Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras virtuvėje.

QUOTE(mrs.ieva @ 2008 05 18, 16:56)
MB daug gamina, tvarko virtuve.. vertinu tai, bet kas per daug tas nesveika.. kartais norisi kad ir man trupuciuka demesio skirtu, ne vien tik buiciai..  verysad.gif

Tai vyk is virtuves biggrin.gif
Atsakyti
O mano vyriskis yra super visomis prasmemis thumbup.gif , o va su virtuve doh.gif , ... na pabande jis viena karta per 12-ka metu pagaminti valgyti kai sirgau..., is karto supratau- pagaminti tai jis pagamins, bet kas po to TAI valgys..., tai sutareme, kad jo darbas virtuveje apsiribos sumuštinių gamyba, ir labai tuo dziaugiuosi, tiesiog manau neverta reikalauti is zmogaus per daug... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 05 18, 19:56)
MB daug gamina, tvarko virtuve.. vertinu tai, bet kas per daug tas nesveika.. kartais norisi kad ir man trupuciuka demesio skirtu, ne vien tik buiciai..  verysad.gif

O jis dirba? O Jus?
Mano vyras gamina tik tada , kai as negaliu, sergu, esu labai pavargusi, ar tiesiog atsikelia anksciau per iseigines ir padaro sumustinius ar kiausiniene sau ir vaikams. Siaip virtuve apsoliuciau mano valdos. Nors taip mielai perleisciau karuna karts nuo karto karaliui ax.gif
Atsakyti
As mielai virtuve valdyciau amzinai, jei vyras sekmingai valdytu visa kita ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zvaigzde*: 29 gegužės 2008 - 08:52
Maniskis tikrai skaniai gamina, ypac ciliaka thumbup.gif , tai as nesistengiu trintis virtuvej, nes ka padarau viskas ne taip gaunasi (kaip tycia) smile.gif tai tuometu padrybsau prie teliko, laikrasti koki paskaitau arba prie interneto. O kas liecia virtuves tvarkyma, tai kaip kokia nerasyta taisykle, indus plaunu as, pagal save, bo vistiek eiciau is naujo tvarkytis ax.gif
Atsakyti
MB labai dažnai gamina. Natūralu man tai. Kol jis gamina aš dirbu, skaitau ar pan. Lygiai taip pat kai aš gaminu, o jis kažką kita daro. Tikrai nėra man kažkas toookio, kad vyras virtuvėj ar kažkokį kitą namų ruošos darbą daro.
Nenorėčiau, kad būtų kitaip schmoll.gif
Atsakyti
neperdesiu sakydama, kad MB virtuveje yra thumbup.gif ne tik, kad gamina pats savo noru, bet po to dar ir sutvarko virtuve wub.gif
na, tai buna koki karta ar du per menesi(bjaurus darbo grafikas jo), bet jau kai susiruosia gaminti butinai paklausiu ar nereikia mano pagalbos, tai padekoja ir mandagiai ismeta mane is virtuves , kad nesimaisyciau, o as tam visai nepriestarauju lotuliukas.gif man ipila taure vyno, paleidzia grazia muzikele ir kol pietukus gamina as sau rami ir atsipalaidavusi sedziu foteliuki biggrin.gif
pasirodo jis gali daryti net kelis darbus vienu metu wub.gif
Atsakyti
Su malonumu sukineciaus virtuveje, patinka gaminti ir ieskoti naujoviu skoniu pasaulyje. Tik kad tas ruosiamas maistas butu ne man vienam, o visai seimai.
Na dar neturiu seimos as biggrin.gif, nepagalvokit kad nesakaniai gaminu biggrin.gif
Atsakyti
Mano zmona viena sukasi virtuveje, as galiu kazka nuskusti ar supjaustyti, bet maisto gaminimas ne mano stichija smile.gif o jai visai patinka virtuveje darbuotis ax.gif
Atsakyti
smagu kai vyrai gamina ir kai moka ta daryt smile.gif) bet su tvarka to proceso metu tai beda pas daugeli smile.gif))
Atsakyti
gerai tomskieno vyrai po virtuve sukinejasi. bet mano MB virtuve didziausias priesas. blink.gif
Atsakyti
skypinasi biggrin.gif
Atsakyti