiks vaistu. mes gi visos skirtingos ir vienodu atveju nera  mirksiukas.gif

o pas homeopata ar nejei, gal tais zirniukais galima palengvinti situacija ax.gif as jais migrena gydausi, visai patenkinta esu, bandysiu ir del to refliukso eiti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 05, 21:44)
Aciu, sveikatos negalavimai palyginus menkniekis su aplinkiniu reakcijom ir vyro izdivonais. Sunku ne tik fiziskai, bet ir moraliskai ( 70 proc)  ax.gif

tikra tiesa, as tai ir atrandu pastoviai del ko nors pergyventi ar nervuotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 01 05, 21:45)
o pas homeopata ar nejei, gal tais zirniukais galima palengvinti situacija ax.gif as jais migrena gydausi, visai patenkinta esu, bandysiu ir del to refliukso eiti ax.gif

ne nejau, gydytoja sake nesusipykti su protu ir kad dabar jau nelaikas pas ji vaikscioti- sake per rimta situacija, reikejo anksciau galvoti apie joga ir homeopatus blush2.gif o tu bandyk viska. zinau tik viena- joga daro stebuklus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 05, 21:49)
ne nejau, gydytoja sake nesusipykti su protu ir kad dabar jau nelaikas pas ji vaikscioti- sake per rimta situacija, reikejo anksciau galvoti apie joga ir homeopatus  blush2.gif  o tu bandyk viska.  zinau tik viena- joga daro stebuklus  mirksiukas.gif

joga bandziau pries gimdyma, tipo lengvesnis bus gimdymas jokiu plysimu, tai patikek plysau kiek tik imanoma buvo doh.gif nors skausma istveriau, nereikejo jokiu epiduru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 01 05, 21:53)
joga bandziau pries gimdyma, tipo lengvesnis bus gimdymas jokiu plysimu, tai patikek plysau kiek tik imanoma buvo doh.gif nors skausma istveriau, nereikejo jokiu epiduru ax.gif

as kalbu apie dvasine busena, joga yra ne tik fiziniai pratimai, ji sudelioja mintis, ismoksti taisyklingai kvepuoti ir tai padeda nusiraminti, save kontroliuoti ir t.t. tikrai verta tokiu knygu paskaityti. pazistu 1 pora zmoniu, kuriuos suartino joga, pas juos viduje tokia hormonija, ramuma dvelkia is tolo, pabuni ju tarpe 5 min ir jautiesi kaip po terapijos kokios. ju judesiai net kitokie wub.gif ivaldzius joga galima pamirsti visas ligas ( nu nekalbu apie koki gripa) biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
kodėl galvoji kad per velu pas homeopata...vėzininkai net gydosi o tu sakai kad tau per vėlu...ne per vėlu dar niekas tau...išmėgink o gal ir padės.,..
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 01 05, 22:20)
kodėl galvoji kad per velu pas homeopata...vėzininkai net gydosi o tu sakai kad tau per vėlu...ne per vėlu dar niekas tau...išmėgink o gal ir padės.,..

Pritariu, blogiau tikrai nebus.
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 05, 23:51)
Pritariu,  blogiau tikrai nebus.

as bandysiu penktadieni pakliuti, jei turesiu kantrybes eileje istoveti papasakosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 05, 20:09)
Sveikute, gaila, kad musu daugeja, butu dziugiau jei mazetu  unsure.gif  man operacijos nedaro del to, kad nebuvo pakankamai pinigu biudzete Santariskese  doh.gif  o siuntimus operacijai turiu net 4  mirksiukas.gif  tik nauda is ju menka, taupo jie zarazos taupo....
beja buvau apsishopinti siandien i vaistine, tai kazkaip net maziau sumokejau nei pries 6 sav  g.gif  aisku as kompensuojamus issirasius pirkau. bet va priestai mokejau 7 lt daugiau nei siandien, bet ir pirkau eurovaistinej, o ne farmos  ax.gif
kai vaikai susirgs ( o tikiuosi siais metais to nebus), tada ir pajusiu vaistu kainas  unsure.gif
Austejyte, gal skype turi?
Raganiuketuke ( sorry jei klaidingai), kur tu?
man cia faina uzeiti, kazkaip jegu pasisemiu, nes paskutiniu metu man ju vis maziau lieka  rolleyes.gif  gavau siuntima zarnai, tai sia savaite jau turbut zinosiu ar nera dar blogiau  4u.gif

Malibu,
Kazkokia nesamone blink.gif , kad nedaro operacijos, bandyk vaziuoti dabar. Dabar jau nauji metai ir naujas biudzetas, gal neatsakys. Tik nenuleisk ranku, ikyrek ten jiems gun_bandana.gif kiek tik jegu turi ir pamatysi, kaip atsibosi su zyzimais ir padarys thumbup.gif
Siaip Skype neturiu , gali man i AZ rasyti.
Bet as tau siulyciau i KMUK vaziuoti pas profesoriu Enzina, kiek zinau Santariskes neturi laparoskopo kaip KMUK.

Beje, homeopatinius ir as dabar bandau, bet deja jokio efekto kol kas nejauciu blink.gif (dar geriu kokias 1-2 savaites, kiek zinau ju efektas buna po 2-3 men). Man geriausias efektas buna, kai gerai issimiegu vacation1.gif , nesinervuoju, bet gaila, kad jis kazkaip paveluotai visada ateina... Siaip Balvociutes arbata Nr.27 geriu, ji visai nieko. Aisku, rugsties nenuima kaip vaistai, bet bent jau nekenkia.

Tik is savo patirties zinau, kad svarbiausia nebadauti ir butinai laikyti skrandi nors kiek papildyta. As cia vienu momentu buvau taip uzsibadavus, kad sveriau 47 kg prie 170 cm ugio, tai atrodziau kaip skeletas. Mano pussesere dirba Amerikoj medicinoj, tai prigrasino, kad ir kaip blogai jausciausi, butinai valgyciau, nes kitaip bus is viso blogai. Kaip pradejau normaliai valgyti, tai kazkaip ir susitvarke viskas buvo. Ir dabar nors ir jauciuosi blogai, vis tiek valgau nuolatos... Visokias barankytes griauziu ar dziuveselius. Jau mane darbe "grauziku" vadina lotuliukas.gif , bet man tai dzin, svarbu nenusilpti.

Reniss, o pas koki (-ia) homeopata (-e) eini?
Girdejau labai gerus atsiliepimus apie Vidmanta Misiu Klaipedoje, pas ji is visos Lietuvos suvaziuoja konsultuotis. Sakiau, gal reiks pas ji pabandyti. As tai pas Tretjekova Aklinikoj Kaune ejau. Siaip gydytoja man labai patiko, bet del kompetencijos homeopatijos srityje truputuka suabejojau.
Atsakyti
QUOTE(Austejyte @ 2009 01 06, 14:53)
Malibu,
Kazkokia nesamone  blink.gif , kad nedaro operacijos, bandyk vaziuoti dabar. Dabar jau nauji metai ir naujas biudzetas, gal neatsakys. Tik nenuleisk ranku, ikyrek ten jiems gun_bandana.gif kiek tik jegu turi ir pamatysi, kaip atsibosi su zyzimais ir padarys  thumbup.gif
Bet as tau siulyciau i KMUK vaziuoti pas profesoriu Enzina, kiek zinau Santariskes neturi laparoskopo kaip KMUK.

penktadieni zondas, tai penktadieni arba pirmadieni vaziuosiu i santariskes. jie ten turi viska ka reikia mirksiukas.gif biggrin.gif lankausi pas profesoriu Irniu 4u.gif kompetentingas ale labai kerepliskas. sake darys operacija iskart, kai is onkologinio gaus teigiamus rezultatus, gavo ir nedaro, tipo pabandykim be operacijos ir pinigu nera. liko kelios dienos. 6 sav kentejau, pakentesiu kelias dienas smile.gif as sianakt tik 2 val miegojau. nu negaliu issimiegoti. pabundu nuo pykinimo ir skausmu, tai arba cia sm sedziu arba guliu ir laukiu kol isaus doh.gif
As tave pasniukstinejau truputi (nelabai yra ka aisku) blush2.gif kada tau aptiko bareta? neprogresuoja labiau? ir isvarza tik besiformuojanti, o pas mane jau link didziausios nesasi blush2.gif kai pasilenki nepritupdama, ar tau irgi viskas subega i burna? rolleyes.gif ir kokius vaistus tau skyre? ka zada jie, kodel pati dar be operacijos?
Atsakyti