Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate namuose vieną?

QUOTE(alisa1 @ 2008 10 03, 20:52)
nėra ir nebus man  tokio degančio reikalo,kad reiktų palikti vieną mažiukę  schmoll.gif Paskui sau niekada neatleisčiau,jei kas negero nutiktų.....Į parduotuvę ar pas kaimynę galiu nueit  ir su ja,arba kai  šeimyna susirinks namo...

pritariu, kur reikia einu su maže, nepalieku niekad vienos, nė šiukšlių nesu nešusi kai jinai meiga, tai kas kad mobili auklė yra, man pakanka, kad kol mažė miega galiu kitame kambaryje ar virtuvėje būti, žinau, kad atsibudus vaikui visad galėsiu prieiti, atsiliepti, nereiks jai bijoti, kad nėra mamos ax.gif
Atsakyti
palieku miegancia,kai iki parduotuves reikia nubegt,bet labai bijociau ilgam palikt schmoll.gif
Atsakyti
manajai jau 2,3m.bet dar nei karto,nei vienai minutei,nesu palikus savo dukrytes.nors jei paaiskinciu kad uz keliu minuciu grisiu suprastu ir palauktu,bet bijau kad ko nepasidarytu,tai ir nepalieku.
Atsakyti
Niekados nepalieku vienos niekur schmoll.gif Baisu net kad ir miegodama atsikelus manes neras ir vaikui bus sokas didelis unsure.gif
Atsakyti
Pas mus kazkada net visiskai neplanuotai pampersai baigesi tai aprengiau triusykelius ir begom iki vaistynes abu biggrin.gif net miciu tokiu nekyla man, kad vaika viena palikti
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2008 10 15, 14:37)
pritariu, kur reikia einu su maže, nepalieku niekad vienos, nė šiukšlių nesu nešusi kai jinai meiga, tai kas kad mobili auklė yra, man pakanka, kad kol mažė miega galiu kitame kambaryje ar virtuvėje būti, žinau, kad atsibudus vaikui visad galėsiu prieiti, atsiliepti, nereiks jai bijoti, kad nėra mamos  ax.gif

drinks_cheers.gif visiškai pritariu
Atsakyti
niekada nepalieku schmoll.gif schmoll.gif ir nepaliksiu schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 10 24, 13:51)
niekada nepalieku  schmoll.gif  schmoll.gif  ir nepaliksiu  schmoll.gif  schmoll.gif

drinks_cheers.gif tik nebent kai reikia i wc nubegti lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Nepalieku,net baisu man apie tai pagalvot,kad palikt doh.gif
Atsakyti
niekada schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
nea, nepalieku.. tuo labiau kad maniske taip miega, kad kelissyk prabunda, reikia eit tiute paduot, dekuti uzklot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 11, 13:52)
Kažkaip kilo klausimas, ar daug mamyčių palieka mažylius ir išbėga, pvz. trumpam pas kaimynę ar į parduotuvę?
Prisipažinsiu, kartais palieku miegančią ir žaibo greičiu nulekiu į greta esančią parduotuvę. Nors ji tik už kelių žingsnių ( sugaištu daugių daugiausiai 4-5 min), bet skuodžiu atgal kaip įgelta, nors grįžus visada  randu parpiančią.

Tai ar paliekate vaikus namuose vienus?

As siaip nepalieku ir nors parduotuve per gatve kazkodel nei karto nebandziau nulekti kol dukryte miega. Na iki masinos kieme buvau islekusi kelis kartus. Ir viena karta palikom miegancia Sventojoje ir ejom pasivaikscioti netoliese, bet neramu buvo nerealiai blush2.gif
Atsakyti