Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos panaikinimas: iš blondines į naturalią

QUOTE(iewootia @ 2012 09 04, 14:06)

o jei tik 8,3 arba 9,3 ? ar geriau 9/8,32?

Tik su 3 bus labai daug geltonos, ji turi buti "nugesinta". 9/8, 9/32 geras pasirinkimas. Dar butu gerai 9/73, 9/37, jeigu is kitu firmu ziuret. Bet 9.31 arba 9 naturalus turi zalumo, jie geriau ant zilu plauku 4u.gif Jau esu pasimokius ne karta su siom spalvytem schmoll.gif
Atsakyti
Pasirodysiu savo plaukucius, is blondinisku nusitonavau y mazdaug naturalios savo saknu spalvos tamsuma su 7.23 is L`oreal Richesse ( norejau dazyti su Alfaparf, bet negavau deja cia unsure.gif ):

user posted image

user posted image

Realiai atrodo tamsiau, bet zinau, kad issiplaus ir uztruks, kol susilyginsiu spalvyte rolleyes.gif Dazyta su 1,9%.
Atsakyti
Pasirodysiu savo plaukucius, is blondinisku nusitonavau y mazdaug naturalios savo saknu spalvos tamsuma su 7.23 is L`oreal Richesse ( norejau dazyti su Alfaparf, bet negavau deja cia  ):

jei ant tikrai sviesiu taip gavosi, tai visai liux. aisku man per tamsu tokie, tai imsiu is 9 nr kazka smile.gif o jei bus blankiai, tada gal 8.
Atsakyti
Dazyta is tokiu:

user posted image

Bet as kadangi tamsinau 3 tonais, tai daziau plaukus 2 etapais - ysivedziau y plauka pigmenta ir tada dejau dazus. O jus imkit is 9 pradziai, kad per tamsiai nesigautu mirksiukas.gif 8 yra vidutinio sviesumo.
Atsakyti
Bet as kadangi tamsinau 3 tonais, tai daziau plaukus 2 etapais - ysivedziau y plauka pigmenta ir tada dejau dazus. O jus imkit is 9 pradziai, kad per tamsiai nesigautu  8 yra vidutinio sviesumo.
o man pigmento nereikia ivedinet?

kas cia per dalykas toks? smile.gif kirpykloj sake, kad jo reikia kai norima patamsint smarkiau.

Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2012 09 05, 18:57)
o man pigmento nereikia ivedinet?

kas cia per dalykas toks?  smile.gif  kirpykloj sake, kad jo reikia kai norima patamsint smarkiau.

Jum ne. Tai as ir tamsinau smarkiau, plius spalva turi ant ko laikytis smile.gif Neatsiplauna taip greit.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 09 04, 16:34)
Pasirodysiu savo plaukucius, is blondinisku nusitonavau y mazdaug naturalios savo saknu spalvos tamsuma su 7.23 is L`oreal Richesse ( norejau dazyti su Alfaparf, bet negavau deja cia unsure.gif ):

user posted image

user posted image

Realiai atrodo tamsiau, bet zinau, kad issiplaus ir uztruks, kol susilyginsiu spalvyte rolleyes.gif Dazyta su 1,9%.

Pas mane panasi spalva, as dazau aliejiniais, man patinka thumbup.gif Saknys kai atauga tai pirma menesi net nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 09 04, 16:34)

Kur pirkote Loreal dazus? Gal zinote internete kur galima butu nusipirkti ar parsisiusti?
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 09 06, 14:49)
Kur pirkote Loreal dazus? Gal zinote internete kur galima butu nusipirkti ar parsisiusti?

As pirkau ebay uz £3.99, jie pigesni dabar, nes norima atsikratyt likuciais - L`oreal pakeite juos y nauja linija smile.gif
Atsakyti
egliukaz , noriu dali sruogu nusidazyti savo naturalia spalva (mano ta lietuviska pilka) kirpeja siulo man dazyti 6 su 7 nr sumaisius Joico dazais.sake poto pasiplaus ir nusvieses siek tiek.. cia tas 6 ir 7 nr tai tamsi spalva ar kokia ? nesigaudau..

nenoriu zaliu murzinu, bet nenoriu ir to ryzo atspalvio kuris buna islenda .. tik nsn ji nusiauginau visai.. o su kirpeja nesusikalbejau savo, ir pridejo daug lb sruogu , gaunasi vientisa spalva, pries tai dazydavao dedavo maziau tu sruogu, zodziu noriu kaip buvo pries tai, daugiau mano naturalios spalvos ir siek tiek sviesiu sruogu, bet bijau kad vel busiu ryza doh.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 09 07, 17:23)

6 yra jau ruda, 7 tamsi blondine. Kokio tamsumo ta lietuviska pilka, neturiu zalio supratimo, nes pilka gali buti ir 9, ir 7 ir 5, tai atspalvio pavadinimas juk g.gif Mano dazyta 7.23, naturaliai tikrai tamsesne atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 09 07, 20:36)
6 yra jau ruda, 7 tamsi blondine. Kokio tamsumo ta lietuviska pilka, neturiu zalio supratimo, nes pilka gali buti ir 9, ir 7 ir 5, tai atspalvio pavadinimas juk g.gif Mano dazyta 7.23, naturaliai tikrai tamsesne atrodo.

niu maniske naturali spalva sviesesne uz taviske , tai jauciu butu man per tamsi ta 6 su 7 g.gif
Atsakyti