Kai vyras seimininkauja as nesimaisau, guliu tv ziuriu ar prie kompiuterio sedziu. Man jis visada skaniai gamina nesakau kad mandrus valgius daro bet paprasciausias jo isvirtas plovas man yra pasakiskai skanus.O jis pamates kaip as skaniai "cepsiu" tai toks patenkintas buna.Po savo darbo virtuveje jis viska idealiai sutvarko netgi po valgio kartais indus suplauna. Aciu Jam
Visi stengiamės būti tobuli, bet reikai pripažinti, kad VYRAI- geriausi kulinarai! Aš bent jau mėgaujuosi kiekvienu paruoštu patiekalu, nes tai iš tiesų - NUOSTABU!
Svarbiausia - SVEIKATA! O visa kita, galima nusipirkti...
Ir aš mėgstu pasisukiot virtuvėj Tačiau mano saulytė gamina nuostabiai, tai dažniau mėgaujuosi jos pagamintais šedevrais Stengiuosi padėt, sutvarkyt ir pan
Ir mane jau palietė krizė: dabar sūrį valgau tik su pelėsiais, vyną geriu tik labai seną, automobiliu dar važinėju, tik tas jau be stogo...
Maniskis taip pat seimininkauja virtuveje (beveik visko as ismokiau ji gamint ir nuo tada jam paciam atsirado idejos kokiems nors pyragams,sriuboms ir t.t.... Bet tiek jis,tiek as labai skaniai mokame pagaminti ir tuo tarpu skaniai pavalgyti ) ir man labai patinka tai (nes as neesu is tu merginu/moteru (neisizeiskit jei kas ne taip ),kurioms geriau seimininkaut namie,sedet su vaikais,o vyras uzdarbiauja ir t.t...,esu ta kuri siekia ne tik perspektyvios karjeros,bet ir geros ateities tiek sau,tiek savo seimai ) kartais jei jau koki mandresni patiekala susigalvojam gamint-tai gaminame abudu
Kai tik maniskiui noras yra valgyt daryt ar koki saldu patiekala,tai su mielu noru uzleidziu virtuve.Bet visad nusiteikiu,kad po jo seimininkavimo,teks man ten grist ir viska sutvarkyt,bo bus visos lekstes,puodai sunaudoti