QUOTE(Kiizu @ 2009 03 19, 18:40)
Sveikos, merginos. Tokia problema. Kažkada nusidažiau tamsiai rudai, paskui dar labiau rudai, dažiau šaknis, o plaukų galiukai vis tamsėjo. Kai nuėjau į Sugiharos kirpyklą, man patarė šviesinti ir plaukus nukirpo, nes sakė, kad vistiek išsausės. Bet niekaip man spalvytė nepatinka, plius dar kai dažo, visuomet paslepia numeriukus, ir dar, nėra net kur Vilniuj dažų L'oreal nusipirkt profesionalių, pvz. LUO COLOR, o ten dažytis man per brangu.
Nupirkau L'oreal Preference parduotuvėje, gavosi košmaras:)))
IEŠKAU KIRPĖJOS KURI GRĄŽINTŲ MAN NATURALIĄ SPALVĄ....TOKIOS IEŠKAU, KAD NEMĖGTŲ RYŽOS SPALVOS IR KAIMIŠKŲ SRUOGELIŲ
))
Nebenoriu dažyt visos galvos...
Ką patarsit? Kam pavyko vėl prie nat. spavos grįžt. nenoriu tiesiog laukt, kol ataugs, nes kažkaip žmonės išsigąs:))) O paskui gal kokių truputėlį šviesesnių sruogelių ir norėčiau...
Kaina man tiktų apie 100lt. Ačiū
Nupirkau L'oreal Preference parduotuvėje, gavosi košmaras:)))
IEŠKAU KIRPĖJOS KURI GRĄŽINTŲ MAN NATURALIĄ SPALVĄ....TOKIOS IEŠKAU, KAD NEMĖGTŲ RYŽOS SPALVOS IR KAIMIŠKŲ SRUOGELIŲ

Nebenoriu dažyt visos galvos...
Ką patarsit? Kam pavyko vėl prie nat. spavos grįžt. nenoriu tiesiog laukt, kol ataugs, nes kažkaip žmonės išsigąs:))) O paskui gal kokių truputėlį šviesesnių sruogelių ir norėčiau...
Kaina man tiktų apie 100lt. Ačiū
Kokia tavo naturali plauku spalva yra? Butum Klaipedoj,gal galeciau ir padeti