Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- IX

QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 09 03, 17:57)
Šaunuolė, labai gražūs valgiaraščiai  thumbup.gif

Aciu CP uz pagyrimus ax.gif Treciadieninis uztat visai negrazus,bet ka padarysi-buna gyvenime ir tokiu situaciju,kai pietu pavalgyti negali,tai paskui naktipiecius valgai .............. blink.gif

PUSRYCIAI:weetabix su jogurtu ir vaisiais,kava su cukrumi 479kcal
PRIESPIECIAI:mandarinai,nektarinai 197kcal
PIETUS:nebuvo.....................
PAVAKARIAI:jogurtinis riesutu/vaisiu ''batonelis'' 250kcal
VAKARIENE:vistienos sultinys,makaronai/tunas su surio padazu 387kcal
NAKTIPIECIAI blush2.gif blush2.gif vynuoges 189kcal

Bendras 1502 kcal
Atsakyti
Gal CP neužpyks, noriu paklaust. Čia merginos dažnai valgo 5 grūdų košes. Aš nusipirkau pakelį paragaut pirmą kartą, bet nežinau, ar dribsnius reikia užpilti verdančiu vandeniu ir laikyt ar virt kažkiek? Ant pakelio paruošimas nenurodytas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 09 04, 11:03)
Gal CP neužpyks, noriu paklaust. Čia merginos dažnai valgo 5 grūdų košes. Aš nusipirkau pakelį paragaut pirmą kartą, bet nežinau, ar dribsnius reikia užpilti verdančiu vandeniu ir laikyt ar virt kažkiek? Ant pakelio paruošimas nenurodytas  rolleyes.gif

Bent jau aš saviškes tai visada verdu. Nes jo ne greito paruošimo, taigi verdu apie 10 min.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 09 04, 09:03)
nežinau, ar dribsnius reikia užpilti verdančiu vandeniu ir laikyt ar virt kažkiek? rolleyes.gif

Sveika,as tai neverdu.uzpilu juos biski pienu,biski vandeniu ir i mikrobange 3minutem.po to dar pora minuciu palieku pastoveti

Treciadienis

PUSRYCIAI:corflakes su sv.uogom ir pienu,kava 3in1 440kcal
PRIESPIECIAI: nektarinas 102kcal
PIETUS: makaronai/tunas/surio padazas 494kcal
PAVAKARIAI: vynuoges 141kcal
VAKARIENE: dziovintas varskes surelis ,arbata su medum 353 kcal

Bendras: 1530kcal

Rytoj valgiarascio nerasysiu-darau jogurtine iskrova 735kcal

Atsakyti
QUOTE(icibici @ 2008 09 04, 23:00)
PRIESPIECIAI: nektarinas  102kcal

O ne per daug duodi nektarinui? ax.gif Ar jis labai didelis ir sultingas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 09 05, 05:28)
O ne per daug duodi nektarinui?  ax.gif Ar jis labai didelis ir sultingas?  4u.gif

Labas rytas,

taip,pastarasis svere 210gr
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 09 04, 12:03)
Gal CP neužpyks, noriu paklaust. Čia merginos dažnai valgo 5 grūdų košes. Aš nusipirkau pakelį paragaut pirmą kartą, bet nežinau, ar dribsnius reikia užpilti verdančiu vandeniu ir laikyt ar virt kažkiek? Ant pakelio paruošimas nenurodytas  rolleyes.gif

Verdu 3 minutes
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 09 04, 11:03)
Aš nusipirkau pakelį paragaut pirmą kartą, bet nežinau, ar dribsnius reikia užpilti verdančiu vandeniu ir laikyt ar virt kažkiek?

Jei tai greito paruošimo košė, tai užtenka užpilt verdančiu vandeniu ir- porai minučių į mikrobangę.
Tačiau aš dabar nusipirkau kažkokią įdomybę- laikiau per naktį užmerktas ir dar kokį pusvalandį virt reikėjo doh.gif Tiesa, ten ne dribsniai, o sveiki grūdai, kiek iššifravau- perlinės kruopos, kviečiai, žirniai, rugiai, avižos. Šiaip tai man patiko.
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2008 09 05, 09:43)
Verdu 3 minutes

aš irgi tokios košės turiu, na, bet tos tikros, 5 grūdų, tai ją mirkau dieną, o kitą dieną dar verdu, bet skonis labai super, dar ir vyrui duodu, tik jam į visą šitą košę dar spirgučių pridedu:) blush2.gif
Atsakyti
labas vakarelis 4u.gif

Stai mano sestadieninis valgiarastis

PUSRYCIAI: ryziu trapuciai su tepamu sureliu ir braskemis 152kcal
1 PRIESPIECIAI:1nektarinas 96kcal
2PRIESPIECIAI:2mandarinai 129kcal
PIETUS:vistiena,avokado,mango,ryziai 650kcal doh.gif , padauginau biski
VAKARIENE:''Activia'',1nektarinas 210 kcal
NAKTIPIECIAI: sampano taure 106kcal cia uz labai special proga ax.gif

Bendras:1343kcal

Kai po iskrovos dienos,tai biski per daug cia siandien as suvartojau.nereikejo to sampano,bet cia uz ilgai laukta drauges nestuke.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as smile.gif

Pusryciai : salotos su tunu 200kcal
pietus: zuviene ( be bulviu) 300kcal
uzkandis : kefyro 200ml 110kcal
vakariene troskintos darzoves ( morkos,svogunai,kalafijorai) 300kcal , baltoji kiniska arbata 0kcal smile.gif

is viso : 910 kcal smile.gif Gan daug . Anksciau laikiausi dietos kur per diena apie 600kcal, tai rezultatas buvo liuksiskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neret @ 2008 09 07, 19:04)
is viso : 910 kcal smile.gif  Gan daug .

Nekalbėkit nesąmonių.
Ir paskaitykit pirmąjį šios temos postą.
Atsakyti