Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- IX

QUOTE(piripiri @ 2008 07 26, 22:47)

Kur tu, MN?

Aš vakar užbaliavojau šiek tiek virš normos ax.gif O šiandieninių pietų dar nepasiskaičiavau rolleyes.gif
Atsakyti
Na va- šiandieninis mano valgiaraštis rolleyes.gif

Pusryčiai: kava su pienu (30), morkų duonelė (210) su 60g kiaušinių/sūrio/lieso majonezo/nat.jogurto/česnako užtepu (95)
Priešpiečiai: kava, Activia jogurtas su vyšniom (125)
Pietūs: 2 paprikos, kimštos kalakutienos/kiiaulienos faršu, su padažu (450), 150g apvirtų/keptų bulvių (150)
Vakarienė: pomidorų salotos su grietine (200), 50g j. duonos (120)

VISO: 1380 kcal
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2008 07 27, 15:29)
morkų duonelė

O kokia cia morku duonele? Pirktine? Nemaciau tokios blush2.gif
Atsakyti
Manau, kad šita mirksiukas.gif

Ne į temą čia aš.. blush2.gif Bet pati ją valgau labai dažnai, tai kodėl 210, o ne 180 kcal, jei tikrai ta pati? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2008 07 27, 21:43)
Ne į temą čia aš.. blush2.gif Bet pati ją valgau labai dažnai, tai kodėl 210, o ne 180 kcal, jei tikrai ta pati? biggrin.gif

Va, kai paziurejau nuotrauka, tai prisiminiau, kad esu maciusi thumbup.gif
O ten vienoj duonelej 180, ar 100 gr? Nes gal MN svere, ir gavosi 230 ax.gif
Atsakyti
Pakuotė sveria 310g, o pakuotėje yra 4 duonelės. 100g - 233 kcal. 4u.gif
Bent aš skaičiuoju, kad visos duonelės sveria po lygiai (na, iš akies jos ir atrodo vienodos), bet gal ir skiriasi tas jų svoris keliais gramais.. g.gif

Nepaisant visko - be proto skani duonelė! thumbup.gif Labai rekomenduoju paragauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2008 07 27, 22:00)
Nepaisant visko - be proto skani duonelė! thumbup.gif Labai rekomenduoju paragauti mirksiukas.gif

Kai busiu LT, butinai paragausiu mirksiukas.gif O dabar turguj perku laaabai skania saulegrazu duona is neskaldytu grudu (kepeja - lenke). O siaip galvoju, galima namie morku duonos issikepti - gal ir visai gerai gautusi? g.gif
Atsakyti
Ai, man tai daugelis duonų skanios.. blush2.gif Išskyrus tas paprastas šviesias ir batonus.
O morkų duonos išsikepti, žinoma, kad galima - pavyzdžiui, štai receptas, vienas iš daugelio biggrin.gif

Labai atsiprašau už tokius offtopic doh.gif
Atsakyti
SEKMADIENIS

PUSRYCIAI: kiausiniene is 2 kiausiniu su cukinija ir chorizo desra (450), reike saulegrazu duonos su sauleje dziov.pomidorais (150) sv.spaustos morku sultys (70)
PIETUS/PAVAKARIAI: trys stiklines varskes-pieno-jogurto-banano-braskiu koktelio (600)
VAKARIENE: 5 kopustu blyneliai (280) su padazu (100), arbuzas (100)

VISO: 1750

Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2008 07 27, 20:43)
Manau, kad šita mirksiukas.gif

Sveika, WF mirksiukas.gif

Taip, čia ta pati duonelė. Aš ją pasvėriau, ir man gavosi, kad 1 duonelė (2 pusės) sveria 90g... Dėl įdomumo pasvėriau kitą duonelę iš tos pačios pakuotės- irgi 90g g.gif Arba kepykla užsiima labdara, arba mano svarstyklėms laikas keist elementus unsure.gif
Atsakyti
kalbant apie duona, jus paragaukit staai sitos, 100g-198. tiesa, ji gana sunki. tinka picom ir bet kokiem ivyniojimams thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 28 liepos 2008 - 10:39
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 07 28, 11:39)
kalbant apie duona, jus paragaukit staai sitos, 100g-198. tiesa, ji gana sunki. tinka picom ir bet kokiem ivyniojimams thumbup.gif

Labai mėgstu thumbup.gif 1 paplotėlis - apytiksliai 260 kcal. Pakuotėj jie 2 ax.gif
Atsakyti