Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras virtuvėje.

QUOTE(indrealex @ 2009 03 12, 20:53)
Gana vėlyvi pietūs...Bet gerai , kad gaminate...Tačiau vis tik nelabai aišku , už ką pagyrė : ar , kad grįžote namo , ar , kad pagaminote pietus ?

QUOTE(Laaila @ 2009 03 12, 21:11)
Ar uz tai, kad aplamai grizai? lotuliukas.gif

Na taip, musu tokie jau tie pietus, gana velyvi mirksiukas.gif .

biggrin.gif biggrin.gif Na aisq, kad pagaminau pietus, namo grisiu bet kuriuo atveju.
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2009 03 12, 20:53)
Gana vėlyvi pietūs...Bet gerai , kad gaminate...Tačiau vis tik nelabai aišku , už ką pagyrė : ar , kad grįžote namo , ar , kad pagaminote pietus ?

QUOTE(Laaila @ 2009 03 12, 21:11)
Ar uz tai, kad aplamai grizai? lotuliukas.gif

Na taip, musu tokie jau tie pietus, gana velyvi mirksiukas.gif .

biggrin.gif biggrin.gif Na aisq, kad pagaminau pietus, namo grisiu bet kuriuo atveju.
Atsakyti
Vyras virtuvėje - neišsipildžiusi svajonė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 13, 19:23)
taip tema pasisuko netiketai nuo maisto iki atavaru biggrin.gif.

jusu irgi neblogas.

Siaip mano turi tam tikra prasme, siaip sau jo nedejau.

Dauguma avataru arba turi prasme arba ne tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(courtney @ 2009 03 13, 20:03)
Vyras virtuvėje -  neišsipildžiusi svajonė  bigsmile.gif

Jei vyras gamintu, skalbtu, tvarkytu namus ir gimdytu vaikus idomu ka veiktu moterys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2009 03 14, 20:34)
Dauguma avataru arba turi prasme arba ne tongue.gif
Papildyta:

Jei vyras gamintu, skalbtu, tvarkytu namus ir gimdytu vaikus idomu ka veiktu moterys g.gif
Puoselėtų bei tobulintų savo dvasią,protą ir kūną .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrealex: 15 kovo 2009 - 15:16
QUOTE(Laaila @ 2009 03 14, 20:34)

Tada moterys būtų vyrais lotuliukas.gif
Atsakyti
mano vyras daznai buna virtuveje unsure.gif prie kompo sedi nes kompas pas mus nesiojamas lotuliukas.gif nu pusryciu i lova prisiprasau kartais.kazkada grybu sriuba ant aliejaus man silde blush2.gif
Atsakyti
Yra buve, kad maniškis man namuose gimtadienio puota savarankiskai iskele - su ivairiais saltais uzkandziais ir cepelinais!!! Ir seip daznai vakariene paruosdavo. Skaniai... Taciau tas buvo pirmaisias musu santuokos metais. Geri laikai buvo... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2008 05 10, 21:17)
pavydziu toms, kuriu brangieji po virtuve sukasi... ar bent jau kazkuom padeda  unsure.gif  rolleyes.gif  bigsmile.gif  ax.gif  thumbup.gif  kaip kazin issiaukleti? g.gif

Mano vyras sukasi po virtuve,o as indus plaunu ax.gif Isaukleti neisauklesi jei patinka jam tai daryti tai ir darys,o jei ne tai ne ax.gif Pvz,as geriau visus namu ruosos darbus darysiu bet tik ne valgyti schmoll.gif Man vienintelis dalykas kas patinka ir ko mano vyras nemoka tai kepti pyragus,o reiktu man mesa iskepti tai nezinociau ka daryti blush2.gif
Atsakyti
O būna šeimininkaujančių vyrų?Kažkam labai pasisekė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emula @ 2009 03 31, 10:32)
O būna šeimininkaujančių vyrų?Kažkam labai pasisekė biggrin.gif

būna būna biggrin.gif ir pagal pasisakymus sakyčiau nemažai thumbup.gif
manasis irgi iš tų gaminančių. aš tik išėjus į dekretą pradėjau šiek tiek gaminti blush2.gif
o ką veikiu kol jis šeimininkauja, tai pasakysiiu, kad nuo situacijos priklauso: kartais tinginiauju, kartais tvarkausi, kartais šalia pabūnu, kartais dukrele rūpinuos mirksiukas.gif
Atsakyti
Buna buna wink.gif juk vyrai geriausi kulinarai essen.gif
Atsakyti