Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos panaikinimas: iš blondines į naturalią

Labai aciu uz patarimus, dabar aiskiau, as butent su 8 nr ir daziau  beja mano irgi lygiai tokie patys plaukai kaip jusu - peroksidiniai buvo, o saknys pilkos i tamsuma. dabar tai jau nenusakoma spalva  tai kaip supratau dabar man reikia 8.3nr dazyti? ir kokia tada gautusi spalvyte ? labai nenoriu kad gautusi geltoni plaukai arba i ryzuma saknys  arba gal tada 9.32 geriau iskart?

na jei jusu dabartiniai pilkai purvini, tai uzdejus 9.32 bijau gali gautis tas pats, nes jis violeto turi, nedaug, bet man uzpilkino, kai dejau po 8.3. tai manau jums irgi bus tas pats. as deciau 8.3 + 3 proc, per visa galva, bet turekit omeny, kad saknys bus beveik sokoladines, arba ant saknu 8.3 su 6 proc, o per ilgi su 3 proc.
ant sviesiu ta spalva gana tamsi gaunasi, bet su aukso atspalviu, ne pilka.
po to prasiplaus ir jau galesit kazka kito bandyt. vienu kartu manau neimanoma isgaut norimo rezultato..
yra dar 9.3 spalva, bet jau geltona tokia paletej, tai galima maisyt 9.3 ir 9.32, turetu ta violeta prislopint visiskai. as maniau taip bandysiu, bet kol kas praplaudineju ir tiek..

visa esme, kad ant ataugusiu ir dazytu nesigaus vienodai ta pati spalva smile.gif

na ir prirasiau ..

Egliukasz musu experte 4u.gif

laukiam komentaru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iewootia: 18 spalio 2012 - 11:27
nu cia man jau per sudetinga truputi bus dazyti keliom spalvom, bet pabandysiu smile.gif snd apejau nemazai parduotuviu kur parduoda dazus kirpyklom, ir visur skirtingai siulo dazyt, bet visur sake kad kolkas neskubeciau dazyti nes daziau tik uzvakar, tai palauksiu kol truputi atsiplaus. Nors ir geda zmonems rodytis su tokiais plaukuciais, bet kaip nors pakentesiu bent savaite ar pora. o poto bandysiu dazyti kaip saket.
Atsakyti
dar galu patart kauke uzsidet: citrina isspaudi, medaus sauksta ir alyvuogiu aliejaus pora kokiu. ismaisot, uzsitepat ir pabunat kokiu pora val.

man gerai spalva iseme, iskart pasviesejimas akivaizdus, cia po to kai su 9.32 daziau ir nuspilkejo...tai pilkumas vos matesi po jos.

pabandykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2012 10 18, 19:12)
dar galu patart kauke uzsidet: citrina isspaudi, medaus sauksta ir alyvuogiu aliejaus pora kokiu. ismaisot, uzsitepat ir pabunat kokiu pora val.

man gerai spalva iseme, iskart pasviesejimas akivaizdus, cia po to kai su 9.32  daziau ir nuspilkejo...tai pilkumas vos matesi po jos.

pabandykit  4u.gif

kaip tik ruosiausi galva plauti tai einu pasidaryti sita kauke, tikiu kad pasvieses smile.gif nes jau po vieno plovimo plaukuciai padoriau atrode nei katik nusidazius, man zvarbiausia kad tas pilkai zalsvas purvinas atspalvis dingtu
Atsakyti
QUOTE(Gabriell'e @ 2012 10 17, 00:10)
Kaip gaila, kad nepasiskaiciau anksciau sitos temos, nebuciau prisidirbusi su savo plaukuciais doh.gif Gal galit patarti ka dabar daryti man? As visada plaukucius dazau su 12 arba 10.21 ir pan, sugalvojau pasitamsinti nusipirkau 8 nr ir gavosi purvina, pilka baisi spalva. nezinau kaip rytoj reikes i gatve iseit sad.gif kokiais man dazais dabar dazyti, kad gautusi vidutinio tamsumo blondine? arba bent jau kad ta baisia spalva panaukinti?  g.gif

Kaip sekasi atplauti purvinuma, kokia dabar padetis? Neturejau interneto, tad nebuvo kada pakomentuoti. Siaip purvinuma labai gerai paslepia siltesne sviesiai ruda spalvyte, graziai uzsidazo, dar graziau atsiplauna per pora men. ir nelieka jokio zalumo schmoll.gif Esu pati pora kartu patapus zalsvai melsva - viena karta milteliu ir sampuno misiniu atploviau, bet pakenke plaukams, ir sunku graziai tolygiai uzdazyti buvo, tad tamsinimas bent jau man pasirode geresne iseitis, tik reikia pakentet, kol atsiplauna, nes ne visada lieka moterys patenkintos tamsesniu variantu - atseit netinka prie veido spalvos ir t.t.
Atsakyti
mane tai uzkniso jau tie experimentai biggrin.gif saknys auksines, plaukai salto atspalvio rusvi, noriu sviesint, ne iki baltos, bet kad vistiek blond butu...

APSISPRENDZIAU JAU 4u.gif

gal galit parekomenduot kokius prof dazus kurie gerai sviesina ir maziau kenkia? ir kokio stiprumo oksidatoriaus reiktu.
Atsakyti
Tai netgi pas kirpeja ne visada gauname norima rezultata mirksiukas.gif Kol atitaikom, kas tinka, tai ir eksperimentuoji biggrin.gif
Jei nesiseka namie pasidaryt, ko norit, geriausia nueit pas kirpeja, ji padarys jums pradzia, o namie saknis pasidazysit su jais naudotais dazais mirksiukas.gif
O jei norisi namie, tai as Alfaparf labai patenkinta buvau, peroksido stiprumas eina pagal jusu nat. plauku tamsuma, pigmento stipruma, norima rezultata ir t.t. Gali buti ir 6, ir 9, ir 12% mirksiukas.gif Kiekvienai individualu. As dazniausiai naudodavau 6%+9% vid. tamsumo blond isgauti, nat. plauki spalva - medium ash brown. Daug oranzinio pigmento ax.gif
Galit is nat. Naturtint bandyt, ateikit y tema, yra ir foto, ir aprasyta, kaip dazyta 4u.gif Daugiau pasidometi reikia, kas jums tiktu ir patiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 10 26, 21:17)
Kaip sekasi atplauti purvinuma, kokia dabar padetis?

Na sakyciau sekasi neblogai, labai padejo tos kaukes su citrina, medum ir aliejum smile.gif jau po pirmo plovimo padoriau atrode, o dabar jau isvis grazi spalva gavosi kai po biski atsiplauna, tik saknys tamsesnes, kur naturalus plaukuciai nusidaze. Pora savaiteliu dar palauksiu, o poto jau nzn su kokia spalva dazyti reiks, kad kazkaip susilygintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriell'e @ 2012 10 27, 23:34)
Na sakyciau sekasi neblogai, labai padejo tos kaukes su citrina, medum ir aliejum smile.gif jau po pirmo plovimo padoriau atrode, o dabar jau isvis grazi spalva gavosi kai po biski atsiplauna, tik saknys tamsesnes, kur naturalus plaukuciai nusidaze. Pora savaiteliu dar palauksiu, o poto jau nzn su kokia spalva dazyti reiks, kad kazkaip susilygintu  g.gif

Vitaminas C su H&S irgi neblogai atplauna. Tik veliau kaukes nepagailet reikia, gali siek tiek sausint 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif o va man nesenai buvo toks "pokstas" reikejo skubiai nusidazyti plauku skanis nes nemazai buvo ateuge, tad nuejau y belekoke kirpykla (cia viskas vyko kaune) tai kai man nudaze saknis, turejo buti sviesios na blond..... o gavosi tokios kaip pilkos y melsvuma.... sake atseit tri tas pilkumas nusiplauti per kelis kartus bet as kiek laiko nenorejau taip vaikscioti, tad kita diena nuvaziavau y normali kirpykla padare man saknu spalvos nuplovima ir nuejo tas pilkumas ir liko grazu sviesu smile.gif
Atsakyti
as irgi bandau grizt i naturalia lietuviskai pilka spalva, buvau sviesi - ataugo saknys, nuejau i kirpykla, saknis truputi pasvienino, visus patonavo, isejau labai patenkinta, bet savaite praejo ir nieko neber...Nusiplove visiskai. Kadangi jau anksciau esu bandzius sviesius plaukus patamsimti namuose ir vienakart gavosi zalsvi, kitakart ryzi, tai dabar jau bijau kazka daryt, bet i kirpykla kas savaite gi neisiu tonuoti g.gif
Atsakyti
Zalsvi gaunas, kai ant sviesu uzdazomas per pilkas atspalvis, o ryzi - per siltas, arba per silpnas %, netinkamai parinktos proporcijos, plauko reakcija y dazus ir t.t. Rekomenduociau rinktis kazka .23 arba .32 - tai yra violetu pasaltintas auksas, vienas saltesnis, kitas siltesnis. Abu neduos zalsvos reakcijos schmoll.gif O nusiplauna greit, nes neturi ant ko laikytis - is sviesintu plauku pigmentas isimtas juk. Galima priklausomai nuo firmos arba det spalvos/proteinu filery, arba paciu dazu perbraukt ir tada dazyt - priklauso nuo kompanijos, ka turi pasiulyt mirksiukas.gif
Atsakyti