Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras virtuvėje.

Virtuvė yr moteriškos giminės, alus - vyriškos... Vat, gaila, kad degtinė irgi moteriškos... Nors džiugu, kad konjakas - valio, diedališkas! Šiuklės - moteriškos... Kita vertus, šikpopierius - vyriškos, tai liūdina, tačiau vėl pralinksmina, kad kempinė... Ir vanduo - mūsiškas, bet pamazgos - ne...
O jei rimtai, tai kiekvienas pilnavertis vyras privalo mokėti gaminti, kaip ir nesimaišyti po kojomis. Moku. Bet retai praktikuoju. Ir visai neblogai tai daryti sekasi...
Atsakyti
aplink sukiojuos ir "vagiu" ruosiama maista biggrin.gif
Atsakyti
Kaip norėčiau, kad vyras pašeimininkautų rolleyes.gif tik ar taip kada bus g.gif
Atsakyti
Sėdžiu prie TV ir geriu alų drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 09, 22:47)
Ar dažnai šeimininkaujate virtuvėje? Ką tuo tarpu veikia Jūsų žmonos ?

akylai stebi procesa ir patyliukiais nervinas, kad viskas tyksta aplinkui, kad ugnis per didele, kad pipiru per daug... etc
Atsakyti
jei jau sugalvojau ką paruošti,tai į virtuvę neįleidžiu tada saviškės
Papildyta:
o jei bendrai ką darome-tai druska ir pipirai mano rankose
Atsakyti
Kai vyras ruosia valgyt, as paruosiu stala ir darau arbata/kava pusryciams ar, pasirausus bare, randu tinkama gerima prie vakarienes smile.gif
Atsakyti
As valgyti darau retai. Nes jeigu darau sau, tai zinau kad vis tiek suvalgysiu. O kai valgi vertina seima, tai tik ir girdi: per mazai druskos, per daug cesnako... beskonis... man tas valgis nepatinka...
Atsakyti
QUOTE(Modestino @ 2009 01 30, 14:45)
O kai valgi vertina seima, tai tik ir girdi: per mazai druskos, per daug cesnako... beskonis... man tas valgis nepatinka...

Keista...man atvirkščiai...nesvarbu kokį eksperimentą nepavykusį virtuvėj padirbčiau...visa šeimyna draugiškai rėkia:nuostabu,skaniau dar nevalgėm,fantastika...bet mes nekvaili...suprantu tą jų suokalbį...tik tu tėvai dažniau toj virtuvėj sukinėkis....
Atsakyti
Gi smagu, kai tetis po virtuve sukinejasi smile.gif
Atsakyti
Man asmeniskai - vyru gamintas maistas yra skanesnis lotuliukas.gif Bet ,kad mano vyras nuolatos stovetu prie virykles, tai butu kazkokia nesamone....
Atsakyti
ne ne,koks pastoviai,kas tada padangas montuos,plyteles namie klos,o elektros darbai-tada jau reiktų auklių kokį samdyt,bet vėl-žmona namie...
Atsakyti