Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos panaikinimas: iš blondines į naturalią

QUOTE(Egliukasz @ 2009 10 03, 18:01)
Tai ziurint y kuria puse jus vienodinsit spalva, jeigu tokia kaip saknu, pilka, gali likti nepageidaujamas atspalvis, jeigu y kastona, tada tikrai ne.

Labai Jums aciu uz pagalba. Penktadieni jau laukia dazymas, baiminuos, nes 5 metus tik sviesia galva veidrody temaciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 10 03, 21:59)
Labai Jums aciu uz pagalba. Penktadieni jau laukia dazymas, baiminuos, nes 5 metus tik sviesia galva veidrody temaciau  blush2.gif

Parasykit, kaip sekesi, as pati sedziu su nupirktais dazais ir bandau susikaupti ir nusidazyti ax.gif Tiek pat metu taip pat sviesi buvau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 10 04, 11:10)
Parasykit, kaip sekesi, as pati sedziu su nupirktais dazais ir bandau susikaupti ir nusidazyti ax.gif Tiek pat metu taip pat sviesi buvau  mirksiukas.gif

Pasidziaugsiu arba pasiguosiu 4u.gif labiausiai tai neramina, kad pati sau nepatiksiu su kita spalva. O i kokia Jus dazysit?
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 10 04, 11:27)
Pasidziaugsiu arba pasiguosiu  4u.gif labiausiai tai neramina, kad pati sau nepatiksiu su kita spalva. O i kokia Jus dazysit?

Nas irgi ilga laika tik pabandydavau persidazyti y tamsesne spalva, ir viskas depresija, kad sviesus tiko labiau. O dabar, kai nuo sviesinimo liko tik trecdalis plauku, is to ka turejau ir trumpus kirpimus teko rinktis, kad plaukas atrodytu daugiau apimties turintis ir puresnis, nusprendziau, kad graziausi yra sveiki, ispuoseleti plaukai ir tikrai apsisprendziau artimiausius 4 metus net negalvoti apie sviesinima, kad ir kokios mintys beuzplustu. Kadangi mano plauku spalvyte naturali yra ruda, tai zinau, kad man tokie tiks. Nuo vakar pora sruogeliu pasidaziau, bandydama naujus dazus, tai ir pratinuosi dabar, ne taip jau ir baisu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 10 04, 11:35)
Nas irgi ilga laika tik pabandydavau persidazyti y tamsesne spalva, ir viskas depresija, kad sviesus tiko labiau. O dabar, kai nuo sviesinimo liko tik trecdalis plauku, is to ka turejau ir trumpus kirpimus teko rinktis, kad plaukas atrodytu daugiau apimties turintis ir puresnis, nusprendziau, kad graziausi yra sveiki, ispuoseleti plaukai ir tikrai apsisprendziau artimiausius 4 metus net negalvoti apie sviesinima, kad ir kokios mintys beuzplustu. Kadangi mano plauku spalvyte naturali yra ruda, tai zinau, kad man tokie tiks. Nuo vakar pora sruogeliu pasidaziau, bandydama naujus dazus, tai ir pratinuosi dabar, ne taip jau ir baisu mirksiukas.gif

Maniskiai irgi dabar issisakoje, nemieli liesti, o situacija juk negeres, tai reikia spresti.. Ziurinejau savo foto senas, lyg ir normaliai sau atrodau su naturaliais, tai dar belieka tiketis, kad spalvyte pataikys. Su kokiais dazais dazysite? As buvau uzsirasius pas kirpeja su Milk Shake, bet persirasiau pas Stella su Keune.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 10 04, 12:10)
Maniskiai irgi dabar issisakoje, nemieli liesti, o situacija juk negeres, tai reikia spresti.. Ziurinejau savo foto senas, lyg ir normaliai sau atrodau su naturaliais, tai dar belieka tiketis, kad spalvyte pataikys. Su kokiais dazais dazysite? As buvau uzsirasius pas kirpeja su Milk Shake, bet persirasiau pas Stella su Keune.

Nusipirkau Herbatint daziukus, bet ydejau y isparduotuve, jeigu niekas nepirks, sunaudosiu juos. Nes bijau, kad tokiais dazant ir ypac tamsinant is sviesiu, neissimustu koks nepageidaujamas atspalvis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 10 04, 12:27)
Nusipirkau Herbatint daziukus, bet ydejau y isparduotuve, jeigu niekas nepirks, sunaudosiu juos. Nes bijau, kad tokiais dazant ir ypac tamsinant is sviesiu, neissimustu koks nepageidaujamas atspalvis g.gif

Supratau, kaip ten bebutu, linkiu nusidazyt be zalumu ir kitu blogybiu 4u.gif
Atsakyti
Neseniai po kirpyklos, viskas puikiai, spalvyte gavos artima manajai, labiau su rusvu atspalviu, dabar belieka prie saves priprasti 4u.gif
Daze su Keune beamoniakiais.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 10 09, 20:49)
Neseniai po kirpyklos, viskas puikiai, spalvyte gavos artima manajai, labiau su rusvu atspalviu, dabar belieka prie saves priprasti  4u.gif
Daze su Keune beamoniakiais.

Na kaip puikiai viskas gavosi thumbup.gif Su kokiu numeriuku daze ir gal butu nuotraukyte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enora @ 2008 05 09, 14:22)
Perziurejau temas ir neradau tokios,(tik,kaip is brunetes susigrazint naturalia spalva),tikiuosi nepasikartosiu ax.gif .Bet mane domina toks dalykas.Ar isvis imanomas,o jei taip,tai kur (Kaune) ir kiek kainuoja? 4u.gif

jei plaukas stipriai isbalintas-beveik neimanoma,pati su tup susiduriau. isbalintas plaukas ,,nebenori priimti" naturaliu spalvu verysad.gif jei dar ,,nemires" plaukas turetu viskas buti gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julya: 09 spalio 2009 - 20:54
QUOTE(Egliukasz @ 2009 10 09, 21:51)
Na kaip puikiai viskas gavosi thumbup.gif  Su kokiu numeriuku daze ir gal butu nuotraukyte? 4u.gif

Su numeriukais jau susimaisiau, bet pamacius palete pasakyciau - maise dvi spalvas, man rodos 8.48 jei tokia yra 4u.gif ir gimininga. nuotraukele galesiu imesti siek tiek veliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 10 09, 21:53)
jei plaukas stipriai isbalintas-beveik neimanoma,pati su tup susiduriau. isbalintas plaukas ,,nebenori priimti" naturaliu spalvu  verysad.gif jei dar ,,nemires" plaukas turetu viskas buti gerai  smile.gif

Bet kokiu budu sviesintas plaukas yra pazeistas plaukas. Kuo stipriau sviesintas, tuo labiau pazeistas ir tiesiog daugiau laiko reikia, kad uzsitvirtintu naujas atspalvis. O jeigu dazoma augaliniais daziukais, tai jie isvis tik uzspalvina paty plauka nekeisdamas jo sandaros, nesiskverbia gilyn su tuo pigmentu, del to ir sunku patamsinti smile.gif
Atsakyti