Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos panaikinimas: iš blondines į naturalią

QUOTE(maye @ 2009 10 29, 11:10)
ir man panasiia noriu naturaliu, tai is blondines nusidaziau pilkute pelyte lotuliukas.gif  ir zinot ka nusiplove spalva ir gavausi ziliukas thumbup.gif  verysad.gif  bet labai jau neblogas, tik kad saknys tamsesnes o galai sviesesni, galvoju dar karta dazyti, kaip ir patarinejate jus kad pigmentas geriau ikibtu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš irgi nusprendžiau atgauti savo natūralią spalvą thumbup.gif Natūrali spalva mano tokia lietuviška pilka. O kokiais dažais ir kokia spalva jūs dažet, kad gautusi ta "pilka pelytė"? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 10 29, 16:14)
Aš irgi nusprendžiau atgauti savo natūralią spalvą  thumbup.gif Natūrali spalva mano tokia lietuviška pilka. O kokiais dažais ir kokia spalva jūs dažet, kad gautusi ta "pilka pelytė"?  lotuliukas.gif

Daziau su Wellaton nr.8/1, raso labai sviesi pelenu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 10 29, 20:54)
Daziau su Wellaton  nr.8/1, raso labai sviesi pelenu. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū, reiks ieškoti. O jūs pati namie dažėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 10 30, 13:21)
Ačiū, reiks ieškoti. O jūs pati namie dažėt?  g.gif

taip nuvaziavau pas mama, tai ji mano pagrindine plauku dazytoja, jei dazau veina spalvyte, o jei sruoguotis noriu pedinu i kirpyklele smile.gif 4u.gif
Atsakyti
prisijungiu prie "pilku pelyciu", nes mano spalva irgi tradicine lietuviska peles pilkumo..ir atsiauginti mastau..bet stai ko noreciau paklaust: ne kaip atsiauginti, bet AR VERTA?
kirpeja itikineja, kad be reikalo vargsiu atsiaugindama, nes mano naturali spalva nesiziures graziai ir vel teks dazyt verysad.gif bukit geros, imeskit foto kam graziai atrodo pilki plaukai..gal kirpimo kokio imantraus reikia kad ziuretusi... nebezinau..jau taip buvau nusiteikus atsiaugint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linucka @ 2009 10 30, 17:41)
prisijungiu prie "pilku pelyciu", nes mano spalva irgi tradicine lietuviska peles pilkumo..ir atsiauginti mastau..bet stai ko noreciau paklaust: ne kaip atsiauginti, bet AR VERTA?

As net nezadu grynai atsiauginti,nes ta pilkoji lietuviska man ne prie sirdies ax.gif nu visai uzpilkintu mane biggrin.gif ...as kol kas bandysiu pazaisti tamsesnem sruogom,tiek kad maskuotu saknis...visa galva nedazysiu,nes blynas man nemaskuos saknu,iskart ryskes ta pilkoji,o dabar kazkaip susilieja.. ir nezadu dazyt ilgai ,ziuresim kas gausis cool.gif
Atsakyti
o kokio tamsumo tos sruogeles pas tave?
gal as irgi visai noreciau sruogeliu pradziai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linucka @ 2009 10 30, 18:00)
o kokio tamsumo tos sruogeles pas tave?
gal as irgi visai noreciau sruogeliu pradziai unsure.gif

a va cia jau turi kirpeja apziuret ir pritaikyt smile.gif man imete tamsaus sokolado,bet mano plauko pigmentas labai imlus,tai tos tamsios sokolado sruogos isejo karamelines spalvos arba kitaip sakant tamsiai blondiniskos biggrin.gif o kadangi sruogu daug ir smulkios visame virsugalvyje tai labai graziai issimete po plaukus ir kaip sakau uzmaskavo augancias saknis...bet as nezinau gal man dar skalavimai su nuovirais spalva meta manau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linucka @ 2009 10 30, 17:41)
kirpeja itikineja, kad be reikalo vargsiu atsiaugindama, nes mano naturali spalva nesiziures graziai ir vel teks dazyt verysad.gif bukit geros, imeskit foto kam graziai atrodo pilki plaukai..gal kirpimo kokio imantraus reikia kad ziuretusi... nebezinau..jau taip buvau nusiteikus atsiaugint unsure.gif

man taip pat kirpeja sake, kad ta letuviska pikoji nelabai kam tinka, "ismusa veidelio spalva"
Gal tiesiog atspalvy koki ryskesni uzsidek atrima savo naturaliai g.gif
Atsakyti
spalva parinkt galima.... bet esme ta, kad man atsiodo pats dazymas-plaukai auga greit, kas 3 sav turiu dazyt saknis... ir kas baisiausia, tai tas blondiniskas geltonumas-kai dazo, tai uzdeda atspalvi, bet po poros plovimu jo nelieka...
tai kas visgi geriau- naturali, nors ir neisvaizdi, pilka, ar blondiniskas geltonumas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linucka @ 2009 10 31, 10:02)
spalva parinkt galima.... bet esme ta, kad man atsiodo pats dazymas-plaukai auga greit, kas 3 sav turiu dazyt saknis... ir kas baisiausia, tai tas blondiniskas geltonumas-kai dazo, tai uzdeda atspalvi, bet po poros plovimu jo nelieka...
tai kas visgi geriau- naturali, nors ir neisvaizdi, pilka, ar blondiniskas geltonumas?  unsure.gif

tai labai puikiu atspalviu yra, pvz :
http://www.garnier.c...;prdcode=P54001

cia ne reklama cool.gif tik siaip imetu palete kad padiskutuoti, kas kokios spalvos siekia...
mano apytiksliai spalvyte yra : NATURAL MEDIUM ASH BLONDE( 1 EILE , PASKUTINE) thumbup.gif thumbup.gif
plaukucius daziau su Wella dazias, bet neradau ju interetinio psl su spalvu paletemis verysad.gif verysad.gif verysad.gif tai apsinaudijau garnier'o lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maye: 31 spalio 2009 - 09:57
QUOTE(maye @ 2009 10 31, 10:56)
mano apytiksliai spalvyte yra : NATURAL MEDIUM ASH BLONDE( 1 EILE , PASKUTINE) thumbup.gif  thumbup.gif

Vo is manes kazka tokio padare panasaus i sia merginahttp://www.garnier.c...008314_pack.jpg tik dar vietomis tamsesniu sruogeliu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 31 spalio 2009 - 10:13