Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos panaikinimas: iš blondines į naturalią

QUOTE(only @ 2009 04 14, 20:04)
parasiau atsakyma i dezute.

atsakymo negavau smile.gif gal galite pakartoti ku ir kada vyks atranka?ar dar reikalingi modeliukai?
Atsakyti
as taip pat negavau jokio atsakymo schmoll.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Audinga! @ 2009 04 16, 08:44)
as taip pat negavau jokio atsakymo  schmoll.gif  wink.gif

Atrodo atsakiau visoms kas rase. Jau sviesiu ir tamsiu plaukuciu kaip ir turime, truksta dar zilu ir raudonu.
Taciau galite ir kitos pabandyti registruotis, nes tikrai bus tokiu, kurioms pasikeis planai ir negales atvykti.
Dazymai balandzio 27 vilniuje, 28 Kaune, nuo 9.30. Atranka ta pacia diena apie 8-8.30. Smulkesne informacija uzsiregistravus.
Atsakyti
Sakykit, kas zinot ar Kaune galima nusipirkti LOREAL LUO dazu? jei taip tai kur ax.gif ?
Atsakyti
nusidažyti sruogelem, pakirpti, ir laukti kol ataugs...
Atsakyti
siulyciauspalvos nuemejima, be peroksido. ir plaukai nesigadina, ir gerai veikia smile.gif nekarta pati bandziau ir man thumbup.gif
ti gaila jis blondinisku plauku nenuima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.2 @ 2009 04 20, 21:38)
siulyciauspalvos nuemejima, be peroksido. ir plaukai nesigadina, ir gerai veikia  smile.gif  nekarta pati bandziau ir man  thumbup.gif
ti gaila jis blondinisku plauku nenuima  verysad.gif

O gal gali tiksliau koki nuemeja pasiulyti? Kaip tik ieskau, bet nelabai randu 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi iš pradžių dažiausi sruogelėmis, po to išdažiau visą galvą blondiniškai, o gale supratau, kad noriu natūralių plaukučių biggrin.gif Prie savo spalvos grįžau labai greitai - iš pradžių visus plaukus nusidažiau ruda spalva, šiek tiek tamsesne už manąja, po gero mėnesio pakartojau procedūra, nes spalva buvo kiek nusiplovusi mirksiukas.gif o dabar jau apie 2 metai kai nesidažau, o kas nežino, tai net nepastebi, kad galiukai kiek šviesesni smile.gif
Atsakyti
sveikutes as vel naturali 4u.gif tai dariau taip mano naturali plauku spalva toke ruda i pilksvuma biggrin.gif tai va nusidaziau visus plaukus rudai, bet kirpeja kazkaip maise keles spalvas, kad isgautu kuo naturalesne, nusidazeu plaukus 4u.gif ir atsiauginau na per metus su puse biggrin.gif ir tikrai negaliu pasakyti, kad kai ataugo iki puse galvos atrode juokingai, nelabai skyresi tikrai
Atsakyti
QUOTE(jurune @ 2009 04 27, 17:42)
O gal gali tiksliau koki nuemeja pasiulyti? Kaip tik ieskau, bet nelabai randu  4u.gif

man tai kirpykloje naudojo milkshake spalvos isemeja,tai jokio neigiamo poveikio plaukams nepajutau,atrodo labai sveikai,taigi nei kiek nesigailiu,is rudos vel tapau blondine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurune @ 2009 04 27, 16:42)
O gal gali tiksliau koki nuemeja pasiulyti? Kaip tik ieskau, bet nelabai randu  4u.gif

As pati spalvos nuemeja pirkau proco parduotuveje, kur prekes kirpejams.
Cia gali rasti adresa www.proco.lt
Atsakyti
Gal galetum pasakyti kiek mokejai?
Rasiau jiems el. laiska, bet atsakymo negavau.
Ir koks poveikis?
Atsakyti