Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate namuose vieną?

nepalieku niekada. buvau porą kart palikus, iki pardės lėkiau, kuri sekančioj laiptinėj, o grižus radau merginą vemenčią. blink.gif doh.gif
išgasčio buvo juodai doh.gif
Atsakyti
jokiu budu nepalieku ir dar ilgai nepaliksiu vieno...........
Atsakyti
as palieku mieganti, bet i parduotuve bijau. i kiema pasikasinet gelyne, bet girdziu per langa jei verkia.
Atsakyti
nepalieku vienos,baisu kazkaip...nebet tik siuksles i lauka isnest... be manes viena kambari net nepasilieka smile.gif kur as einu ten ir ji is paskos smile.gif
Atsakyti
as nesu palikusi vienos nes gyvename bute ir niekur neinu.
Atsakyti
QUOTE(zyd @ 2008 09 20, 19:51)
jokiu budu nepalieku ir dar ilgai nepaliksiu vieno...........

niekad nepalieku
Atsakyti
nelabai suvokiu kaip galima tokius mazucius vienus palikti.Niekur neinu,o jei kaip mamos sako "labai reik i parduotuve" einam kartu.Niekur nedings ta parduotuve ar jei pietus veliau padarysi. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2008 09 25, 13:36)
nelabai suvokiu kaip galima tokius mazucius vienus palikti.Niekur neinu,o jei kaip mamos sako "labai reik i parduotuve" einam kartu.Niekur nedings ta parduotuve ar jei pietus veliau padarysi. cool.gif

as saviske palieku kai kietai iminga pietu, nes zinau kad 2-3 val miegos. bet nulekiu i parduotuve staigiai arba iki pasto apacioj namo. Siaip jeigu nemiega tai tikrai negaleciau palikti. Budavo iki konteinerio prie duru nueinu pamperso su kakiu ismest, tai rekiaaaaaaa. o dabar stovi pasako man ate ate ir laukia. bet vistiek vienos niekaip negaleciau palikti.
schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi dar niekad nebuvau palikus savo mažulės vienos nei miegančios, nei nemiegančios.. unsure.gif Visur kartu veduosi ją..Neseniai buvo susiklosčius tokia situacija, kad reikėjo vyrą parvežt naktį iš darbo, kelias netolimas, max 10 min mašina, bet aš taip ir nedrįsau palikti mažės vienos miegančios.. schmoll.gif Įsivaizduoju, kaip jai būtų baisu, jeigu prabustų, o nieks neprieitų prie lovytės.. verysad.gif
Atsakyti
Tokio amžiaus - jokiu būdu nepalieku. Esu kartą palikusi miegančią su vyresne sesute namuose ir tai buvo klaida. Kai grįžau, radau mažiukę rėkiančią, kad mama neateina, o vyresnę žliumbiančią, kad sesutės nuramint negali. verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Niekad nesu palikusi savo mazosios vienos schmoll.gif
Atsakyti
Nepalieku niekada vienos, ir net su didziaja sese vienu nepalieku, nors didziajai jau greit 8m. bus. Didziaja palieku viena ilgiausiai kokiom 2-3 val ir tik nuo pernai metu, kai pradejo eit i mokykla.
Atsakyti