QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 05, 20:09)
Sveikute, gaila, kad musu daugeja, butu dziugiau jei mazetu

man operacijos nedaro del to, kad nebuvo pakankamai pinigu biudzete Santariskese

o siuntimus operacijai turiu net 4

tik nauda is ju menka, taupo jie zarazos taupo....
beja buvau apsishopinti siandien i vaistine, tai kazkaip net maziau sumokejau nei pries 6 sav

aisku as kompensuojamus issirasius pirkau. bet va priestai mokejau 7 lt daugiau nei siandien, bet ir pirkau eurovaistinej, o ne farmos
kai vaikai susirgs ( o tikiuosi siais metais to nebus), tada ir pajusiu vaistu kainas
Austejyte, gal skype turi?
Raganiuketuke ( sorry jei klaidingai), kur tu?
man cia faina uzeiti, kazkaip jegu pasisemiu, nes paskutiniu metu man ju vis maziau lieka

gavau siuntima zarnai, tai sia savaite jau turbut zinosiu ar nera dar blogiau
Malibu,
Kazkokia nesamone

, kad nedaro operacijos, bandyk vaziuoti dabar. Dabar jau nauji metai ir naujas biudzetas, gal neatsakys. Tik nenuleisk ranku, ikyrek ten jiems

kiek tik jegu turi ir pamatysi, kaip atsibosi su zyzimais ir padarys
Siaip Skype neturiu , gali man i AZ rasyti.
Bet as tau siulyciau i KMUK vaziuoti pas profesoriu Enzina, kiek zinau Santariskes neturi laparoskopo kaip KMUK.
Beje, homeopatinius ir as dabar bandau, bet deja jokio efekto kol kas nejauciu

(dar geriu kokias 1-2 savaites, kiek zinau ju efektas buna po 2-3 men). Man geriausias efektas buna, kai gerai issimiegu

, nesinervuoju, bet gaila, kad jis kazkaip paveluotai visada ateina... Siaip Balvociutes arbata Nr.27 geriu, ji visai nieko. Aisku, rugsties nenuima kaip vaistai, bet bent jau nekenkia.
Tik is savo patirties zinau, kad svarbiausia nebadauti ir butinai laikyti skrandi nors kiek papildyta. As cia vienu momentu buvau taip uzsibadavus, kad sveriau 47 kg prie 170 cm ugio, tai atrodziau kaip skeletas. Mano pussesere dirba Amerikoj medicinoj, tai prigrasino, kad ir kaip blogai jausciausi, butinai valgyciau, nes kitaip bus is viso blogai. Kaip pradejau normaliai valgyti, tai kazkaip ir susitvarke viskas buvo. Ir dabar nors ir jauciuosi blogai, vis tiek valgau nuolatos... Visokias barankytes griauziu ar dziuveselius. Jau mane darbe "grauziku" vadina

, bet man tai dzin, svarbu nenusilpti.
Reniss, o pas koki (-ia) homeopata (-e) eini?
Girdejau labai gerus atsiliepimus apie Vidmanta Misiu Klaipedoje, pas ji is visos Lietuvos suvaziuoja konsultuotis. Sakiau, gal reiks pas ji pabandyti. As tai pas Tretjekova Aklinikoj Kaune ejau. Siaip gydytoja man labai patiko, bet del kompetencijos homeopatijos srityje truputuka suabejojau.