Būtu smagu paplepėt
Sveiki. Neradau temos apie Vilniaus dailės akademiją. Gal yra studijuojančių?
Būtu smagu paplepėt
Būtu smagu paplepėt
QUOTE(pradingau @ 2008 06 19, 15:07)
kazkaip labai jau tylu...sitoj temutej ka tu oliuke studijuoji?
patinka?nepatinka? pasakok
patinka?nepatinka? pasakok
Aš studijuoju interjero dizainą. Londone irgi tai studijavau,tai palyginus čia biški trūksta praktikos ir žinių...O kaip tau? Koks kursas?
QUOTE(Oliukė @ 2008 06 19, 15:02)
Ką ruošiesi studijuoti?
Interjero dizaina arba architektura.
Girdejau, kad sunku istoti, reikia laikyti papildomus kursus 1 metus ar daugiau pries bandant stot. Ar tai tiesa?
QUOTE(Oliukė @ 2008 06 19, 14:24)
Aš studijuoju interjero dizainą. Londone irgi tai studijavau,tai palyginus čia biški trūksta praktikos ir žinių...O kaip tau? Koks kursas?
QUOTE(Girmantee @ 2008 06 19, 18:49)
Interjero dizaina arba architektura.
Girdejau, kad sunku istoti, reikia laikyti papildomus kursus 1 metus ar daugiau pries bandant stot. Ar tai tiesa?
visada patiko interjero dizainas
Oliuke, ar nesunku buvo istot? ar lankei kursus ar nebereikejo nes pradejai Londone?
QUOTE(pradingau @ 2008 06 19, 15:28)
man tai nelabai .labiausiai del destytoju kompetencijos ir t.t.as baigiau pirma.bet nzn.galvoju kitur reiks pereit.nes nei mano darbuose nuosirdumo nei kazkokio susidomejimo.
o vien londono neuztenka? kas labiausiai skirias?
o vien londono neuztenka? kas labiausiai skirias?
Aš noriu turėt ir lietuvišką diplomą,bet man dabar užtenka žinių.
Viskas skiriasi.Uk dėstytojai moka sudomint ir studijos turiningos ir įdomios
QUOTE(lisik @ 2008 09 04, 14:00)
visada patiko interjero dizainas
buvo mano alternatyvus pasirinkimas 
Oliuke, ar nesunku buvo istot? ar lankei kursus ar nebereikejo nes pradejai Londone?
Įstot nebuvo sunku,nes esu baigusi studijas UK...
O ką tu studijuoji???