Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos panaikinimas: iš blondines į naturalią

QUOTE(Kiizu @ 2009 03 19, 18:40)
Sveikos, merginos. Tokia problema. Kažkada nusidažiau tamsiai rudai, paskui dar labiau rudai, dažiau šaknis, o plaukų galiukai vis tamsėjo. Kai nuėjau į Sugiharos kirpyklą, man patarė šviesinti ir plaukus nukirpo, nes sakė, kad vistiek išsausės. Bet niekaip man spalvytė nepatinka, plius dar kai dažo, visuomet paslepia numeriukus, ir dar, nėra net kur Vilniuj dažų L'oreal nusipirkt profesionalių, pvz. LUO COLOR, o ten dažytis man per brangu.
Nupirkau L'oreal Preference parduotuvėje, gavosi košmaras:)))
IEŠKAU KIRPĖJOS KURI GRĄŽINTŲ MAN NATURALIĄ SPALVĄ....TOKIOS IEŠKAU, KAD NEMĖGTŲ RYŽOS SPALVOS IR KAIMIŠKŲ SRUOGELIŲsmile.gif))
Nebenoriu dažyt visos galvos...
Ką patarsit? Kam pavyko vėl prie nat. spavos grįžt. nenoriu tiesiog laukt, kol ataugs, nes kažkaip žmonės išsigąs:))) O paskui gal kokių truputėlį šviesesnių sruogelių ir norėčiau...
Kaina man tiktų apie 100lt. Ačiū

Kokia tavo naturali plauku spalva yra? Butum Klaipedoj,gal galeciau ir padeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiizu @ 2009 03 19, 18:40)
Sveikos, merginos. Tokia problema. Kažkada nusidažiau tamsiai rudai, paskui dar labiau rudai, dažiau šaknis, o plaukų galiukai vis tamsėjo. Kai nuėjau į Sugiharos kirpyklą, man patarė šviesinti ir plaukus nukirpo, nes sakė, kad vistiek išsausės. Bet niekaip man spalvytė nepatinka, plius dar kai dažo, visuomet paslepia numeriukus, ir dar, nėra net kur Vilniuj dažų L'oreal nusipirkt profesionalių, pvz. LUO COLOR, o ten dažytis man per brangu.
Nupirkau L'oreal Preference parduotuvėje, gavosi košmaras:)))
IEŠKAU KIRPĖJOS KURI GRĄŽINTŲ MAN NATURALIĄ SPALVĄ....TOKIOS IEŠKAU, KAD NEMĖGTŲ RYŽOS SPALVOS IR KAIMIŠKŲ SRUOGELIŲsmile.gif))
Nebenoriu dažyt visos galvos...
Ką patarsit? Kam pavyko vėl prie nat. spavos grįžt. nenoriu tiesiog laukt, kol ataugs, nes kažkaip žmonės išsigąs:))) O paskui gal kokių truputėlį šviesesnių sruogelių ir norėčiau...
Kaina man tiktų apie 100lt. Ačiū

Tipine situacija ir man lotuliukas.gif tik apie sugihara netinka biggrin.gif
Atsakyti
mano plaukai sviesiai rudi gelsi... tokia syva blondine kazkokia doh.gif biggrin.gif nusidaziau tamsiai rudais nuplaunamais dazais ir atrodo labai graziai, visi giria thumbup.gif labai man tiko tokia spalva. planuoju nusidazyt tirkai bet vis neapsisprendziu unsure.gif ar tikrai po to plaukai nebeatauga tikraja spalva? ir siaip kaip po to atsiaugint? turi dazinet lygint spalva? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrutia @ 2009 04 05, 18:10)
mano plaukai sviesiai rudi gelsi... tokia syva blondine kazkokia  doh.gif  biggrin.gif  nusidaziau tamsiai rudais nuplaunamais dazais ir atrodo labai graziai, visi giria  thumbup.gif  labai man tiko tokia spalva. planuoju nusidazyt tirkai bet vis neapsisprendziu  unsure.gif  ar tikrai po to plaukai nebeatauga tikraja spalva? ir siaip kaip po to atsiaugint? turi dazinet lygint spalva?  doh.gif

plaukai visada atauga tikraja tavo naturalia plauku spalva smile.gif o jeigu nusidazysi tamsiai rudais,tai kazkada pabodus tai spalvai neuzteks vien tik nebedazyt ir nusiaugint,nes bus didelis skirtumas tarp tavosiso ir dazytu plauku spalvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zai zai 25: 05 balandžio 2009 - 17:23
kokiais dazais dazai zai zai?
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 04 05, 18:39)
kokiais dazais dazai zai zai?

save? Wella smile.gif
Atsakyti
Kirpejos nepatarsiu. bet pasakysiu kaip as gryzau prie naturalios spalvos. Is pradziu daziau sviesiai, paskui nusidaziau juodai, paskui tas juodumas nusiplove, matesi daug sviesiu sruogu, tada plaukai ataugo kazkiek, nuejau i kirpykla ir sakau: nudazykite mane pagal naturalia mano plauku spalva, kokia matote ties saknimis. Patare dazyti pora tonu tamsiau, nes nusiplaus. Palinksejau galva, ir nudaze kiek tamsiau (manau per tamsiai, bet buvo gerai), po kiek laiko spalva nusilpovinejo, plauku nebedaziau ir jau dabar 1,9m. kaip nedazyti ir plauku spalva naturali smile.gif turiu ir sviesesniu sruogu ir ryzu, taciau del to nepergyvenu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tolla: 05 balandžio 2009 - 21:02
QUOTE(tolla @ 2009 04 05, 23:00)
Kirpejos nepatarsiu. bet pasakysiu kaip as gryzau prie naturalios spalvos. Is pradziu daziau sviesiai, paskui nusidaziau juodai, paskui tas juodumas nusiplove, matesi daug sviesiu sruogu, tada plaukai ataugo kazkiek, nuejau i kirpykla ir sakau: nudazykite mane pagal naturalia mano plauku spalva, kokia matote ties saknimis. Patare dazyti pora tonu tamsiau, nes nusiplaus. Palinksejau galva, ir nudaze kiek tamsiau (manau per tamsiai, bet buvo gerai),  po kiek laiko spalva nusilpovinejo, plauku nebedaziau ir jau dabar 1,9m. kaip nedazyti ir plauku spalva naturali smile.gif turiu ir sviesesniu sruogu ir ryzu, taciau del to nepergyvenu smile.gif

pas mane visiskai identiska istorija mirksiukas.gif
Atsakyti
panasi ir mano problema, gal kas patarsit vilniui profesionalu kirpeja uz prieinama kaina kuris sia problema issprestu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2009 04 07, 15:27)
panasi ir mano problema, gal kas patarsit vilniui profesionalu kirpeja uz prieinama kaina kuris sia problema issprestu? 4u.gif

ieskome, kas noretu pabuti modeliu plauku dazymo seminare.
Italu meistrai dazys plaukus balandžio 27d. Vilnius, balandžio 28d. Kaune.
Norinčios nemokamai ir graziai nusidazyti plaukucius, rasykite i az
P.s.
Bus demonstruojamas ir spalvos nuemimas
Atsakyti
QUOTE(only @ 2009 04 14, 02:54)
ieskome, kas noretu pabuti modeliu plauku dazymo seminare.
Italu meistrai dazys plaukus balandžio 27d. Vilnius, balandžio 28d. Kaune.
Norinčios nemokamai ir graziai nusidazyti plaukucius, rasykite i az
P.s.
Bus demonstruojamas ir spalvos nuemimas

Only smile.gif Jusu asmenine dezute pilna, negaliu parasyti 4u.gif noriu paklausti ar dar reikalnigi modeliukai, kada ir kur vyks atranka? Aciu
Atsakyti
QUOTE(tomanavi @ 2009 04 14, 18:39)
Only smile.gif Jusu asmenine dezute pilna, negaliu parasyti  4u.gif  noriu paklausti ar dar reikalnigi modeliukai, kada ir kur vyks atranka? Aciu

parasiau atsakyma i dezute.
Atsakyti