Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus dailės akademija, VDA

Sveiki. Neradau temos apie Vilniaus dailės akademiją. Gal yra studijuojančių? g.gif
Būtu smagu paplepėt mirksiukas.gif
Atsakyti
as studijuoju.;]sveika
Atsakyti
QUOTE(pradingau @ 2008 06 10, 14:54)
as studijuoju.;]sveika

ka studijuoji? smile.gif
Atsakyti
tapyba. ka tu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pradingau @ 2008 06 17, 00:39)
tapyba. ka tu? smile.gif

dar nestudijuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2008 06 17, 00:41)
dar nestudijuoju  smile.gif

Ką ruošiesi studijuoti?
Atsakyti
kazkaip labai jau tylu...sitoj temutej ka tu oliuke studijuoji?
patinka?nepatinka? pasakok tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pradingau @ 2008 06 19, 15:07)
kazkaip labai jau tylu...sitoj temutej ka tu oliuke studijuoji?
patinka?nepatinka? pasakok  tongue.gif

Aš studijuoju interjero dizainą. Londone irgi tai studijavau,tai palyginus čia biški trūksta praktikos ir žinių...O kaip tau? Koks kursas?
Atsakyti
man tai nelabai .labiausiai del destytoju kompetencijos ir t.t.as baigiau pirma.bet nzn.galvoju kitur reiks pereit.nes nei mano darbuose nuosirdumo nei kazkokio susidomejimo.
o vien londono neuztenka? kas labiausiai skirias?
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 06 19, 15:02)
Ką ruošiesi studijuoti?

Interjero dizaina arba architektura.

Girdejau, kad sunku istoti, reikia laikyti papildomus kursus 1 metus ar daugiau pries bandant stot. Ar tai tiesa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 06 19, 14:24)
Aš studijuoju interjero dizainą. Londone irgi tai studijavau,tai palyginus čia biški trūksta praktikos ir žinių...O kaip tau? Koks kursas?

QUOTE(Girmantee @ 2008 06 19, 18:49)
Interjero dizaina arba architektura.

Girdejau, kad sunku istoti, reikia  laikyti papildomus kursus 1 metus ar daugiau pries bandant stot. Ar tai tiesa? g.gif

visada patiko interjero dizainas thumbup.gif buvo mano alternatyvus pasirinkimas smile.gif

Oliuke, ar nesunku buvo istot? ar lankei kursus ar nebereikejo nes pradejai Londone?

Atsakyti
QUOTE(pradingau @ 2008 06 19, 15:28)
man tai nelabai .labiausiai del destytoju kompetencijos ir t.t.as baigiau pirma.bet nzn.galvoju kitur reiks pereit.nes nei mano darbuose nuosirdumo nei kazkokio susidomejimo.
o vien londono neuztenka? kas labiausiai skirias?

Aš noriu turėt ir lietuvišką diplomą,bet man dabar užtenka žinių.
Viskas skiriasi.Uk dėstytojai moka sudomint ir studijos turiningos ir įdomios mirksiukas.gif

QUOTE(lisik @ 2008 09 04, 14:00)
visada patiko interjero dizainas  thumbup.gif  buvo mano alternatyvus pasirinkimas smile.gif

Oliuke, ar nesunku buvo istot? ar lankei kursus ar nebereikejo nes pradejai Londone?

Įstot nebuvo sunku,nes esu baigusi studijas UK...
O ką tu studijuoji???
Atsakyti